canım olsa silikte olsa çıkardı biliyorum .. hadi sende güzel sonuçlar alalım inşallah canım benim inşallah dua ediyorum senin için haberdar et bizideDur daha adetin bile gelmemiş canım umudunu kaybetme...
Ben kan verdim öğleden sonra çıkacak
Canım sonucu aldınmı nedir durumKızlar bu sabahki testim, bugün doktora gideceğim. Dua edin bu ay şu bhcg de üç basamaklılara ulaşayım artık yaaa, altın vuruş yapayım, 300 500, 300 500 :)
Yok canım hala düşmedi neteCanım sonucu aldınmı nedir durum
Kızlar 3. Gün ve hala adet olmadım testte yapamadım ne olacak bilmiyorum çok sinir oldum[/Q
Test neden yapamadın canım
test neden yapamadın canımKızlar 3. Gün ve hala adet olmadım testte yapamadım ne olacak bilmiyorum çok sinir oldum
Yok canım devlette yaptrdım öğleden sonra çıkar dediler. Ama bir şeyi merak ettim bilgisi olan var mı?Yok canım hala düşmedi nete
canıııııııııııııııııım ben inanıyorum hamiş haberini alacaksın bugün içini ferah tutYok canım devlette yaptrdım öğleden sonra çıkar dediler. Ama bir şeyi merak ettim bilgisi olan var mı?
Daha önceki ultrasonlarıma baktım rahim kalınlığım 3-5 mm arasındaymış, bugünkü 12mm çıkmış. Bu kalınlaşma hamilelik ihtimalinden midir acaba? Bilemedim üf... bu stresi kaldıramıyorum artık bıktım ya her ay aynı şey...
canım kimyasalda az da kanda da çıkıyo deger düşük oluyo, ve tutunamayıp adetle atılıyo, yani kanda da çıkıyo ultrosonda gözüküp klinik gebelik olamadığı sadece kan testinde ve idrarda belli olduğu için adı kimyasal oluyoBu kimyasal nasıl oluyo benım geçen ay idrar testlerim silik çıkmıştı 3 tane yapmıştım sonra kan tahlılı yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı acaba kimyasal ıydı ki ?
benimde 3 kaldı :) nasıl belirtilerin var canımHe anladım canım o zaman bişe yoktu :) allahım bata kaldı 3 gün bakalım ne placak
umduğunu duyarsın inşallah canım, benim dün müthüiş bi bel ve kasık agrım vardı neden bilmiyorum, şimdi de sanki vajinama iğne batırıyolar duvar kısmına.He anladım canım o zaman bişe yoktu :) allahım bata kaldı 3 gün bakalım ne placak
11 gün falan var canımBatına kaç gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?