bata az kaldi diyenler

Ya yumurtlama ağrısı ya üşütüün yada yerleşme ağrısıdır canım söylediğin şey bende de olmuştu yumurtlama döneminde yanı ben yumurtalama dönemi oldugunu düşünmüştüm

Ya yumurtlama ağrısı ya üşütüün yada yerleşme ağrısıdır canım söylediğin şey bende de olmuştu yumurtlama döneminde yanı ben yumurtalama dönemi oldugunu düşünmüştüm
her ihtimal var diyosun yani :) geçen ayda oluyodu hamileydim inşallah olu allahım ya tüm isteyenlere :))

Benımde aynı geçen ay olmuştu :)
sende acaba kan testini geç mi yaptın değerin düştükten sonra falan. ben tam doktora gitcektim kanama geldi koştur koştur gittim kanda bakıldı, değer düşük, düşük yaptığımı söyledi

3 gün var canım bakalım pazartesi adet olmam lazım
inşallah olmassın canım böyle kimyasallara üzülmemek için hemen test yapma biraz bekle 1 hafta falan öyle yap, çünkü herkeste oluyomus bu kimyasal kimisi farkediyomuş kimisi etmiyomuş

Kızlar değerim 20,60 çıktı gecikmenin 2. Günü. Geçen ay kimyasalda gecikmenin 9. Günü 9 çıkmıştı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yaaa, sizce nasıl değer?

Kızlar değerim 20,60 çıktı gecikmenin 2. Günü. Geçen ay kimyasalda gecikmenin 9. Günü 9 çıkmıştı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yaaa, sizce nasıl değer?
testlerinde bile koyulaşma var git gide benim kimyasalda git gide silikleşti bence yükselicek canım hiç korkma rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :))

testlerinde bile koyulaşma var git gide benim kimyasalda git gide silikleşti bence yükselicek canım hiç korkma rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :))
Amin canım benim. Bakalım umarım yükselir. Gerçi bu sefer o kadar da umutsuz konuşmadılar hastaneden ama... güzel haberler hepimiz için olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…