- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
2011 den bahsediyoruz tayyip bu konularda geliştirdi kendisini o koca kadın kız olsa ne olur kadın oolsa ne olurr..Başbakan: "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?"
04.06.2011 Cumartesi10:51
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitinginde, Hopa'daki olayları protesto etmek için tank üzerine çıkan ve polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan Halkevleri Merkez Yürütme Kurulu üyesi Dilşat Aktaş'ı "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?" diye nitelemesi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da büyük tepkilere neden oldu.
aklıma bir an ayşen grudanın filmi geldi ayoll..Bence o derece değil şu derece ""
2011 de bunu demesi ,demediğinimi gösteriyor yada düşüncesinin gerçek yüzünümü2011 den bahsediyoruz tayyip bu konularda geliştirdi kendisini o koca kadın kız olsa ne olur kadın oolsa ne olurr..
Bilemedim?aklıma bir an ayşen grudanın filmi geldi ayoll..
yahu oky cim bu konuda gerçek yüzü ne olabilirki.. anlamadımm2011 de bunu demesi ,demediğinimi gösteriyor yada düşüncesinin gerçek yüzünümü
ayşen grudanın oynadığı film canım . senin öğretmenin aklıma o filmi getirdi..Bilemedim?
şaşırıyorum sana devlet yöneticilerin arasındada bazen ne dediğini bilmeyenler olmasınmıı insan yahu.. hem bu kadın ,,kız muhabbeti sadece türkiyede yokki madam ve matmazeli bir araştır istersen..topluluğa seslenilirken hey kadınlarmı denilir yaş ne olursa olsun kızlar denilir yada erkekler yahu dukacım şu yorumların bazen güldürüyor beni..
Şimdi sen film, öğretmen deyince benimde aklıma Perran Kutman geldi. Hababam sınıfındaki karakteriyle...ayşen grudanın oynadığı film canım . senin öğretmenin aklıma o filmi getirdi..
enemmm evet,,evet perran kutmandı oo hatırladın değilmi ne komikti yaaa..Şimdi sen film, öğretmen deyince benimde aklıma Perran Kutman geldi. Hababam sınıfındaki karakteriyle...
perran çok iyiydi burada:)
perran çok iyiydi burada:)
Evet...enemmm evet,,evet perran kutmandı oo hatırladın değilmi ne komikti yaaa..
Aynen defalarca ve defalarca ..hiç bıkmadannEvet...Tekrar tekrar izlenilesi...
süperperran çok iyiydi burada:)
bıtanesi eksık bırazdan gelır , yorumları begenır gider
bende anladım.:) Bahsettiğin üye tahmin ettiğim kişi ise eğer... Nasıl başarıyor bilmiyorum ama koskoca paragrafları "okuyup" salise geçmeden mesajları beğeniveriyor.İnsan bi zaman sonra sıkılır yahu... Cidden şu bölümde mesaj yazdığını görmedim. Kendi cümleleriyle fikrini merak etmiyor değilim hani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?