- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aynen saçımı boyattım ilk okuldan erkek arkadaş fark etti, güzel olmuş dedi . Ne bilim hoş şeyler giydiklerinde rengi güzelmiş fln derim ben de. Eşleri arkadaşım ve hiç birine yan gözle bakmadım onlar da bana bakmaz . Her erkek üstüne atlıyor gibi davrananlari anlamıyorumİçeriği okudum da abes bir şey yok
Bunlar sosyal ilişkiler içinde gayet normal şeyler
Ben saçımı kestirdim
Evli bekar herkes “ aa çok yakışmış “ gibi şeyler söyledi.
Ya da misal kadınlar gününde müdürümüz çikolata aldı tüm kadınlara
Bunlar ince ve medenice davranışlar
Size asılıyor gibi anlam çıkarmayın
Eğitime gelir misin , demiş
Gören de baş başa akşam yemeğine çıkalım , dedi sanacak.
Aynen saçımı boyattım ilk okuldan erkek arkadaş fark etti, güzel olmuş dedi . Ne bilim hoş şeyler giydiklerinde rengi güzelmiş fln derim ben de. Eşleri arkadaşım ve hiç birine yan gözle bakmadım onlar da bana bakmaz . Her erkek üstüne atlıyor gibi davrananlari anlamıyorum
Yahu itham altında bırakmak istemiyorum, konu sahibi rahatsız oluyorsa tavırlarıyla, olmadı sözleriyle bunu ifade etse sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum;ama ben “Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor”daki Perran Kutman havası aldım nedense. Aklıma al sana dilber dudağı, al sana vezir parmağı diye tatlıları Şener Şen’in ağzına yüzüne yedirmesi geldiBazı insanlar vardır , daha ilk ergenlik zamanı bir ortamda " bana bakıyor " demeye başlarlar ya ; onların yaş almış halleri de böyle oluyor demek ki.
İşte adam yanlış anlaşıldığını bilse devam etmeyecek belki ama bilmiyor ki...Yahu itham altında bırakmak istemiyorum, konu sahibi rahatsız oluyorsa tavırlarıyla, olmadı sözleriyle bunu ifade etse sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum;ama ben “Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor”daki Perran Kutman havası aldım nedense. Aklıma al sana dilber dudağı, al sana vezir parmağı diye tatlıları Şener Şen’in ağzına yüzüne yedirmesi geldi
Ortalama her kadın duyuyor bunları iş ortamında. Bana da proje müdürümüz böyle şeyler söylerdi, şeker gibi adamdı değişiklikleri fark ederdi, nazik iltifatlarıyla mod yükseltirdi. Bana da eşin çok şanslı kıymetini bilsin delikanlı derdi. Ben pek tuhaflık, bayan(!) olarak zorluğu pek anlamadım.
Rahatsızlığını dile getirmeli konu sahibi sonuç olarak, biz buradan niyet okursak sabahı zor ederiz. Adamın mizacıdır belki, karşısındaki kadın çalışan hoşlanmıyorsa devam etmemeli.
Yahu itham altında bırakmak istemiyorum, konu sahibi rahatsız oluyorsa tavırlarıyla, olmadı sözleriyle bunu ifade etse sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum;ama ben “Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor”daki Perran Kutman havası aldım nedense. Aklıma al sana dilber dudağı, al sana vezir parmağı diye tatlıları Şener Şen’in ağzına yüzüne yedirmesi geldi
Ortalama her kadın duyuyor bunları iş ortamında. Bana da proje müdürümüz böyle şeyler söylerdi, şeker gibi adamdı değişiklikleri fark ederdi, nazik iltifatlarıyla mod yükseltirdi. Bana da eşin çok şanslı kıymetini bilsin delikanlı derdi. Ben pek tuhaflık, bayan(!) olarak zorluğu pek anlamadım.
Rahatsızlığını dile getirmeli konu sahibi sonuç olarak, biz buradan niyet okursak sabahı zor ederiz. Adamın mizacıdır belki, karşısındaki kadın çalışan hoşlanmıyorsa devam etmemeli.
Hayir böyle şeyler var cocuk resmi vs görmesi kırmak herkes bakar ama pantolon önüne bakmak falan belli ki sapık benim müdürlerden biride öyleydi tayin bile yaptıracaktim 45 yaş üstü evli çocuklu adamlar genelde sapık oluyor bir ışık bekliyorlar mesafeni koru
Kocamın sapık olduğunu öğrendim ben, ağlıyorum şu an. Pazartesi ilk iş gidip boşanma davası açıcam. Sonra da 25’inde bir koca alır bi 20 sene rahat ederim diyorum.38 yazıyor profilinizde yaşınız.
babanızda mı sapık?
o yüzden mi bu kadar emin yazdınız?
Kocamın sapık olduğunu öğrendim ben, ağlıyorum şu an. Pazartesi ilk iş gidip boşanma davası açıcam. Sonra da 25’inde bir koca alır bi 20 sene rahat ederim diyorum.
Genelde dedim farkındaysanız 15 yıldır is hayatında olan biri olarak malesef ki çok gördüm öyle tipler bekarlar daha dikkatli daha masum 40 yaşından sonra azan erkeklerle ilgili o kadar laf var boşuna mı çıkmış hergun tv dede görüyoruz herkes bir değil çok düzgün insanlar da var tabi45 üstü evli, çocuklu adamların içine babalarımız, eşlerimiz, yakınlarınız da dahil mi?
Kırk yaş sapikliktan muaf mi?
Kafamda deli sorular.
45+kocası olanlar özel mesaj atsınhepimiz toplanıp bir açalım boşanma davasını avukattan toplu indirim alırız belki
Canim genelde dedim hemde erkeklere ne kadar güveniyorsunuz böyle ben eşime sınırsızca güvenmiyorum fırsatını bulunca yapar diyorum herkesten hersey beklenir fanus içinde mi yaşıyorsunuz anlamıyorum ki sorun eşinize genelde böyleymisler diye ne diycek bakin benim eşim bana anlatıyor bende görüyorumKocamın sapık olduğunu öğrendim ben, ağlıyorum şu an. Pazartesi ilk iş gidip boşanma davası açıcam. Sonra da 25’inde bir koca alır bi 20 sene rahat ederim diyorum.
Evet canım babamda öyle 2 tane sevgilisi var ayrıca ben belli bir makamda olanlardan bahsettim aslinda makamını kullanıp asılan tiplerden neyse sizlerin kocaları çok masummus masallah diyelim38 yazıyor profilinizde yaşınız.
babanızda mı sapık?
o yüzden mi bu kadar emin yazdınız?
Şu cümleyle, çalışma hayatının ne yazıkki %60'ını anlatmışsınız.Tek diyeceğim azgın teke dayıları sallama ve bitek sana boyle olduklarını düşünme, olay sende değil yani
Sizin eşiniz kendi zihniyetini size anlatıyordur.Canim genelde dedim hemde erkeklere ne kadar güveniyorsunuz böyle ben eşime sınırsızca güvenmiyorum fırsatını bulunca yapar diyorum herkesten hersey beklenir fanus içinde mi yaşıyorsunuz anlamıyorum ki sorun eşinize genelde böyleymisler diye ne diycek bakin benim eşim bana anlatıyor bende görüyorum
Kimse size yürümüyor korkmayınİşyerinde bazı sıkıntılar yaşıyorum. Kimseye anlatamıcam durumlar olduğu için özellikle çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum
İşyerinde çalışan bazı kişilerle sorunlar yaşadım ve müdüre bölüm değiştirmek istediğimi söyledim oda göndermemişti ve elimdeki işleri azaltacağını söyledi buraya kadar sıkıntı yok
Ancak müdürün bazı davranışları beni çok şüpheye düşürüyor
Aklıma gelenleri yazıp sizden fikir almak istiyorum
Eğitim vardı, bana eğitime gelmek istermisin dedi bende çocuğum olduğunu gelmek istemediğimi söyledim.serviste çalışan bekar Bayan ve erkek arkadaşlar var ancak o bana sordu. Bunda sorun görmedim
Saçımı boyayım, bana çok yakışmış vs dedi
Bir gün siyah bir kazak giydim, ikimizde siyah giymişiz siyahı çok severim dedi
Geçen gün WhatsAppta resmimi değiştirdim,çocuğumun doğumgününde çekindiğimiz fotoğrafı koydum, bana çocuğunun doğumgünümü vardı, resmini gördüm dedi
Bugünde işle ilgili birşey derken resmen pantolonuma baktığını gördüm. Çok rahatsız oldum
Bunun gibi bir kaç şey daha
Aslında babamdan büyük,aklıma hiç kötü birşey gelmedi, serviste mutsuz olduğum için kafamı dağıtmak için yaptığını düşündüm. Giyinip kuşanan gülüp eden biriside değilim. Makyaj yapmıyorum. Bir kot gömlek, kazak vs giyiyorum. Soğuk dururum ancak neden böyle oluyor anlamıyorum
İçerde de başka bir abi dediğim kişiyle benzer şeyler yaşadım. Oda benimle konuşurken çok heyecanlanıyordu, yüzüm asık olduğu zaman neyin var diye kaç kez soruyordu
Bende mi sıkıntı var çözemedim. Sizce normal mi bu olanlar, sizde rahatsız olur muydunuz
Diğer çalışanlarıyla da ilişkisi bu minvalde ise tarzı ilgili olmaktır. Sadece size ise ilgileniyor olabilir. Siz de tavrınızla uzaklığınızı belli edersiniz.İşyerinde bazı sıkıntılar yaşıyorum. Kimseye anlatamıcam durumlar olduğu için özellikle çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum
İşyerinde çalışan bazı kişilerle sorunlar yaşadım ve müdüre bölüm değiştirmek istediğimi söyledim oda göndermemişti ve elimdeki işleri azaltacağını söyledi buraya kadar sıkıntı yok
Ancak müdürün bazı davranışları beni çok şüpheye düşürüyor
Aklıma gelenleri yazıp sizden fikir almak istiyorum
Eğitim vardı, bana eğitime gelmek istermisin dedi bende çocuğum olduğunu gelmek istemediğimi söyledim.serviste çalışan bekar Bayan ve erkek arkadaşlar var ancak o bana sordu. Bunda sorun görmedim
Saçımı boyayım, bana çok yakışmış vs dedi
Bir gün siyah bir kazak giydim, ikimizde siyah giymişiz siyahı çok severim dedi
Geçen gün WhatsAppta resmimi değiştirdim,çocuğumun doğumgününde çekindiğimiz fotoğrafı koydum, bana çocuğunun doğumgünümü vardı, resmini gördüm dedi
Bugünde işle ilgili birşey derken resmen pantolonuma baktığını gördüm. Çok rahatsız oldum
Bunun gibi bir kaç şey daha
Aslında babamdan büyük,aklıma hiç kötü birşey gelmedi, serviste mutsuz olduğum için kafamı dağıtmak için yaptığını düşündüm. Giyinip kuşanan gülüp eden biriside değilim. Makyaj yapmıyorum. Bir kot gömlek, kazak vs giyiyorum. Soğuk dururum ancak neden böyle oluyor anlamıyorum
İçerde de başka bir abi dediğim kişiyle benzer şeyler yaşadım. Oda benimle konuşurken çok heyecanlanıyordu, yüzüm asık olduğu zaman neyin var diye kaç kez soruyordu
Bende mi sıkıntı var çözemedim. Sizce normal mi bu olanlar, sizde rahatsız olur muydunuz
Evet canım babamda öyle 2 tane sevgilisi var ayrıca ben belli bir makamda olanlardan bahsettim aslinda makamını kullanıp asılan tiplerden neyse sizlerin kocaları çok masummus masallah diyelim
Ah canım kardeşim çok iyi niyetlisiniz erkekleri hiç tanımiyorsunuz tama görmüyorsunuz hic mi tv izlemiyorsunuz yakalanan var yakalanmayan var fırsatı olan var olmayan var hepsinin içinde var bu çok eşlilik açBu nasıl genellemedir yarebbim. Ülke erkeklerinin yarısı sapık desenize
Ben çevremde çok şey gördüğüm için hiç kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum kendim de görüyorum kuzenim avukat ondan da dinliyorum ben 5 i 5 geçe evine gidip mesai saatinde kaçıp kadınlarla yatıp kalkanları gordum sevgililerini is yerine getirenler evli 3 çocuklu olup kendini disarda bekar tanıtıp kızlarla gezen tozani gördüm is yerinde 50 60 yaşında adamların makamlarını kullanıp göz koyduğu yüz vermeyen kadınlara mobing uygulayanları gordum çevremden ailemden eşini aldatanlar en yakınım babamı kaç kere yakaladım öğretmen bir arkadaşımın karısını öğrencisiyle hemde aldattığını gördüm burda okuyoruz dimi benim eşi yapmaz diyip aldatilanlari hergun kadin programlarında da goruyoruz ben eşimin whatsup grubu var onu okurum orda evli arkadaşlarının neler yazdıklarını hep görüyorum benim eşimi yakalamadim şimdiye kadar yakalarsam ayrılırım ama yapmaz asla demiyorum diyemem insanoğlu buSizin eşiniz kendi zihniyetini size anlatıyordur.
Güven probleminiz de sizi bağlar, ben güvenmediğim adamla evli kalmam mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?