- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.373
- 358
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bir tutturdunuz gına geldi sizin gibilerden diye başka yazdığınız birşey yokValla gına geldi sizin gibilerden, nefret söylemlerinizden. Babanızdan abinizden falan yakın çevrenizden başlayın gömmeye madem.
ilk kez yazdım gına geldi diye, onu da size yazmadım. Niye üzerinize alındınız?Bir tutturdunuz gına geldi sizin gibilerden diye başka yazdığınız birşey yok
Herşeyi geçtim eğitime çağırması, whatsapptaki fotoğrafa bakması vs... 60 yaşındaki adamın bacak bölgesine bakmasından rahatsız olmuyorsan, çok fitsin eşin çok şanslı diye iltifat etmesinden rahatsız olmuyorsan dicek birşeyim de yok
Sizin gibi düşünüyorumAçıkçası anlattığınız durumlar bana da normal gelmezdi. Ben iş hayatında biraz daha mesafeden yanayım kendi adıma. Çok fitsin kocan çok şanslı denilmesi baya ileri gitmek benim için. İş yerinde konu neden benim fiziğime gelsin ve kocam karakterim, çalışkanlığım vs değil de neden vücut güzelliğim için şanslı oluyor.Bence haklısınız.Siz mesafeli davranmaya devam edin. Olmadı uyarırsınız.
edilmemeli.ondan sonra buraya konu açıyorlar işe başladım şu bana asıldı bu bunu dedi şu şunu dedi.apartmanımda 64 daire var.hergün karşılaşıyoruz çoğuyla asansörde araba parkında kamelyada girişte.adamların hepsine selam vermiyorum.bir tanışıklığım olduklarına da iyi günler iyi akşamlar vs diyorum sadece.aynı katta yıllarca oturduklarımla sohbet ederim sadece.elin adamına bugün de ne şıksınız bilmemne bey demem ben.buna gerici diyenler de hiçç umrum değilKatılıyorum
Herkese de çok şıksın diye iltifat edilir mi?
Tabiki öyle bir zorunluluğunuz yok ancak gına geldi de yazmanıza gerek yok sizde saygı duyun o zaman. İş hakkında konuşulması hadi ordan burdan sohbet etmeyide geçtim, neden benim vücudum konuşuluyor ben bu konuşmaları dinlemek istemiyorum. Mesafeli olmayı seviyorum belki, rahatsız olduğumu yazınca neden anormalmişim gibi yazılıyor?ilk kez yazdım gına geldi diye, onu da size yazmadım. Niye üzerinize alındınız?
Hayır ben rahatsız olmuyorum anlattıklarınızdan. Sizin rahatsız olduğunuz şeylerden rahatsız olmak gibi bir zorunluluğumuz mu var?
Sizinle aynı fikirdeyim, elin adamına ne şıksın demem. İyi günler, İyi akşamlar derim yada günlük konulardan sohbet ederimedilmemeli.ondan sonra buraya konu açıyorlar işe başladım şu bana asıldı bu bunu dedi şu şunu dedi.apartmanımda 64 daire var.hergün karşılaşıyoruz çoğuyla asansörde araba parkında kamelyada girişte.adamların hepsine selam vermiyorum.bir tanışıklığım olduklarına da iyi günler iyi akşamlar vs diyorum sadece.aynı katta yıllarca oturduklarımla sohbet ederim sadece.elin adamına bugün de ne şıksınız bilmemne bey demem ben.buna gerici diyenler de hiçç umrum değil
Tabiki öyle bir zorunluluğunuz yok ancak gına geldi de yazmanıza gerek yok sizde saygı duyun o zaman. İş hakkında konuşulması hadi ordan burdan sohbet etmeyide geçtim, neden benim vücudum konuşuluyor ben bu konuşmaları dinlemek istemiyorum. Mesafeli olmayı seviyorum belki, rahatsız olduğumu yazınca neden anormalmişim gibi yazılıyor?
Okuduğumu anlıyorum merak etmeyinÖnce okuduğunuzu anlayın ondan sonra konuşalım. Ben gına geldi cümlesini hangi mesajı alıntılayarak yazmışım bir dönün bakın, sonra gelin.
Rahatsız olabilirsiniz çok normal, bunu belli etmeniz gerekiyor diye de sayfalar önce yazdım zaten. Ama siz rahatsız olmayanlardan da rahatsız oluyorsunuz sanki
Evet elli yaş üstü erkeklerin gömülmesi gerektiğini düşünüyorsanız sizden de gına geldi. Ne diyeyim? Bu kadar karşı çıktığınıza göre bunu yazan üyeyle aynı görüşü paylaşıyorsunuz sanırım. Siz de babanızdan başlayabilirsiniz.Okuduğumu anlıyorum merak etmeyin
Sizi yorumlarınızdanda biliyorum, başka birine gına geldi sizden diye yazdığınızıda anladım ancak banada anormal muamelesi yapıyorsunuz yazılarınızda
Ben genelleme yapmıyorum yanlızEvet elli yaş üstü erkeklerin gömülmesi gerektiğini düşünüyorsanız sizden de gına geldi. Ne diyeyim? Bu kadar karşı çıktığınıza göre bunu yazan üyeyle aynı görüşü paylaşıyorsunuz sanırım. Siz de babanızdan başlayabilirsiniz.
Cidden konunun bağlamından çok uzaklaşıyorsunuz. Son kez açıklıyorum hala anlamayacaksanız elimden başka bir şey gelmez.Ben genelleme yapmıyorum yanlız
Laçkası çıkmış muhabbetlerden,vücudumun incelenmesinden rahatsız olduğumu yazdım diye konu babama kadar geldi
ben en majinal denileblecek insanların müşterimiz olduğu bir sektörde çalıştım.ama önce okulda sonra da stajımızda hep mesafeli olmamız sınırlarımız olması gerektiği anlatıldı .hem iş arkadaşlarımızla hem de misafirlerimizle.mesela kat şefi olarak başladım göreve bir otel zincirinde.odada işim varken misafir varsa kapıyı asla kapatmazdım açık bırakırdım işim bitene dek orada.öğretmenlik de yaptım .orada da mesafe vardı .günaydın vs denilir sonra da herkes kendi arkadaşıyla sohbet ederdi.sadece okulla ilgili ya da öğrenciyle ilgili olaylarda sohbetler ilerlerdi.ne münasebet de müdüre ayy bugün çok şıksın diyeceğim.ya da bir öğretmene.Açıkçası anlattığınız durumlar bana da normal gelmezdi. Ben iş hayatında biraz daha mesafeden yanayım kendi adıma. Çok fitsin kocan çok şanslı denilmesi baya ileri gitmek benim için. İş yerinde konu neden benim fiziğime gelsin ve kocam karakterim, çalışkanlığım vs değil de neden vücut güzelliğim için şanslı oluyor.Bence haklısınız.Siz mesafeli davranmaya devam edin. Olmadı uyarırsınız.
Ben sizin yorumlarınıza cevap veriyorumCidden konunun bağlamından çok uzaklaşıyorsunuz. Son kez açıklıyorum hala anlamayacaksanız elimden başka bir şey gelmez.
Ben o mesajı elli yaş üstü erkekler gömülmeli diyerek nefret söyleminde bulunan üyeye yazdım.
Siz üzerinize alındınız size yazmadığımı söyledim.
Siz yine üzerinize alındınız yine size yazmadığımı söyledim.
Siz yine ve üçüncü kez üzerinize alındınız ben de o zaman demek ki siz de aynı şekilde düşünüyorsunuz, babanızdan başlayın gömmeye dedim. Aynı şekilde düşünmüyorsanız üzerinize alınmayınız.
Gayet açık yazıyorum aslında ama...
Yorumlarım tamamen bu konu üzerine son sayfalarda. Sizin alıntıladığınız da öyle. Yok başka bir yorumuma cevap veriyorsanız cevap vermeye çalıştığınız yorumu alıntılamalısınız ki anlaşabilelim.Ben sizin yorumlarınıza cevap veriyorum
Onu diğer üyeye yazdığınızı biliyorum zaten neyse
Evet bir kez daha aynı şekilde konuşmaya devam ederse bu şekilde davranıcamİş ortamında laubaliliği sevmem
Şıksın bilmem nesin yönetici pozisyonunda birisi elemanına söylemesine ne gerek var
Övecekse performansıyla övsün
Kadın orama burama baktı rahatsız oldum diyorsa vardır bir bildiği, hayatında ilk kez erkek görmüyordur anlıyordur neyin ne olduğunu.
Çok eskiden çalıştığım yerde benzer birşey yaşadım. Eşin çok şanslı falan, çok pis bozmuştum herifi ondan sonra beni gördüğü yerde kaçmaya yer arıyordu. Kötü niyetli değildiysede hadsizdi.
Sizde haddini bildirin konu sahibi. İltifatınız için teşekkürler ama lütfen seviyeyi koruyalım diye ikaz edin. İyi niyetliyse daha yapmaz kötü niyetliysede zaten car car kendini savunmaya geçer yine anlarsınız.
Yani bir kadın olarak bile hemcinsine böyle yaklaşıyorsanız erkeklerin tavırları anormal gelmeyecek nerdeyseÖfff bi bitmediniz ya, herkes seninle yatmak istiyor, herkes sana asılıyor, herkes sana divane. Baydınız cidden. Kimsenin umurunda değilsin kafandan senaryo yazma.
Karşılıklı rızayla yapılan şeyler ama bunlar. Evet iş saatlerinde ve ortamında olmamalı ama rızaya dayalı sonuçta. O adamlar o kadınlarla istemedikleri halde o tip sohbetler yapmıyorlardı öyle değil mi? Kadın istemiyorsa çeker setini koyar mesafesini olur biter.Yani bir kadın olarak bile hemcinsine böyle yaklaşıyorsanız erkeklerin tavırları anormal gelmeyecek nerdeyse
Kadın benimle yatmak istedimi demiş?
Karthorozun tekinden rahatsız olmuş. Durup dururken olmamıştır, bikerelikde değildir. Duymuyoruz görmüyoruz sanki iş ortamlarını.
Bizim kurumda neler oluyordu. Ozamanlar msn vardı iletişim için, kurum içi ne pislik sohbetler için kullanıyordu bazı sapıklar bir bilseniz şok olursunuz. Ponçik, iyi niyetli aile babası görünümlü pislikler kurum içi kadınlar hakkında ne ağıza alınamayak muhabbetler yapıyordu. Eş aldatmalarımı ararsın, mesai saati içinde sanal seksmi ne muhabbetleri ne aşkları dönüyordu. Sonra msn yasaklandı kurumda. Bilgi işlemin midesi kaldırmadı biyerden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?