Bayan olarak çalışmak ne zor

Bakın aradan seçili cümlelerin hepsi tek başına rahatsız edici.

Mesela : sizin , " yok aslında diyet yapmam , çok yerim " sözlerinizi dışarıdan duyan biri de : sizin için , " amirle çok içli dışlı , evli barklı kadın , yakıştıramadım " diyebilir.

Bu yüzden tüm konuşmayı bilmeden ne sizi ne de karşı tarafı yargılamamayı tercih ederim.

Mesajlarımda belirtmiştim , tekrar edeyim.

Kadın olsun erkek olsun , hoşlanmadığın bir hareketi daha orada sonlandırmak lazım. İlkinde boşluğuna gelse de , insan ikinci de tavrını koyar. Hadi ikide de tavır koyamadın , bari üçüncü de tavrını koy.

Profil resminizi rehberinizde olan insanlar görsün diye koymuyor musunuz? Kimse görmesin istiyorsanız çiçek böcek falan koyun.

Ne var bunda ? Bende okuldaki bekar/evli erkek çalışma arkadaslarına bugün çok şiksiniz derim. Keza onlar da bana der. Gayet sicakkanliyim. Adamın her dediğinden art niyet aramışsınız

Zaten ilkinde anlayamadım, sonradan eşin şanslı hiç çocuğun var gibi durmuyorsun deyince rahatsız oldum, konuyu kapattı
Artık böyle şeylerden konu açmaz diye düşünüyorum
Ortada sorun yok, sadece iltifat var. Belki çok rahatsız edici değil ama ben hoşlanmıyorum. İncelemesi, iltifat etmesi
Belki benimle aynı konumda olan bir arkadaşım dese bu kadar rahatsız olmam ancak söyleyen müdür olunca sinir oldum

Buna sohbet etmek deniyor halk arasında. Sosyalleşmenin basamağı olarak bilinir. Bir de bayıl istersen Feriha

Ayy bağyan olmak ne kadar zor. Herkes iş yerinde peşinizde. Gerçekten hayretler içinde okudum. İş yerinde benim erkeklerle muhabbetim bunun on katı aklımın ucundan geçmez herkes beni seviyor demek. Hanımefendi bu yazdığınız şeylere toplum içinde iletişim ve iltifat deniyor. Mesela mutsuzsanız on kere neyin var diye soruyorsa insanlık deniyor. Size aşık demek olmuyor.

Kadınlar hisseder.disaridan birşey yokmuş gibi gözüksede .kadin isgilleniyorsa vardır bir sebep.. genelde kadin isgillenmekte hakli cikar

Şu an evde yemeğimin olmadığını akıl edebilip de beni bir etli ekmek (bayılırım) yemeye davet etmeyen tüm iş arkadaşlarıma bir tık kırıldım.

Bayan değil kadın demek için geldim. En irrite olduğum konudur da kendileri

Öfff bi bitmediniz ya, herkes seninle yatmak istiyor, herkes sana asılıyor, herkes sana divane. Baydınız cidden. Kimsenin umurunda değilsin kafandan senaryo yazma.
Ne biçim bir yorum
Ben benimle yatmak istiyor, bana deli divane mi dedim? Yazdıklarımı düzgün oku
Kuruntu yapıyorda olabilirim dedim ama iltifat etmesi hoşuma gitmedi dedim
Sen konuyu nerelere getirmişsin

Evet haklısınız galiba
Ben iltifat almaktanda hoşlanmıyorum sanırım bu biraz tuhaf geldi
Müdürle şimdiye kadar iş dışında hiç bir konuşmam olmadı, bir anda iltifat etmeye başlayınca kötü hissettim
İçim rahatladı
Çoğunluk sizin gibi yazmış

Kadın olarak çalışmayı siz kendi kendinize zorlaştırmışsınız. Eğitime gitmek istememe sebebinizin çocuğunuzun olması mesela. Kadın olmayı, anne olmayı diğer çalışanlarla aynı olmadığınızı hissettiren sizsiniz. Ortada rahatsız olarak bir şey yok ayrıca. Medeni insan ilişkisi deniliyor buna. Gerçekten sizin gibiler yüzünden nazik bir cümle kurmaya korkar oldu insanlar

45-50 yaş öyle bı deisik oluo . 50 yaş üstü erkek ztn bnce direk gömmeli bunları başa bela valla bnde inanmazdm ama bizzat gözlemledim haklısınız yani

Sizin gibiler derken
Ne var benim gibilerde, serviste 8 kişiyiz. Ve eğitime gitmesi işi öğrenmesi gereken daha genç arkadaşlar var mazeretimi sunmam çok normal ve anlayışla karşıladı zaten

Babam yaşındaki adamın bacaklarıma bakmasından, iltifat etmesinden rahatsız olmam anormallikse anormalim o zaman ne diyim

Ne var bunda ? Bende okuldaki bekar/evli erkek çalışma arkadaslarına bugün çok şiksiniz derim. Keza onlar da bana der. Gayet sicakkanliyim. Adamın her dediğinden art niyet aramışsınız
sen yeni atandınn .erkek öğretmenlere bugün çok şıksınız deme derim.sosyal hayatında diyebilirsin iş hayatında da aradan epey zaman geçmeli dostluk oluşmalı o zaman denir.yok hakkında kadın öğretmenler bile konuşabilir demedi deme.

45-50 yaş öyle bı deisik oluo . 50 yaş üstü erkek ztn bnce direk gömmeli bunları başa bela valla bnde inanmazdm ama bizzat gözlemledim haklısınız yani
Valla gına geldi sizin gibilerden, nefret söylemlerinizden. Babanızdan abinizden falan yakın çevrenizden başlayın gömmeye madem.

Katılıyorum
Herkese de çok şıksın diye iltifat edilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…