Bayan olarak çalışmak ne zor

yanlış anlaşılmıyorsunuz, yanlış şeyler yazıyorsunuz. Belki aklınızdan geçenler farklı şeylerdir bilemiyorum tabi ama öyleyse kendinizi doğru ifade edemiyorsunuz demektir bu.

Ben eşime güveniyorum, benim eşim yapmaz diyorum. Bunu diyemeyeceğim adamla evlenmezdim zaten. Öyle telefon falan kurcalayıp, hangi saatte nerede ne yaptığını da sorgulamam. Ama bu boş bir güven değil, sebepleri var.

1-Eşim aldatan insanlardan nefret eder. Cidden sinirlendiğini gözlerinde görebilirim öyle bir durumda.

2- Birbiriyle konuşabilen bir çiftiz. Aklımız, kalbimiz başkasına kayarsa (olabilir insanız sonuçta) bunu ilişkiye vardırmadan birbirimize söyleyebilir bir çözüm yolu bulabiliriz.

3- Aldatma durumunda eşim affetmeyeceğimi bilir, ben de onun affetmeyeceğini bilirim. İkimizden biri aldatma yoluna girdiyse diğeri gözden çıkarılmış demektir. Öyle bir durumda da yapılacak şey belli zaten.

Yani sözün özü, birbirine gerçekten güvenen, fırsat bulsa da aldatmayacak, evliliğine saygılı 45 yaş üstü makam mevki sahibi insanlar da var. Çoğunluğu azınlığı bilmem. Benim çevremde sizin anlattıklarınıza benzer olaylar yaşanmıyor. Aldatan 2 insan gördüm hayatımda. Biri arkadaşımın babası, biri bizzat benim arkadaşım.

Konu ne?

Tanıdığı bir öğretmenin öğrencisi ile ilişkisi varmış , bunu bilip hiç bir şey yapmamış. Burda laf olsun diye anlatıyor, o kadar rahat bir üslupla
Yaş farkı az olunca bazen böyle şeyler olabiliyor.bizim uzaktan akrabamızın kızı, lisedeyken ,derslerine giren matematik öğretmeni ile birlikteydi.bitirincede evlendiler 7_8 yil sonra bosandilar....evlerden ırak..

Yaş farkı az olunca bazen böyle şeyler olabiliyor.bizim uzaktan akrabamızın kızı, lisedeyken ,derslerine giren matematik öğretmeni ile birlikteydi.bitirincede evlendiler 7_8 yil sonra bosandilar....evlerden ırak..
Her türlü suç ama 18 yaşından küçük ve öğretmen ile istismar oluyor durum .

Konu sahibesi 17:15 te görülmüş en son. Ya mesai bitimiyle sorun da çözüldü ya da neden tavrını göstermediği sorulunca ; sessiz kalmayı seçti.
Yazamaya fırsat bulamadım ve bütün yorumları okumaya çalışıyorum. Herkes farklı şeyler yazmış. Konu çok başka yerlere gelmiş
Müdürün ilk söylediklerinde evet çok fazla birşey hissetmedim. 60 yaşındaki adama bu tarz şeyleri kondurmadım, ancak hiç kimseyle bu tarz muhabbetler konuşmayan adam bana bunları söylediği için rahatsızlık duydum.daha önce de bulunduğu yerde başka kızlara mesaj yazma durumu olmuş, tayini çıkmış. Yani bilmiyorum, içimi rahatlatmak istiyorum.

Bakın bu ayrı
Banada aynı serviste başka arkadaşlarım saçımı kestirdiğim yada yeni bir kıyafet aldığım zaman güzel olmuş diyor asla kötü birşey sezmedim
Ancak müdür benim resmen bacaklarımı inceledi ve arkasından fitsin, eşin çok şanslı demeye başladı
Şu durumdan rahatsız olmucak Bayan var mı ben anlamıyorum bende mi sıkıntı var

Bende ilk defa iltifat almıyorum ancak bu durumdan rahatsız oldum

Kimsenin aklından geçeni okuma imkanımız yok. Eğitimle alakalı fikrimi paylaştım.

İş ortamında iş haricinde bir sohbet yaşanmamasını sağlamak sizin elinizde. Bu sohbetlere imkan verip sonrasinda " ne demek istedi " " neden dedi " diyene kadar direkt tavrınızı koyun , sınırlarınızı belirleyin.

Whatsapp durumunuzu görmesini istemiyorsanız , durum gizlilik ayarlarından düzenleyebilirsiniz.

Adamın tayini gerçekten mesajlaşma nedeniyle mi çıktı , kesinlikle emin misiniz ? Dedikodu veya duyumlarla bunu dile getiriyorsanız , hata yapıyorsunuz.

Diğer çalışanlarıyla da ilişkisi bu minvalde ise tarzı ilgili olmaktır. Sadece size ise ilgileniyor olabilir. Siz de tavrınızla uzaklığınızı belli edersiniz.
Diğer çalışanlarla bu şeklide değil işte sıkıntı burda.serviste 4 bayan daha var
Herkese karşı böyle olsa yapısı bu dicem,tavrına belli edicem başka bir yolu yok

Kadin olarak bu ulkede bircok sey zor, sairin de dedigi gibi; ancak sizin olayda bana garip gelen bir muhabbet de olmadi.

Not: bayan degil, kadin

Size katılıyorum. Şu an yokladığını düşünüyorum.zaten konuyu kapatıp işle ilgili konuştum. Anladı sanırım

Konuyu nasıl kapattığınızı yeniden okuyun isterseniz.

Yeni mezun biri olsanız veya yaştan bağımsız( isterse 50 yaşında olsun ) ilk iş deneyimi olan henüz 3 günlük çalışan olsanız , kilitlenip kaldı , ne diyeceğini bilemedi derim.

Ancak siz 37 yaşındasınız ve 3 gündür çalışmıyorsunuz.

WhatsApp durum değil, profil resmim
Durum olsaydı tuhaf gelmezdi zaten
İmkanı veren ben değilim, iş ile ilgili çağırdı, bir otur kağıda yazayım dedi. Hangi ara bu konuya geldi anlamadım. Sonra konuyu kapattım.çay getiren abla geldi o sırada odaya,değerli misafirim geldi ne içersin diye sormuyorsun dedi
Bilmiyorum belki ben kuruntu yapıyorum ama hoşlanmadığım bir durum

Evet konuyu hemen kapattığımı düşünüyorum
Bana ilk önce diyet yapar mısın dedi, hayır aksine çok yemek yerim dedim
Buraya kadar sıkıntı yok ancak daha sonra fiziğin iyi, fitsin eşin çok şanslı demeye başlayınca rahatsız oldum konuyu kapattım
Ya bilmiyorum, çoğu bayana göre sıkıntı yok gibi, tekrar ederse daha fazla tepki vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…