- 11 Aralık 2018
- 41.452
- 257.658
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
yanlış anlaşılmıyorsunuz, yanlış şeyler yazıyorsunuz. Belki aklınızdan geçenler farklı şeylerdir bilemiyorum tabi ama öyleyse kendinizi doğru ifade edemiyorsunuz demektir bu.Yani bende ya aldatılırsam diye deli divane gezmiyorum tabi ama öyle bir ihtimal de var burda çoğu kişi benim esim yapmaz modunda ben ona ithafen yazdim birde yani kızın özel bölgesine bakan adam için oyle sapıklar çok var dedim suç oldu:)evet var adam amirin diye süzüyor birsey diyemiyorsun makamını kullanıyor iyi niyetle yazdığım yorum nerelere geldi erkek savunuculuguna döndü olay neyse beni anlamıyorlar o yuzden daha yorum yazmayacağım bu konuya
Konu ne?Ben hala istismarcida kaldim , ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sizin de çocuğunuz var mı ? Belki empati yaparsanız harekete geçersiniz. Bir şey yapmayacaksınız burdaki yazdığınız bildirim oluyorsa araştırıp mesajınızla ben bildirim yapacağım
Tanıdığı bir öğretmenin öğrencisi ile ilişkisi varmış , bunu bilip hiç bir şey yapmamış. Burda laf olsun diye anlatıyor, o kadar rahat bir üsluplaKonu ne?
Yaş farkı az olunca bazen böyle şeyler olabiliyor.bizim uzaktan akrabamızın kızı, lisedeyken ,derslerine giren matematik öğretmeni ile birlikteydi.bitirincede evlendilerTanıdığı bir öğretmenin öğrencisi ile ilişkisi varmış , bunu bilip hiç bir şey yapmamış. Burda laf olsun diye anlatıyor, o kadar rahat bir üslupla
Her türlü suç ama 18 yaşından küçük ve öğretmen ile istismar oluyor durum .Yaş farkı az olunca bazen böyle şeyler olabiliyor.bizim uzaktan akrabamızın kızı, lisedeyken ,derslerine giren matematik öğretmeni ile birlikteydi.bitirincede evlendiler7_8 yil sonra bosandilar....evlerden ırak..
Yazamaya fırsat bulamadım ve bütün yorumları okumaya çalışıyorum. Herkes farklı şeyler yazmış. Konu çok başka yerlere gelmişKonu sahibesi 17:15 te görülmüş en son. Ya mesai bitimiyle sorun da çözüldü ya da neden tavrını göstermediği sorulunca ; sessiz kalmayı seçti.
Bakın bu ayrıHerkes biyle düşünse işimiz var desene, daha bugün saç ektiren bir arkadaşa çok yakışmış, güzel olmuş dedim, şimdi ne düşündü kim bilir...yani biz birbirimize moralsiz olunca bir hayırdır deriz yani bence denmese ayıp olur
Kezbanlık derken?Bana biraz kezbanlik yapiyosun gibi geldi
Yazamaya fırsat bulamadım ve bütün yorumları okumaya çalışıyorum. Herkes farklı şeyler yazmış. Konu çok başka yerlere gelmiş
Müdürün ilk söylediklerinde evet çok fazla birşey hissetmedim. 60 yaşındaki adama bu tarz şeyleri kondurmadım, ancak hiç kimseyle bu tarz muhabbetler konuşmayan adam bana bunları söylediği için rahatsızlık duydum.daha önce de bulunduğu yerde başka kızlara mesaj yazma durumu olmuş, tayini çıkmış. Yani bilmiyorum, içimi rahatlatmak istiyorum.
İşyeri eğitimlerine katılımda : kişinin evli veya bekar olmasına değil , o eğitimi kimin alması gerektiğine bakılır.
Bu kadar şey yazıp sonuna da ; " Kuruntu yapmayayım boşuna " demek de komik.
Tüm yazdıklarınıza bakarak soruyorum . " Bayan olarak çalışmak ne zor "
demişsiniz.Yaşadığınız zorluk nedir ? Zor olan , size zor gelen ne ?
Diğer çalışanlarla bu şeklide değil işte sıkıntı burda.serviste 4 bayan daha varDiğer çalışanlarıyla da ilişkisi bu minvalde ise tarzı ilgili olmaktır. Sadece size ise ilgileniyor olabilir. Siz de tavrınızla uzaklığınızı belli edersiniz.
Size katılıyorum. Şu an yokladığını düşünüyorum.zaten konuyu kapatıp işle ilgili konuştum. Anladı sanırımBen katılıyorum, memlekette işyerlerinde gevşek davranan erkek var yani. Çok profesyonel ortam sunan şirketler az sayıda bence. Konuya gelirsem böyle erkekler genelde ufaktan bir yem atıp yokluyor, karşı taraf oralı olursa da yavşıyor.
Bakın bu ayrı
Banada aynı serviste başka arkadaşlarım saçımı kestirdiğim yada yeni bir kıyafet aldığım zaman güzel olmuş diyor asla kötü birşey sezmedim
Ancak müdür benim resmen bacaklarımı inceledi ve arkasından fitsin, eşin çok şanslı demeye başladı
Şu durumdan rahatsız olmucak Bayan var mı ben anlamıyorum bende mi sıkıntı var
Bende ilk defa iltifat almıyorum ancak bu durumdan rahatsız oldum
Yok ben çalışmak istiyorum. Yaptığım işten memnunum
Sizin gibi düşündüm önce ne var bunda dedim
Ancak daha az önce odasına çağırdı iş için, ben aldım kağıdı gittim. Ayakta beklemiyim diye otursana dedi. Konuyu kiloya getirdi. Kimse demez senin 10 yaşında çocuğun olduğu, çok fit duruyorsun dedi. Eşin çok şanslı dedi. Alımda çok yemek yerim dedim
Ne diyeceğimi bilmedim, konuyu kapattım hemen
WhatsApp durum değil, profil resmimKimsenin aklından geçeni okuma imkanımız yok. Eğitimle alakalı fikrimi paylaştım.
İş ortamında iş haricinde bir sohbet yaşanmamasını sağlamak sizin elinizde. Bu sohbetlere imkan verip sonrasinda " ne demek istedi " " neden dedi " diyene kadar direkt tavrınızı koyun , sınırlarınızı belirleyin.
Whatsapp durumunuzu görmesini istemiyorsanız , durum gizlilik ayarlarından düzenleyebilirsiniz.
Adamın tayini gerçekten mesajlaşma nedeniyle mi çıktı , kesinlikle emin misiniz ? Dedikodu veya duyumlarla bunu dile getiriyorsanız , hata yapıyorsunuz.
Bayan-kadın aynı değilmiKadin olarak bu ulkede bircok sey zor, sairin de dedigi gibi; ancak sizin olayda bana garip gelen bir muhabbet de olmadi.
Not: bayan degil, kadin
Evet konuyu hemen kapattığımı düşünüyorumKonuyu nasıl kapattığınızı yeniden okuyun isterseniz.
Yeni mezun biri olsanız veya yaştan bağımsız( isterse 50 yaşında olsun ) ilk iş deneyimi olan henüz 3 günlük çalışan olsanız , kilitlenip kaldı , ne diyeceğini bilemedi derim.
Ancak siz 37 yaşındasınız ve 3 gündür çalışmıyorsunuz.
Degil. Birisi hitap sekliylen digeri cinsiyet tanimli insanBayan-kadın aynı değilmi
Farkında değildimDegil. Birisi hitap sekliylen digeri cinsiyet tanimli insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?