Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlaşıyorum 2 güler yüz göstersem dünyalar onların oluyor bazen cinsliğim tutuyor içten gıcık oluyorlardır ama hep yüzüme glülerler :) ama ben iyi isem onlar bana 10 kat iyiler herşey senin elinde birde şunu söyleyim kendi annemle hiç nalaşamam ama annem beni kv yanında görünce deliriyor kıza bak nasıl kendini sevdirtiyor diyor keşke senin gibi gelinim olsa diyor bende diyorum ne alaka yok diyor sen gelin olarak dışardan bakınca kendini çok sevdirtiyorsun diyor kv mesela beni evin içinde 10 kere salon mutfak arası gider geliriz 10 kere yolda öper şimdi o kadar abartmıyruz ama ben yapayım o 10 katını yapar yani sonuç olarak sen nasılsan tatlım sabırla karşındaki insan odunda olsa eninde sonunda sana benzer kv tarafım herkes akrabalar bu kadar kv gelin birbirine benzer yaa der maşallah derler.
Çünkü beni kötülemez mesela yaptığı yemeği bile gelinim yaptı der kimiside hiçbişey beceremez diye dedikodu yapar, bir iş yapmam ama misafirinin yanın bir bardak kaldırsam ayy hiç oturamaz hiç rahat edemez der övünmek hoşuna gidiyor ne yapsın yazık. Ama işte beni böyle kazandı oda.
ya ben çok abartıyorum ya da herkeste var bu dert.samimi bi şekilde soruyorum arkadaşlar kusursuz bi eş ailesi var mı?3 aylık sözlüyüm ama kayınvalideminde kayınpederiminde bazı hareketleri bazı sözleri çok kızdırıyo beni...normal mi bu
Ben her yere yanlız gider gelirim çoğu zaman, eşim yoksa çalışıyorsa falan tabii.
Kv. kızar, "Oğluuuum, götür getirsene kızı, yanlız gitmesin, ya biri takılırsa" falan der
Çocuk yanımda anne derim..
Ya abisinin falan derler bekar zannederlerse der![]()
![]()
Ödü kopar iş gelecek başıma diye, gerçi 4,5 sene oldu anca alıştı kadın naapsın![]()
ne güzel,Maaşallah
k.validene anne diyebilir miyim,görümcen olabilir miyim![]()