- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
6 yaş olması lazım aramızda ben 19 yaşıma giricemNe kadar büyük sizden? Yaşlar kaç?
ahahahahahahha bu gerçekten süperdi sağolunDüğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
Aslında hohh mu yapsam dahaGİt yanına kulagına "hoh" yap..
Bu kadar varlıgından haberdar olmasını, gidip konusacaksın canım, ne yapacaksın yani.
Akraba mı yoksa?
Hayırr babamın arkadaşının oğluAkraba mı yoksa?
Ahahhaah kaş yaparken göz çıkarmayalım yagelinin kızkardeşiymiş gibi giyin mutlaka farkedecektir
Annesi beni çok sevmişti aslında acaba kaleyi içten mi fethetsemÇocuğun yakınlarıyla irtibata geç hemen
Hahahahahah tek o fark etse yeter yavDuğunde al mikrofonu bi şarkı patlat. O dahil tum salon farkedecektir muhakkak
E herhalde hatta şeyi çaktır ben olgun seviyorum teyzecim falan deAnnesi beni çok sevmişti aslında acaba kaleyi içten mi fethetsem
:)))))Düğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
Arkadaşlar ben sanırım aşık oldum. Hem de benden yaşça büyük birine. Onu görebildiğim tek yer düğünler. Ama o beni fark etmiyor bile. Gelecek ay ağabeyimin düğünü var mutlaka gelecektir. Hiç değilse beni fark etmesi varlığımı bilmesi için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız dünyalar benim olurr
Aa merhaba :)) bunu gerçekten yapmaya çalışacağım gözler kadar etkili başka bir şey benim aklıma gelmiyor :)Hacettepeli:) bu arada benimde üni orasiydi:) gözlerine bak ve göz göze gelmeye çalış kesin anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?