Bayanlarrr toplaşsak biii

Taniyip arkadas olmadigin kisiye wireless'la bluetooth'la mi asik oldun
Belli ki arkadas degilsiniz, yoksa dugunler disinda da ortak paylasim alaniniz olurdu
O yuzden işe arkadas olmayla baslayabilirsin.
Belki taniyinca 'bu muymuş' diyeceksin

Yavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu

Yakalanmayacak bir şey yok ki . Düğüne gelirse garanti olacak bir şey bu.
Git masaya hoşgeldin x amca x teyze de sarıl. Hoşgeldiniz de tokalas seninkiyle de :)
Sonra masanın önünden geçerken gözünün içine bak Gülümse . En ücra masa da otursalar bile sağında solunda illa ki misafirler olacaktır onların yanına gidiyor gibi yap giderken selam ver basınla işte :)
Gayet basit.. Gözlerine bakman falan illa ki ilgisini çeker. Erkek sonucta
Okurken nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam ya inşAllah bu fırsatı yakalayabilirim :))

Birkaç sonraki düğün onun düğünü olursa ya. Nikahına beni çağır sevgiliiim dırırırım

Taniyip arkadas olmadigin kisiye wireless'la bluetooth'la mi asik oldun
Belli ki arkadas degilsiniz, yoksa dugunler disinda da ortak paylasim alaniniz olurdu
O yuzden işe arkadas olmayla baslayabilirsin.
Belki taniyinca 'bu muymuş' diyeceksin
Haklısınız belki de öyle olacak umarım deneme şansımız olurr

Hadi inşAllahhhh :))))

Bakislarinla belli etmelisin canm bende esimle bi dugunde tanistim bak dikkat edersen artik esim oldu o kadar iyi bakmisim ki :)) dikkatini cekecek sekilde bak bi de arkadasin dedigi gibi halay basi ol o da ise yariyo :)) insallah seni farkeder :))

Bakislarinla belli etmelisin canm bende esimle bi dugunde tanistim bak dikkat edersen artik esim oldu o kadar iyi bakmisim ki :)) dikkatini cekecek sekilde bak bi de arkadasin dedigi gibi halay basi ol o da ise yariyo :)) insallah seni farkeder :))
Ahhahaah Allahım ayırmasın inşAllah darısı bizim başımızaa :)

Yorumlar beni benden aldı
- Halay başı ol
- Mezdeke oyna
- Kulağına hoh de
- Peçeteyle not gönder
- Mikrofonu al bi şarkı patlat
- O dışarı çıkınca sende çık sigara içmeye 'ateşiniz var mı' de
- Babanla babası arkadaş madem baban söylesin ' bizim kız güzel sizin oğlan cillop, kızım malı götürmek istiyor'
- Minareden atlarım seçimini kutlarım
- Önünden geç süzül bakış at gülümse filan

Puhahahaha

Yavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu
Babasının arkadaşı değil, babasının arkadaşının oğlu imiş
Konu sahibesi 19 iken gözüne kestirdiği er kişi 25 imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…