- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Hacettepeli06
Çocuk değilimm bennn![]()
bırak çocuk olarak görsün yaw, 3-5 sene sonra bu yaşlara geri dönemeyeceksin boşver platonik aşkın bile tadını çıkart :) keşke bana çocuk deseler la

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gözüme kestirdiğim er kişi :))Babasının arkadaşı değil, babasının arkadaşının oğlu imiş
Konu sahibesi 19 iken gözüne kestirdiği er kişi 25 imiş
Hahahah siz kaç yaşındasınız ki :)bırak çocuk olarak görsün yaw, 3-5 sene sonra bu yaşlara geri dönemeyeceksin boşver platonik aşkın bile tadını çıkart :) keşke bana çocuk deseler la![]()
Ahahahhahahahaha harikasınız ama ben kapalıyım elidorla yıkasam da saçlarımı fark etmez :)
Hahahah siz kaç yaşındasınız ki :)
O bikaç yıla evlenmek isteyecekEvet gözüme kestirdiğim er kişi :))
işte senden 3-5-7-9 yaş falan büyüğüm hahaha![]()
Çocuksun daha yavrucum,başında kavak yelleri esiyor hala..
herkesin böyle çocukluk aşkı olmuştur mutlaka dimi ama :)Çocuksun daha yavrucum,başında kavak yelleri esiyor hala..
işte senden 3-5-7-9 yaş falan büyüğüm hahaha![]()
Ya ahahahhah belerticem tamamO zaman gözlerini belertip ortaya çıkarman lazım evladım![]()
Ben de keşke sizin gibi olsaydım
ilahi çok net cevap oldu![]()
Her denilene tamam yapacam diyosunYa ahahahhah belerticem tamam![]()
Ben de keşke sizin gibi olsaydım![]()
O bikaç yıla evlenmek isteyecek
Akabinde çocuk
Sen bence okulunu bitir, daha tanımadığın er kişinin peşinde koşturma
Babalarınız arkadaşmış kör değilse zaten görmüştür seni, demek ki çocuk gibi görüyor seni
ahahahha ama cidden herkes çok güzel eğlenceli şeyler yazıyo hangisini yapacağımı bilemedimHer denilene tamam yapacam diyosun
Yani şıkları düşününce eyvah eyvah
Bence ürküteceksin adamı![]()
ne konuda bizim gibi olucan yaş konusundamı?
aman ha allah saklasın sen olduğun yaşta kal yaşını yaşa doya doya
büyüdükçe dertler büyür...
yok illa yaşlanıcam diyorsan ben senin yerine geçmeye razıyım valla..ah keşke böyle bir imkan olsa
Hepsine tamam deyinceahahahha ama cidden herkes çok güzel eğlenceli şeyler yazıyo hangisini yapacağımı bilemedim![]()
önce ben dedim matmazel sıraya geç
HanimKelesimiGetir abla nenen bana öpücük atıyor
konu sahibi, çok ciddiye alma hayatı inan platonik aşk bile çok güzel geliyor.. sonra zaten gerçekten sevdiğin biriyle evleneceksin, hiiiç acele etme tadını çıkart :)