• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlarrr toplaşsak biii

önce ben dedim matmazel sıraya geç :KK70:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla nenen bana öpücük atıyor :KK53:

konu sahibi, çok ciddiye alma hayatı inan platonik aşk bile çok güzel geliyor.. sonra zaten gerçekten sevdiğin biriyle evleneceksin, hiiiç acele etme tadını çıkart :)

konu sahibi, çok ciddiye alma hayatı inan platonik aşk bile çok güzel geliyor.. sonra zaten gerçekten sevdiğin biriyle evleneceksin, hiiiç acele etme tadını çıkart :)

aman be ofis moralimi bozdu bu konu en iyisi ben siyasete takılayım yaşlı işi nede olsa:cool:

kendimi muhterem biri gibi gördüm konu sahibnin 19 olduğunu duyunca birde aşk falan diyor.:110:

şu tansiyon ilaçımıda içeyim...:KK53::KK53:

Evet şuan bile çok güzel geliyor yaşadıklarım bu heyecan :)

Hepsine tamam deyince
Hepsini bir gözümde canlandırdım

Mezdeke oynuyosun, halay başı çekip adamın kulağa hohluyosun
Gözlerini belerten makyajlardan yapıp, sigara içme bahanesiyle gidip 'ateşin var mı' diyosun:KK8:
Kısık kısık bakıp gülümsüyorsun
Yetmezmiş gibi kol bastı oynayıp şalını sallıyosun filan:KK70:

Ben olsam ürkerim senden :KK53:
ahahhaha ya benim kafam karıştı sanırım :D

Onlar gelince Yanlarına git hoş geldiniz de, annesinin babasının elini öp düğün sırasında arada Sırada Yanlarına git, annesiyle Güler yüzlü bi şekilde sohbet et. Hiç olmazsa annesinin dikkatini çekersin evlenmeye niyeti varsa emin ol akıllarına sen gelirsin. Çocukla da arada sohbet et iş güç okuyorsan okulundan bahset falan :KK60:Düğüne çok şık git ve hep kendinden emin ol. :21:
Kolbastı oyna diyenlere bakma sakın oynama Kolbastı, dağıtma kendini, oyna ama Kolbastı oynar gibi dağıtarak değil:rolleyes:

Gorumce gibi giyin :D simler taçlar tuller abartı topuklular falan :D :D ay iyi guldum niyeyse kusura bakma :D gidip konuşman hal hatir sorman en mantiklisi sanırım düğün sahibisin sonuçta

merhaba arkadaşlar ,
binbir deri ile ilgili soruna deva olan aleo vera jelinin faydalarını bilmeyeniniz yoktur ...
bahçemizde yetiştirdiğimiz aleo veraların jellerini 100 ml lik kavanozlarda satışa çıkartıyoruz saf aleo vera jeli olup içinde herhangi bir katkı maddesi kesinlikle yoktur... buzdolabınızda istediğiniz kadar saklayabilirsiniz...
benim en çok kullandığım ve faydasını gördğüm alanları size söyleyeyim...
-göz çevresi morluk şişlik ve nemsizliğe bire bir ,
-yüz de akne sivilce gibi doku bozukluklarını 1-2 kullanımda sakinleştiriyor,
-gözenekleri sıkılaştırıyor ve yüze saydamlık berraklık veriyor,
-gündüzleri bile makyaj altına baz olarak nemlendirici gibi sürebilirsiniz cilt anında emiyor,
-yanık pişik güneş yanığı gibi tahriplerde kullanıldığında anında yangıyı alıp deriyi sakinleştiriyor,
-haftada bir iki defa meyve kokteylleri ile denedim içerisinde harika vitaminler amino asitler bulunmakta...

kavanoz fiyatı : 7 tl +kargo ücretidir.
piyasada fiyatlar çok değişken ama hiç bir katkı maddesi bulunmayan bir ürün alacaksınız ve tamamen kendi özünden oluşan ....

Göz göze gelmeye çalış, bir süre sonra mutlaka fark edecektir ona baktığını. İlgileniyorsa o da karşılık verir zaten.
İnsan kendine bakıldığını illa fark eder.

Onlar gelince Yanlarına git hoş geldiniz de, annesinin babasının elini öp düğün sırasında arada Sırada Yanlarına git, annesiyle Güler yüzlü bi şekilde sohbet et. Hiç olmazsa annesinin dikkatini çekersin evlenmeye niyeti varsa emin ol akıllarına sen gelirsin. Çocukla da arada sohbet et iş güç okuyorsan okulundan bahset falan :KK60:Düğüne çok şık git ve hep kendinden emin ol. :21:
Kolbastı oyna diyenlere bakma sakın oynama Kolbastı, dağıtma kendini, oyna ama Kolbastı oynar gibi dağıtarak değil:rolleyes:
Ay hadi inşAllah dediğiniz gibi olur düğündeki halimin fotoğrafını atacağım buraya bakalım neler bekliyo bizi :))))

Back
X