- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Tamam inceleyeyim. Tsk ederim.
ben başlayacağım ama haftaya. göbek için çalışacağımKimler spor yapti??
Nen 20 dk bisiklet cevirdim ve karin calistim. Sizler??
hehh tamam etiketimi de buldum sahiplendim hemen. Bizim de oyle acip oksuz yetim biraktigimiz spor topikleri olmustur.. bunlar normal seyler.. hajajaj
Bir dahaki yıl mart ayında canlanır buralar
ollleeeeyyyyyy... kurtaricimiz geldiii... cicco sen bizim her seyimizsinBen geldim kizlaarre!!!
bir bacak videosundan sonra ayaga kalktigimda yere yapismistim. Zangir zangir titriyrlardi...Spor sonrasi agri candir. Hele bacak antrenmani sonrasi wcye oturamiyosaniz o antrenman olmus demektir.
N-A-R diyetisyene mi gidiyorsun?
ben dun 1 saat yurudum basganimKimler spor yapti??
Nen 20 dk bisiklet cevirdim ve karin calistim. Sizler??
NerdeeeeeSpor sonrasi agri candir. Hele bacak antrenmani sonrasi wcye oturamiyosaniz o antrenman olmus demektir.
N-A-R diyetisyene mi gidiyorsun?
bana beslenme seklini soyler misin tatlim iki gunluk sok bir odem atma sonrasi diyetini duzenleyebiliriz. Ayrica simdiye kadar ne siklikta ve aralarla ne tur diyetler uyguladin?ben bir haftadır diyet yapıyorum ama bana mısın demedi
hehh tamam etiketimi de buldum sahiplendim hemen. Bizim de oyle acip oksuz yetim biraktigimiz spor topikleri olmustur.. bunlar normal seyler.. hajajaj
ollleeeeyyyyyy... kurtaricimiz geldiii... cicco sen bizim her seyimizsin
bir bacak videosundan sonra ayaga kalktigimda yere yapismistim. Zangir zangir titriyrlardi...
ben dun 1 saat yurudum basganim
senin yazdigin diyet listesiyle zaten sporda herhangi bir gucun kalmaz fistigim cunku proteini cok cok azaltmissin. Ben istedigin tum bolgeler icin hareketler oneririm.Nerdeeeee
Kendimin diyetisyeni olacağım.
Dün 1 saat yürüdüm. Jilliana başlamıştım sözdeAma şınav çekemedikçe motivasyon kalmadı. Dün yapmadım.
Dambella 2-3 hareket yaptım isimlerini bilmiyorum.
Hatun sarkık kolları sıkılaştırmak için veee gögüsler için egzersiz istiyorum.
Bi de ben çok koca popolu ve kalın bacaklıyım. Koşu yanına ne önerirsin Hocamcım
Aman alt karını da unutmayalım tabi
Ay dur azcık daha bunaltayımSabah koşmadan (yürüyeceğim aslında arada 10 dk koşabilirsem ne ala ) Birşey yemeli miyim? Sonrasında Yumurta domates salatalık doğru bir tercih mi?
Şişko gelin olmak istemiyorum. Yardım et banaaaa
bana beslenme seklini soyler misin tatlim iki gunluk sok bir odem atma sonrasi diyetini duzenleyebiliriz. Ayrica simdiye kadar ne siklikta ve aralarla ne tur diyetler uyguladin?
Saati degistiremiyorsan peynir ve turevlerinden ye derim. Peynirde kazein proteini var kazein uzun surede sindirilir gece boyu kaslarina yapitasi olur hem. Diyetisyene spor yaptigini ve saati mutlaka soyle canim. Umarim dikkate alir. Neden bu kadar protein diye tutturuyorum cunku kas kaybi olmadan kilo vermek en dogrusu yoksa sarkmalar oluyor. Kas bolgeyi diti tutar ve kas eneeji harcar kas kutleniz arttiginda otimatikman metabolizma da hizlanir.Benim bolgesel olarak sorunum var. Basenler genetik ama gobek çıktı yanlis beslenmeden. Karin calisiyorum. Yuruyus sonrasi. Beslenme seklim cok kotu ama yarin itibariyle gittiğim diyetisyenin onerdigi listeyi yapmaya başlayacağım. Buraya da yazarim. Sorunum tatli ihtiyaci ve oburluk. Resmen yemek icin yiyorum duramadigimdan degil kendimi durduramadigimdan.
Spor sonrasi pro sebze demissin. Ben sporu gece 11 de yapabiliyorum. Sonrasinda da malum uyku.. yemeden yatsam olmuyir mu. Dun Spor sonrasi 1 ceviz yedim. 1 de maden suyu ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?