♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Onerdigin video var mi evde yapilabikcek

Hos bende zumba vs var da yorgun olup minnak bebeden yapamiyorm.

Spor salonuna gittigimle takikiyorim resmen.

Aslinda var ama basta biraz zor gelebilir yapabildiginiz kadarini yapmanizi tavsiye ederim videodaki kadin hic ara vermeden yapiyor mesela sen aralara dinlenme suresi ekleyebilirsin. Bu kadinin serileri var. Ben five minute Fat burningleri oneririm zaten 1den basliyo suan 100 kusurlerde falan. Bastan itibaren yapabilirsin. Aman amam techizat da istemiyor. Hem kaslari direncli hale getirip hem de yag yakmak icin guzel hareketleri var.
Pardon ya yamlis link atmisim dogrusunu aticam

Etiketlediysen gelmemis. Gecmis mesajlarina bakarak buldum DonukPudra

Dun 1 saat yuruyus yaptim. Bugun ne yapiyoruz

hehh tamam etiketimi de buldum sahiplendim hemen. Bizim de oyle acip oksuz yetim biraktigimiz spor topikleri olmustur.. bunlar normal seyler.. hajajaj

Bir dahaki yıl mart ayında canlanır buralar

Ben geldim kizlaarre!!!
ollleeeeyyyyyy... kurtaricimiz geldiii... cicco sen bizim her seyimizsin

Spor sonrasi agri candir. Hele bacak antrenmani sonrasi wcye oturamiyosaniz o antrenman olmus demektir.
N-A-R diyetisyene mi gidiyorsun?
bir bacak videosundan sonra ayaga kalktigimda yere yapismistim. Zangir zangir titriyrlardi...

Kimler spor yapti??
Nen 20 dk bisiklet cevirdim ve karin calistim. Sizler??
ben dun 1 saat yurudum basganim

Spor sonrasi agri candir. Hele bacak antrenmani sonrasi wcye oturamiyosaniz o antrenman olmus demektir.
N-A-R diyetisyene mi gidiyorsun?
Nerdeeeee
Kendimin diyetisyeni olacağım.
Dün 1 saat yürüdüm. Jilliana başlamıştım sözde Ama şınav çekemedikçe motivasyon kalmadı. Dün yapmadım.
Dambella 2-3 hareket yaptım isimlerini bilmiyorum.
Hatun sarkık kolları sıkılaştırmak için veee gögüsler için egzersiz istiyorum.
Bi de ben çok koca popolu ve kalın bacaklıyım. Koşu yanına ne önerirsin Hocamcım
Aman alt karını da unutmayalım tabi
Ay dur azcık daha bunaltayım Sabah koşmadan (yürüyeceğim aslında arada 10 dk koşabilirsem ne ala ) Birşey yemeli miyim? Sonrasında Yumurta domates salatalık doğru bir tercih mi?
Şişko gelin olmak istemiyorum. Yardım et banaaaa

ben bir haftadır diyet yapıyorum ama bana mısın demedi
bana beslenme seklini soyler misin tatlim iki gunluk sok bir odem atma sonrasi diyetini duzenleyebiliriz. Ayrica simdiye kadar ne siklikta ve aralarla ne tur diyetler uyguladin?

senin yazdigin diyet listesiyle zaten sporda herhangi bir gucun kalmaz fistigim cunku proteini cok cok azaltmissin. Ben istedigin tum bolgeler icin hareketler oneririm.
Toplu olarak sunu soylemem gerek cok uzun yuruyusler yuruyus yaptiginiz zemin ve giydiginiz ayakkabi uygun dehilse baglariniza ayak tabanlariniza zarar verebilir. Yuruyus oncesi tok olmaniz hatta her turlu spor aktivitesi icin tok olmaniz onerilmez kan bagirsak ve midede olacagi icin tikanirsiniz. Ben 2 saat once ara ogun yapmaya calisiyorum. Ama spor sonrasi mutlaka ( kotu karbonhidrattan uzak durarak) protein ve sebzeli beslenmek gerek. N-A-R yumurtali domates salatalik guzel olur ama yumurtayi iki tane ye birinin tumu birinin sadece beyazi olabilir.
Bir de her antrenman oncesi sade kahve icin kizlar metabolizmayi hizlandirip yag yakimini kolaylastiriyor. 1 saat ya da 45 dk once icebilirsiniz.
Yag yakimi nasil aktiflestirilir ayrica yazacagim.

Spor oncesi yogurt ayran onermiyorum asla cunku bu gidalarda laktik asit var. Sporda da kaslarimiz anaerobik enerji uretimine gectiginde laktik asit cikar ortaya bu yorgunluk agrisina sebep olan maddedir. Ya da hamlik diyeyim. Bu icecekler protein destegi yapsa da performansinizi dusurur. Benim en kolay tukettigim ara ogun kaşar peyniri. Protein bar da aliyorum ama kullanmak istemeyebilirsiniz. Evde yapacaginiz unsuz proteinli kek tarifi de verebilirim harika bir ara ogun olur.

Benim bolgesel olarak sorunum var. Basenler genetik ama gobek çıktı yanlis beslenmeden. Karin calisiyorum. Yuruyus sonrasi. Beslenme seklim cok kotu ama yarin itibariyle gittiğim diyetisyenin onerdigi listeyi yapmaya başlayacağım. Buraya da yazarim. Sorunum tatli ihtiyaci ve oburluk. Resmen yemek icin yiyorum duramadigimdan degil kendimi durduramadigimdan.

Spor sonrasi pro sebze demissin. Ben sporu gece 11 de yapabiliyorum. Sonrasinda da malum uyku.. yemeden yatsam olmuyir mu. Dun Spor sonrasi 1 ceviz yedim. 1 de maden suyu ictim

bana beslenme seklini soyler misin tatlim iki gunluk sok bir odem atma sonrasi diyetini duzenleyebiliriz. Ayrica simdiye kadar ne siklikta ve aralarla ne tur diyetler uyguladin?

yılda 2 üç sefer diyet uyguluyorum denebilir geçen yıl çok başarılı bir diyet uygulayıp yaklaşık 57 kiloya düşmüştüm şimdi 67 kiloyum
genel anlamda diyetim sabah kalkınca 1 meyve üstüne 1. 1.5 bardak su
yaklasık 45 dk 1 saat sonra 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin domates salatalık bir dilim çavdar ekmegi
ara öğün kayısı veya fındık veya hurma veya az olarak ne bulursam
arada yeşil çay
öğlen tavuklu buğday salatası veya tavuklu yeşil mercimek salatası veya ton balıklı salata veya sebze yemeği sebze yersem 1 dilim ekmek ,
yine ara öğün genelde kiraz(10 tane) yada başka bir meyve yada hurma yada fındık
yeşil çay
akşam evde ne yemek varsa (yemekleri annem yada kayınvalidem yapıyo) bir tabak ondan 1 dilim çavdar
arada hergün olmada meyve yemeye çalışıyorum

genel olarak bunları yiyorum

bir de iki hafta yoğurt kürüne başladım yatmadan bir saat önce 3 kaşık yağsız yoğurt bir bardaktan biraz az soda 1 çay kaşığı nane karıştırıp içiyorum

daha öncesinde 2 günlük yoğurt detoksu yapmışlığım var çok
2 haftalık hiç ekmeksiz bir diyet yapmıştım geçen yıl

ama bu aralar öyle şok bir diyet yapmıyorum

Saati degistiremiyorsan peynir ve turevlerinden ye derim. Peynirde kazein proteini var kazein uzun surede sindirilir gece boyu kaslarina yapitasi olur hem. Diyetisyene spor yaptigini ve saati mutlaka soyle canim. Umarim dikkate alir. Neden bu kadar protein diye tutturuyorum cunku kas kaybi olmadan kilo vermek en dogrusu yoksa sarkmalar oluyor. Kas bolgeyi diti tutar ve kas eneeji harcar kas kutleniz arttiginda otimatikman metabolizma da hizlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…