♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Kesinlikle... 55 kilo iki insani kiyasladigimizda kasi cok olan cok daha fazla kalori harciyor. Bu ne demek, biri televizyon izlerken bile aldigi kaloriyi yakiyor o yuzden kastan korkmuyorum. Sadece takintiliyim. Vucudumun guzel gozukmesinin haricinde tartida 50 li rakamlari gormek istiyorum. O yuzden hedefim 59.9 da olsa 50 li bir sey... umarim bu defa guzel gozukurum. Cevremdekiler cokmussun icene hasta gibi gorunuyorsun demislerdi. Ince ama guclu gorunmek istiyorum srkadasim. Umarim kizlarla hep beraber basaracagiz. Cok sag ol cicom.

_Cassandra_ bence suan diyetin cok iyi sadece sabah kalkinca meyve yemen insulini biraz artirir glisemik indeksi yuksektir meyvelerin. Insulin artisi yag depolanmasina sebep olur meyvenin ustune tarcin dokerek bunun onune gecebilirsin. Ve ananas ile greyfurt benim diyet esnasindaki favori meyvelerim. Ananas butume hormonunu salinimini artirir. Bu da diyetimizin etkisini artirmakta. Greyfurt ( ilac kullaniminda onermiyorum kesinlikle) glisemik indeksi cok dusuk ama tadi sevilmeyen bir meyve ama alisinca da cok guzel geliyor.
Tarcin insulin salinimini dengeler bir miktar meyvelerle mutlaka tuketmeni tavsiye ederim. Diger ogunlerin zaten cok iyi bana gore.
Kahvaltina bir tutam maydonoz ve ara ogunlere salatalik ekleyebilirsin .

o zanan pilates ve dun attigim zuzka light in videolari tam senlik. Zuzka ilac vs kullaniyor tabi ama yaptigi egzersizler muhtesem.

iki sıkıntım var bir eğer sabah meyve ve üstüne su içmezsem bağırsaklarım çalışmıyor o sebeple meyve yiyorum evde chia tohumu var belki onun yerine bir bardak süt ve Chia tohumu yiyebilirim eğer sağlıklı olur dersen
ikincisi de tarçın yiyemiyorum midem bulanıyor bir ara zorla yedim ama gerçekten sıkıntı benim için sonrasında kendime eziyet etmemeye karar verdim bıraktım sadece sıcak sütün içinde olunca sütün kokusundan sanırım tarçın çok baskın olmuyor yada onu içebilirim sabah ne düşünüyorsun ne yapayım sence ?
çok teşekkürler bu arada gerçekten yardımcı oluyorsun

birde düzenli spor şimdilik zor gibi ama bir ara tibetin 5 hareketini yapıyordum 3 ten başlayarak 11 tekrara kadar yükseltmiştim sonra bıraktım, şimdi tekrardan başlayacağım sence uzun vadede kas oranıma etkisi olur mu? bir de bende erken menepoz var henüz adetten kesilmedim ama östrojenim hiç yok denecek kadar az hormonların tamamen menepoz hormonu uzun zamandır hayatımı bu şekilde sürüdüyorum o sebeple vücudumu dinç tutacak birşeyler yapmam gerek
çok uzun yazdım sanırım

Son düzenleme:
bende iki kilo vereyim hemen yüzüm çöküyor insanlar ne yapıyorsun bırak diyeti çökmüşsün diyorlar

Bugun yogunum..
Yarina ugrayip yazcam insallah
Spor vs yapamadim bu hafta da spora gidemeyecegim..
Haftaya tekrar start ..
Diyeti bile oturtsam..

Ben de buldum sizi.

Ben de spor salonuna gidiyorum. Ankamall Macfit e.

Bugün gene gideceğim. Bisiklet çevireceğim, koşu bandını kullanacağım.

Ayrıca omuz ve kol da çalışıyorum.

Hedefim az kilo almak. Çünkü. ilk doğumdan sonra 5 kilo fazlamla hamile kaldım. Hedefim iyi şimdilik. 1 kilo vermişim. Ama bebek sağlıklı çok şükür.

Ayrıca sağlıklı da besleniyorum. Ekmeği pastayı böreği kestim porsiyonlarımı azalttım.

Takipteyim sizi kızlar

aa evwt chiadan super araogun olur. Meyve porsiyonun fazla degilse devam et tabi canim tarcin bulanti yapiyisa hic kendine eziyet etmene gerek yok haklisin.

Seni seviyorum Cicoretti yeni planımla gelcem.
gel bekliyorummm

bende iki kilo vereyim hemen yüzüm çöküyor insanlar ne yapıyorsun bırak diyeti çökmüşsün diyorlar
aman ben kilo aldigimda bile suratin kuculmus derler ilk kilo vermede biraz coker ama sonra toparliyor :)))

cok iyi yapmissin. Kosubandinda yuruyus degil mi?
Kizlar kosu bandi demisken en iyi kosu bandi (tartan pist ozellikli olanlar) bile kosu yapiyorsaniz dizler icin zararli. Aklinizda bulunsun.

Evet sadece yürüyüş yapıyorum.,

Unsuz proteinli kek diyrodun?

Unsuz kek
Iki yumurta
1 kutu (300 gr) kahvaltilik lor ( ben tahsildaroglunun krem gibi olanini kullandim)
Iki olgun muz
Goz karari yulaf kepegi ( kek hamuru kivamina gelinceye kadar)
Kakao yarim paket kadar
Vanilin
Kabartma tozu
Sekeri iki y.k attim ama alternatif olarak hindistan cevixi sekeri, keciboynuxu pekmezi, bal ya da stevia olabilir.
Muzlar pure olacak.
Sirasiyla yumurta ,muz ,peynir, yulaf kepegi, kakao, vanilin ve kabartma tozunu karistiricaz. 160 derecelik firinda yavas yavas pisiticez tahmini 40 dk kadar.
Ben boyle yaptim ve islak kek gibi oldu. Aman aman kek tadi veya kabarikligi beklemeyin ama gunde iki dilim ara ogunlerde tuketmek icin birebir. Istege bagli ceviz findik biraz uzum veya kuru meyve de konabilir. Meyve koyarsaniz biraz seker miktarini azaltirsiniz.
Ilk tattiginizda seker az oldugundan kotu gelebilir ama ben yulaf lapalarindan alisik oldugumdan afiyetle yiyoruz.
Peynirden dolayi bozulma suresi cabuk o yuzden dolapta saklamak en iyisi.
Umarim yapar ve begenirsiniz.

Ben heyetimi sakatladigim için spor çok uzak :) Allah ım ne kadar güçsüz binhatunum akşamları yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım

45 dk yuruyusumu yaptim da geldim. Peynir yiyeceeeeeeggggmmmmmm

• Dun dinlenme gunumdu bugun bacak calisacagim tabi ondan once eve gidip yemek yapmam lazim ki spor cikisi yiyebilelim

Gunaydin arkadaslar dunden itibaren kendimi cok sis hisediyorum, tartida da bir artis var. Bu hafta iki gun odem atma diyeti uygulayacagim. Eslik etmek isteyen var mi?
Diyet lor peyniri probiyotik yogurt kabak yemegi bit kac wasa yada etimek, salatalik yesil cay ve yulaf ezmesi iceriyor. Iki gun boyunca sadece bunlari yiyecegim. Yani en azindan umarim :))))

Haftasonu girince neden bu sporlari yapamiyorum ben yaaa.. sali oldu daha da hala yapamadim isyeeeeaaannnn

günaydın fıstıklar
cicom buraları şenlendirmiş ne güzel olmuş

ben tedavi öncesi 4 kilo vermiş 52.7 ye düşmüştüm
ama hormon iğneleri ilaçlar bir de ohss riski derken 56 yı gördüm bu sabah
karnım çok aşırı şiş ama o tedaviden dolayı biliyorum, doktor inecek üzülme dedi

sporlarınıza eşlik etmek istiyorum ama ohss riskim hala devam ediyo benim (yumurtalıkların aşırı uyarılması, büyümesi) o sebeple doktor hareketli her şeyi yasakladı
ama en azından beslenmenize eşlik edeyim, muhtemelen ağustos sonu transferim olacak o zamana kadar şu iğnelerin de etkisi gider yine hafif günlerime dönerim

cicorettinin her yazdığını kutsal kitap gibi okucam

1-2 hafta içerisinde spor salonuna yazılacağım ben de. Caymamak için de 6 aylık paket alacam. 1 ayda bırakmayım
Şimdiden yediklerimize de dikkat etmeye başladık evde. Adamı kaslı, kendimi de göbeksiz yapacam karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…