ben de pek yapmam, yan gelip yatip sonra da gezmek istiyor hep canim. bu hafta cuma yapamadim diye ctesi gittik.Haftasonu girince neden bu sporlari yapamiyorum ben yaaa.. sali oldu daha da hala yapamadim isyeeeeaaannnn
Estafirullah basganim, aklima gelenleri yazmaya calisiyorum. sen tatlidan undan uzak dur yeter. Baska bisey yapmasan da olur. Sislikler de inecek , fistik bir anne olacaksin insallah.günaydın fıstıklar
cicom buraları şenlendirmiş ne güzel olmuş
ben tedavi öncesi 4 kilo vermiş 52.7 ye düşmüştüm
ama hormon iğneleri ilaçlar bir de ohss riski derken 56 yı gördüm bu sabah
karnım çok aşırı şiş ama o tedaviden dolayı biliyorum, doktor inecek üzülme dedi
sporlarınıza eşlik etmek istiyorum ama ohss riskim hala devam ediyo benim (yumurtalıkların aşırı uyarılması, büyümesi) o sebeple doktor hareketli her şeyi yasakladı
ama en azından beslenmenize eşlik edeyim, muhtemelen ağustos sonu transferim olacak o zamana kadar şu iğnelerin de etkisi gider yine hafif günlerime dönerim
cicorettinin her yazdığını kutsal kitap gibi okucam
21 gun dikkat ederseniz geridi gelir. Insanin birseye alismasi 21 gun. Sekeri de 21 gunde beden hafizandan silebiliyorsun, herhangi bir aliskanligi kazanmak da 21 gun. Ben cok sıkılmazsan 21 gun basinin etini yiyebilirim spor konusunda.1-2 hafta içerisinde spor salonuna yazılacağım ben de. Caymamak için de 6 aylık paket alacam. 1 ayda bırakmayım
Şimdiden yediklerimize de dikkat etmeye başladık evde. Adamı kaslı, kendimi de göbeksiz yapacam karar verdim
21 gun dikkat ederseniz geridi gelir. Insanin birseye alismasi 21 gun. Sekeri de 21 gunde beden hafizandan silebiliyorsun, herhangi bir aliskanligi kazanmak da 21 gun. Ben cok sıkılmazsan 21 gun basinin etini yiyebilirim spor konusunda.hayirli olsun cesmicigim.
Ben uye olmadan once salonu denemek istiyorum diyebilirsin cogu salon birkac gunluk serbest giris veriyor. Ve salonlarin pazartesi sali carsamba en kalabalik gunleridir. Bi salonda dikkat edecegin seyler aletlerin markasi, arizali alet sayisi 2-3 den fazla mi, kosu bandinda tartan pist ozelligi var mi?, temiz mi? Bunlaro degerlendirebilirsin salonu gezdirirken hizlica geciyorlar aksakliklar gorunmuyor bir iki gun denicem diyip hic bisey yapmiyosan bisiklete filan binip kolacan edebilirsin.
Benim bi onceki salon o kadar pisti ki bir de klimalardan allerji oluyordum her sporda gozum yasarir, burnum tikanirdi.
Arizali alet de 2 3 den fazla mi diye nexen soyledim o kadar ariza varsa ve yapmamislarsa salon pek ilgili degil demektir vs.
Yag kas olcumu ilk donem cok faydali oluyor birebir olcum olmasa da fikir vermesi ve takip ederken sonuclari gorme acisindan guzel.
Foto ata atacaktım beceremedim yazayım_Cassandra_ programda sayi hergun artarak mi ilerliyor? Hangi hareketler var canim? Salonda temel hareketlere baalayabilirsin bence.
xyzt-5544 aklima baska bisey gelirse yazayim ama kullan mutlaka uye olmadan evvel.
Ya sayilar cok garibime gitti inan :)))) mekik sonraai bildirim bekliyorum. 120den sonrasi kolay gibi.Foto ata atacaktım beceremedim yazayım
30_75_120_50_dinlen
100_50_45_60_dinlen
60_95_45_79_ dinlen
125_40_100_75_dinlen
90_75_80_100_dinlen
80_50_130_95_dinlen
Ama tama yapabilrmiyim bilmiyorum elim 120 mekik ben çekemem sen nereye çekiyon diyo
Bakalım bu akşam çekebilecekmşyim
Hiç kendimden beklemezdim ama 125 yaptım sayı 120ymiş ama ben yanlış hatırlayıp sonrada gaza gelip 125 yapmışım üstüne 1 dk plankt yaptım çok etkili olmaz bence bu mekil programı ama hiç bişey yapmamalyan iyidir benceYa sayilar cok garibime gitti inan :)))) mekik sonraai bildirim bekliyorum. 120den sonrasi kolay gibi.
Ben de omuz kalca ve karin calistim. Yorulduuuumm.
Hiç kendimden beklemezdim ama 125 yaptım sayı 120ymiş ama ben yanlış hatırlayıp sonrada gaza gelip 125 yapmışım üstüne 1 dk plankt yaptım çok etkili olmaz bence bu mekil programı ama hiç bişey yapmamalyan iyidir bence
Bu arada sayılar bencede çok garip ama kendi kendime sen ne anlarsın elbet bi sebebi vardır demiştim ama sende böyle diyosan sebebi de olmayabilir
Sağol canım ben bu gazla baya giderimkesinlikle hic bir sey yapmamaktan iyidir valla 120 mekik harika bir de ustune plankla cila atmissin daha da guzel olmus.
ben de yapayim diyorum ama cok halsiz birakacak beni diye cekiniyorumSağol canım ben bu gazla baya giderimzaten bu akşam 50 yarın dinlen rahat olur. Şok diyet detoks yapmıcam demiştim ama çok kilo veremiyorum yapabilirsem iki gün yogurt detoksu yapmayı pLanlıyorum petşembe cuma
muhtemelen beni de halsiz bırakacak zaten ben bunu yapınca hemen canım et ve türevi çekmeye başlıyor, psikolojik midir nedir anlamadım ama sabretcem 2 gün dayanıcamben de yapayim diyorum ama cok halsiz birakacak beni diye cekiniyorum
spor yapmadigim iki gun boyu yapabilirim sanirim, simdilik karbonhidrati kesmeyi dusunuyorum ben de. Yoksa yaptigim antrenman da bir ise yaramayacak.muhtemelen beni de halsiz bırakacak zaten ben bunu yapınca hemen canım et ve türevi çekmeye başlıyor, psikolojik midir nedir anlamadım ama sabretcem 2 gün dayanıcam
ya ben hafta içi iyi diyet yapıyorum da haftasonu hep bozuyorumspor yapmadigim iki gun boyu yapabilirim sanirim, simdilik karbonhidrati kesmeyi dusunuyorum ben de. Yoksa yaptigim antrenman da bir ise yaramayacak.
Foto ata atacaktım beceremedim yazayım
30_75_120_50_dinlen
100_50_45_60_dinlen
60_95_45_79_ dinlen
125_40_100_75_dinlen
90_75_80_100_dinlen
80_50_130_95_dinlen
Ama tama yapabilrmiyim bilmiyorum elim 120 mekik ben çekemem sen nereye çekiyon diyo
Bakalım bu akşam çekebilecekmşyim
1. gün 30 mekik çekiyorsunBen bu sayıları anlamadım, beni aydınlatır mısın kuzu ?
Karın hareketleri en sevdiğim, göbüşlü biri olarak yapayım bari.
1. gün 30 mekik çekiyorsun
2. gün 75 mekik çekiyorsun
3. gün 120 mekik çekiyorsun gün
4. gün 50 mekik çekiyorsun
5. gün dinleniyorsun
6. gün 100 mekik çekiyorsun
7. gün 50 mekik çekiyorsun
8. gün 45 mekik çekiyorsun
9. gün 60 mekik çekiyorsun
10. gün dinleniyorsun
.
.
.
.
..31. gün 130 mekik çekiyorsun (31. günü önceki mesaja yazmayı unutmuşum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?