diyet mi yapiyorsun ?benim kilom 63.5 ama ödem de var su andan bir ayda 4 kilo versem yeter 59 görünce kilo vermem hızlanacak çünkü 60.5 den sonra gitmiyor takılıyorum orda
cok emek verdim cook ama emeklerimin karsiligini beslenmeme dikkat etmeye baslayinca gordum. Ilk baslarda amele gibi spor yapip cikileta yiyordum cikincaEn kısa zamanda toparlarsın inşallah. Istiyorum baya güçsüz olduğum için yavaştan başladık bakalım . Yediklerime dikkat etmeyi çok ama çok istiyorum ama veli ziyaretleri bitiriyor beni . Çok teşekkür ederim senin izindeyiz reis :)) sendeki vücudu görünce
diyet mi yapiyorsun ?
evet sürekli yapıyorum aslında da bozunca sağlam bozuyoprum verdiğim iki kiloyu da geri alıyorum
cok emek verdim cook ama emeklerimin karsiligini beslenmeme dikkat etmeye baslayinca gordum. Ilk baslarda amele gibi spor yapip cikileta yiyordum cikincasonra diyete basladim yediklerimi cöpten temizleyip miktarini artirdim falan ne zaman istersen burdayim hem bana da motivasyon olur
yasam tarzi haline getirebilirsen cok guzel ama ben karakteristik agir diyetleri pek dogru bulmuyorum. Cunku birakildiginda hizli bir kilo alimi ve proteinden zengin diyetlerde ozellikle bel cevresinde yogun bir kilo alimi olabiliyor. Umarim hedefine ulasirsin ama saglikli bir sekilde tabi.Cicoretti ben diyetisyen eşliğinde verdim aslında ama daha vermem gereken kilom var benm ki biraz psikolojik aslında diyet yapıyorum deyince sanırım sıkılıyotrum yiyince de deli gibi yiyorum karatay düşünüyorum lkahvaltı 10 da akşam yemeği 6da bitiyor acıkma pek olmuyor karatayda onu deniycem bikaç hafta yapmıştım güzeldi
inşallah ya ara öğünlü diyetlerde de ipin ucunu kaçırıyorum aslında bünyem az kalori alınca kilo evrmeye müsait ama onda da açlık krizi oluyor karatay da acıkma olmuyor bir ay denemeyi düşünüyorumyasam tarzi haline getirebilirsen cok guzel ama ben karakteristik agir diyetleri pek dogru bulmuyorum. Cunku birakildiginda hizli bir kilo alimi ve proteinden zengin diyetlerde ozellikle bel cevresinde yogun bir kilo alimi olabiliyor. Umarim hedefine ulasirsin ama saglikli bir sekilde tabi.
ya hep söz veriyorum kendime kilo vermesem bile almayacağım diye ama bişey oluyor bozuluyor sonra başa dönüyorum gruplara katıldım motiasyonum düşmesin diyeorkide1453 Kilo oynamamasi dikkat et canim bi alip bi vermeler vucudun dengesini bozuyor.
nasıl verdiniz oralar şu an hayal gibi banaselamlar bende geldim ben çok şükür istediğim kiloya ulaştım(56,7) ama malesef hala göbeğim var çok yersem birden alacağım gibi geliyor yavaş yavaş normal bir yeme düzenine alıştırmaya çalışıyorum kendimi sanırım az yediğim dönemde vücudum da az çalışmaya karar verdi
Bana da hayal gibiydi en son sanırım 11 - 12 yıl önce görmüştüm ben bu kiloyu. Dukan yaptım ben hala devam ediyorum güçlendirme kısmındayım amanasıl verdiniz oralar şu an hayal gibi bana
6da eve gidiyorum. bu dediklerini yesem sonra spor yapsam akşama uyumadan yine acıkırım. ozamanda yemiş uyumuş olurum. buda göbekorkide1453 diyeti nasil yapiyorsun? Cok agir diyetler yapma bence yok dukan yok atkins yok karatay vs . Bi zayiflik aninda fena acisi cikiyor.
_asmunikal_ yemek degil de hafif bi ara ogun yapip spora girebilirsin. Yemek sonrasi kan bagirsaklara gittiginden performansin duser sporda ama ac da girmemek icin ara ogun yapip girmen daha uygun olur. Mesela bir kasik fistik ezmesi ve yaninda yulaf ezmesi olabilir. Hem temiz karbonhidrat hem protein almis olursun. Cesitlendirebilirsin tabi.
Gıcık mısınız hanımefendi:)Sevgili bilirkişiler,
47 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. Spor yapıp göbeğimi eritmek istiyorum.
Bu yüzden bana tavsiyeleriniz nelerdir? Yemekten öncemi sonra mı spor yapmam uygundur. Nelere dikkat etmem lazım.
hayır minerva.Gıcık mısınız hanımefendi:)
Spordan sonra yemek ye zaten ama ekmek makarna pilav hic yeme sebze ve protein al mesela. Isyerinde atistirip spora gecsen ?Ben hep oyle yapiyorum mecburen aksam yemegi biraz gec saate kaliyor ama alisti bunyem.6da eve gidiyorum. bu dediklerini yesem sonra spor yapsam akşama uyumadan yine acıkırım. ozamanda yemiş uyumuş olurum. buda göbek
Spordan sonra yemek ye zaten ama ekmek makarna pilav hic yeme sebze ve protein al mesela. Isyerinde atistirip spora gecsen ?Ben hep oyle yapiyorum mecburen aksam yemegi biraz gec saate kaliyor ama alisti bunyem.
evet direk baslarsin isinmayi da halletmis olursun.Evet çok mantıklı. Platese gidince öyle yapıyordum.Hatta 30 dk yürüyüp eve geçsem daha iyi olmaz mı? vücudum ısınmış olur.
Teşekkürler cicoevet direk baslarsin isinmayi da halletmis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?