♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Iyi aksamlar baykuşlar haftasonu nasıl geçti benim iki muz harici güzel geçti diyet acisundan

Günaydın

Hafta sonu kabusu olmaya geldim, sizden çok kendime bu korkulu rüya olma fikri. Kullandığım kan ilaçları iştahımı açtıktan sonra o yetmezmiş gibi birde yok pekmezi, yok üzüm suyu, yok o yok bu derken çanlar benim için çalmış da haberim yokmuş.
Tartıda 65.8'i gördü bu gözler, buna dur demek için geldim. Kan ilaçlarımı daha ne yazık ki uzun bir süre daha kullanacağım o yüzden ipin ucu kaçmasın diye tuttum ucundan ipin 2 gün önce.
Diyet yapabilecek bir yapım yok, dikkatli ve ölçülü yeme alışkanlığıma geçiş yapıp haftada en az 3 gün sporumu yapacağım, dizimdeki ağrı tam anlamıyla geçmediği için çok hareketli spor yerine yürume, plates vari ortaya karışık takılırım.

Ne kadar uzun yazdım, olsun utanır daha çok dikkat ederim, boşa gitmesin yazdıklarım.

Canim diuet yaoamiyorsan cok su ve spora yuklen sekeri hamur isini bırak ilk basta 3 kilon direk gider

Canim diuet yaoamiyorsan cok su ve spora yuklen sekeri hamur isini bırak ilk basta 3 kilon direk gider

Benim sıkıntı aslında o, şeker ve hamur işi tüketen biri değilim sürekli, sadece bu aralar iştahım açık olduğu için porsiyonları büyüttüm sanırım, eskiden sporumu düzenli yapardım, onu boşladım, onu yoluna koyarsam süper olacak.

Insallah canim ben de 1 yikdir ayni kikodayim veremedim bakalım

Evet, kendi günlüğüm yapacağım burayı resmen bu gidişle.
P.tesi tartıldım 65.1 çıktım. 700gr vermişim, bakalım bu gidiş devam edecek mi, bir boş bir dolu gün olarak da sporumu yapıyorum. Düzenli beslenmeye devam, şimdilik yolunda gidiyor.

süper aynen devam

Ve ve 4 yıldır görmediğim bir kiloyu gördüm inanamadım . 55.6 açken bugünden itibaren başlıyorum 2 ay sonra 50 yazacak tartida

Eveeet geçen haftanın düzensizliğinden sonra bugün tartıda 64.6'yı gördüm, geçen haftayla aynıyım ama memnunum. O kadar sağlıksız beslenmeye rağmen sabit kalabilmişim. Yeni bir haftayla tekrardan sağlıklı beslenmeye devam.

minerva1988 hoş geldin kuzucum. Benim hedefim yıllık, her gelip gittiğinde buradayım.

Benim dr ya sürekli alıyorum ama bu sefer sağlam aldim . Hafta sonu bozdum baya ama hafta ici ınsallah düzene girer

Benim dr ya sürekli alıyorum ama bu sefer sağlam aldim . Hafta sonu bozdum baya ama hafta ici ınsallah düzene girer

Aynen canım ben de uzunn zamandır ilk defa bu kiloyu gördüm, beni aldığım demir ilaçları yaktı aslında, iştah açıyor bir yandan da ben o kan yapsın ay bunu da yiyeyim derken abarttım. O yüzden bir dur dememin vakti gelmişti, bırakırsam zaten alır başını gider, bir daha da tutamam.

Benim nasi bi pis boğaz olduğumu kendi gözlerinle gördün:)

Merhaba,

Bugünkü tartı günümde 2 haftadır aynı kiloyu görüyorum. Hala 64.6 yım ama mutluyum bu durumdan, her ay 1kg planlamıştım, gelecek hafta tam 1 ay olacak, ve şu ana kadar 1.2 kg verdim. Gelecek hafta ne olacak bakayım.

minerva1988 kuzum sen ne kadar çok yesen de o kadar da fazla hareket ediyorsun.

Hafta sonu hele cmt günü sapittik resmen en son gece 4 te ıslak hamburger yiyordum .
Bugün tekrar başa sardım bakalım az yicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…