♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Hafta sonu hele cmt günü sapittik resmen en son gece 4 te ıslak hamburger yiyordum .
Bugün tekrar başa sardım bakalım az yicem insallah

Islak hamburger o da zaten geç saatte güzel yeniyor.
Kuzu illa az yicem deme o zaman da sonra birden yeniyor, şartlandırma kendini.

Islak hamburger o da zaten geç saatte güzel yeniyor.
Kuzu illa az yicem deme o zaman da sonra birden yeniyor, şartlandırma kendini.
Saglikli yiyorum hafta ici bakalım daha da düzenlemem lazım kuzum . Verelim ya nisana kadar savaş ve barisi bitinceye kadar :) ideal kilima ulasayim

Evet yine ben.
Bugün tam bir ay oldu ben düzenli beslenmeye başlayalı, 65.8 ile başlamıştım, şimdi 64.2'yim.
1 haftadır her gün 45dk bisiklet sürüyorum, bundan sonra da devam edeceğim. İlk ay vermek kolaydır bakalım gelecek ayım nasıl olacak

6 şubatta 55.6 ile basladim bugün 53 geldim 2.6 gitti çok şükür hızlı aldim çabuk gitti şimdi zor olan 3 kiloyu vermek bakalım 1 nisanda 50 görmek istiyorum kendimi .

Evime döneyim ben de başlayacağım artık. İnandınız dimi? Ben kendime pek inanamadım da..

Kızlar bende geldiiiim :)
Şuan kilom 56,1 geçen hafta
22 şubat başlangıç giç fire vermeden günlük ortalama 8-9 km yürüyüş evdede bast hareketler yapıyorum.
Hedefim 51-52 olmak . Cuma günü tartılıcam .sizi bilgilendiririm.
Önceki kilomu sormayın orası karışık.

Ya ben göbeği eritmek istiyorum derdim buuu:)

Evet kabus gibi oldu rakam Hadi kilo aldım biliyorum ama kendimi 88 e alıştırmıştım. 89.5 olmuşum ya
Neyse ya Bismillah dedim başladım sağlıklı yaşama.

6 şubat 55.6
5 mart 52.9

Toplam giden 2.7 kilo 1 ayda bu kadar verdim . Bu hızlı alınan 3 kiloydu şimdi geriye 3 kilo kaldi vermem gereken zor süreç beni bekliyor 5 nisana kadar bakalım neler olacakti

Evet kabus gibi oldu rakam Hadi kilo aldım biliyorum ama kendimi 88 e alıştırmıştım. 89.5 olmuşum ya
Neyse ya Bismillah dedim başladım sağlıklı yaşama.
Nar hanimcim anne yanında hoplettiniz her şeyi değil mi :)) hedefiniz kaç acabaggggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…