♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Kuzu kilon zaten az gayet güzel vermişsin bu durumda. Ay 3 kilo fazlamı dert ettiğim günler gelir mi

Merhabalar efendim
100 gr vermişim bu hafta, moralim gayet yerinde, her şeyi yiyorum şükür, her akşam 45dk bisiklet de çeviriyorum. Uzun vadeli geldim ben, 1 sene falan buralardayım.

Kuzu kilon zaten az gayet güzel vermişsin bu durumda. Ay 3 kilo fazlamı dert ettiğim günler gelir mi
Ben buraya kolay gelmedim :) hayatım boyunca çok fazla kilom olmadı ama 62 63 leri görmüştüm 4 yıl kadar önce ve 50 ye kadar düşmüştüm bırakırsam çok pis tırmanır kuzu az coo fark etmişsindir sağlam yerim :) o yüzden dert edip 50 de sabitlemek istiyorumm

Merhabalar efendim
100 gr vermişim bu hafta, moralim gayet yerinde, her şeyi yiyorum şükür, her akşam 45dk bisiklet de çeviriyorum. Uzun vadeli geldim ben, 1 sene falan buralardayım.
Süpermiş efendimm

Hep beraber fit oallaim giz hanimcim siz kaç olmak istiyorsunuz . Siz yazın gayet fitdiniz bir de ot yiyerek mi kilo aldınız :)

Merhabalar efendim
Oh yalnız değilim

Bırakınca tırmanıyor onu anladık.ayrıca keyif vermiyor yemekler artık

Hep beraber fit oallaim giz hanimcim siz kaç olmak istiyorsunuz . Siz yazın gayet fitdiniz bir de ot yiyerek mi kilo aldınız :)

Minerva kuşum, ben ilk etapta 58 olmak istiyorum, geçen yılkı halim, daha sonra 55e düşüp 56'da sabitlemek istiyorum. Onun için de 6-9 kg vermem gerek.

Ben yaklaşık 7-8 aydır demir ilacı kullanıyorum, iştahımı açtı,bir de ben üzerine her akşam tahin-pekmez yedim. Baktım olmuyor, dedim giz sen bir dur, daha uzun aylar ilaca devam edeceksin, kendini kaybetme. Seninle görüşmemizden bu yana 3kg artım var.
Ot yemek benim için sıradan olduğundan vücut alışmış, onu depoluyor napsın.

Ahaha o zaman devam etsin sağlıklı beslenme cabalarimiz

Günaydınnnn
Haftalık bildirimimi yapayım yine ben, bu hafta 200 gr verdim, 63.9'u gördüm. Sıra şimdi o küsüratı aşağılara çekmeye geldi, 2 haftada 300 gr verdim, kalan 2 haftada 700gr versem süper olacak, ayda 1 kg hedefime uyarak devam etmiş olurum.

Ben bildirim yapayım mi kesin aldım
Eşimcim izinli bu hafta. Ders çalışıyoruz ben de dersten kaçmak için tatlı matlı yapmaya mutfağa kaçıyorum. Sonra ay zaten hastayım yatayım hop diyorum Bu hafta nasıl bitecek acaba

Günaydınn

63.3 ile başladım bu haftaya, yediğim kaçamaklara rağmen 600 gr verdim çok mutluyum, her gün spor yapıyorum ama hala bırakmadım. Ya 45 dk bisiklet ya da 1 saat 15dk açık hava yürüyüşlerim var. Önümüzdeki hafta 100gr versem aylık hedefim tam oluyor. Yaza kadar neler olacak bakalım.

6 şubat 55.6
5 mart 52.9

Toplam giden 2.7 kilo 1 ayda bu kadar verdim . Bu hızlı alınan 3 kiloydu şimdi geriye 3 kilo kaldi vermem gereken zor süreç beni bekliyor 5 nisana kadar bakalım neler olacakti
minerva selam benim kilomda 52.9 kilom sabit kaldi ne yapsak acaba jilianin 23. Gununu yaptim ama bogazdan kisamiyorum galiba

minerva selam benim kilomda 52.9 kilom sabit kaldi ne yapsak acaba jilianin 23. Gununu yaptim ama bogazdan kisamiyorum galiba
Ya ben bıraktım 3 haftadır tekrar tırmandı 54 e off sıkıldım artık:) boğazdan kısınca mutsuz oluyorum

Ya ben bıraktım 3 haftadır tekrar tırmandı 54 e off sıkıldım artık:) boğazdan kısınca mutsuz oluyorum
bende canim istedigini yiyorum yalan yok ama spor aksatmiyorum emzirmeyide biraktim sporu biraksam kilo alirim 2 gundur oruc tutuyorum ..bakalim bu bana kilo fazlasi olarak mi yoksa azalarak mi gelecek bilmiyorum ..dun iftarda cok yedim ondan sahurda fazla yemiyorum midem kuculmus gibi ama iste...su gobek gitse bel incelse ne guzel olurdu. Gobek inceldi bu arada 78 oldu...belde 68 takili kaldilar...27 kasim 2017 de 95 ti gobek

kızlarr ben geldim :)
Bugünden itibaren diyete başlıyorum. Yüzmeye de yazıldım bildirimleri haftalık mı yapıyoruz yoksa randevuma gittiğimde mi yazayım çünkü kontrole gidene kadar tartılmak istemiyorum
Güncel kilom 65,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…