Bayram bayram sinirlerim bozuldu

Teşekkür ederim. Çok bekletmedik ki zaten. Ayrıca bu saygı değilmidir. Eşim ailemin evine saat 9 da 10da da geldiği olur babam ille yemeğe bekletir ayıp olur diye. Yemek istemediğim kahvaltıya bozulmadım oturup yerdim normalde
Resmi bir ortam olsa tamam da... Esimle esimin ailesine kahvatliya gitsem, beni beklemediler diye uzulmek yapacagim son sey olur herhalde.

Dalarim mutfaga bir seyler hazirlar cikarim. Bir de isteyen var mi, siz bizi beklemeden yemissiniz derdim. :KK70:

Eşim abisini aradı yeni geldik dedi muhtemelen kahvaltı her şey hazırdı eltimler üstüne geldi. Saat falan konuşulmadı hatta cağırıldığımız konusunda bile şüpheliyim eşim gitmek istedi.
O zaman size ayıp olmasın diye gel demişler .dediktem sonra oturup yemeleri de ayrı bir saygısızlık.

Resmi bir ortam olsa tamam da... Esimle esimin ailesine kahvatliya gitsem, beni beklemediler diye uzulmek yapacagim son sey olur herhalde.

Dalarim mutfaga bir seyler hazirlar cikarim. Bir de isteyen var mi, siz bizi beklemeden yemissiniz derdim. :KK70:
O sizin samimiyetinize bağlı. Eşimin ailesi hep resmî yani evlerinde dolabı açmaya bile çekinirim.

Bugün eltimler kv de kahvaltı için sözleşmişler. Eltim gittiği her yere anne babasını da götürür Kp eşime sizde gelin demiş.
Abisi aradı biz geldik diye Herneyse cok oyalanmadan gittik baktık ki kahvaltılar yapılmış eltim sofrada oturuyor anne babasıyla muhabbet ediyor kv mutfakta bulaşık başında. Biz girince eltim ayaklandı güya iş yapıyor. Sofra falan toplandı. bende bozuldum çünkü aile kahvaltısıysa bizi de bi 10 dk bekleyebilirlerdi.
Kv sizde yapın kahvaltı dedi. Dünden eşimle biraz midemiz bozuktu bende yemeyeceğiz dememle kv bağırması bir oldu. “ hiç sevmiyorum senin şu huyunu, yemeye yemeye şu haline bak, her şeyde yemeyeceğim yemeyeceğim ( bu arada taklitimi yapıyor). Bende ne huyumu sevmiyosun dünden midemiz karışık yemek istemedim dedim. Eşim o sırada mutfaktaydı zaten onun olmamasını fırsat bildi.
Her neyse zaten 10 gün önce anneannem vefat etti annemler memlekette içim çok buruktu. Gözlerimden yaşlar istemsizce süzüldü. Bu arada 55 kilo 1.70 boyundayım ve gayet sağlıklıyım. Ağladığımı görünce annem sen buna mı sulandın(ağladın) ben senin iyiliğin için diyorum dedi yapmacık bir şekilde. Bende cevap vermedim.

O sırada eşimin babaannesi geldi. Kv bana “ sus sus kaynanam geliyor ona anneannem için ağlıyorum de “ dedi. Sonra kv evinden çıktık bayramlaşmaya. Eşim üzüldüğümü gördü neşelendirmeye falan çalışıyor muhtemelen duydu annesinin dediklerini. Şimdi eşim evde yok iş arkadaşlarıyla bayramlaşmaya gitti. Geldiğinde bu konuyu konuşmak istiyorum. Lafa nasıl başlamalıyım ? Çünkü İnan’ın bıktım artık sürekli zayıfsın yemiyosun demelerinden. Eltim kilolu yemeyi seviyor ayrıca sağlığı da pek iyi değil. Onlara göre kilolu olda ne olursan ol.
-eltiniz istedigi yere anne babasini götürür
-kahvalti icin tam saat varsa beklenmeliydiniz, gec kalsaniz bile aranip neredesiniz hadi basliyoruz gibisinden aranilir..
-ben de cok zayifim ama kimse kilom ile ilgili konuasamaz. Taklit olayi olmamis
-siz bu ara sanirum stresliyduniz yoksa taklitten aglanilmaz
-esinize taklit olayini hos bulmadiğnizi soyleyebilirsiniz sakince..

Sizi en iyi anlayanlardanım emin olun, 56 kilo bir insanım boyum da 1.62 uzun da değil, zayıf durmuyorum çok şükür turp gibiyimdir grip bile olmam buna rağmen somalili çocuklar gibi davranılması o kadar canımı sıkıyo ki, maalesef eskiler kiloyu güzellik ölçütü sanıyo yoksa sağlığınızı düşündüklerini asla zannetmiyorum öyle olsa ailenizden de duyardınız kilo muhabbetlerini. Ama beni konunuzda asıl yaralayan kvsi gelirken sizden rol yapmanızı istemesi Allah sabır versin böyle zor zamanınızda böyle insanlarla muhattab olmak zorunda kaldığınız için

-eltiniz istedigi yere anne babasini götürür
-kahvalti icin tam saat varsa beklenmeliydiniz, gec kalsaniz bile aranip neredesiniz hadi basliyoruz gibisinden aranilir..
-ben de cok zayifim ama kimse kilom ile ilgili konuasamaz. Taklit olayi olmamis
-siz bu ara sanirum stresliyduniz yoksa taklitten aglanilmaz
-esinize taklit olayini hos bulmadiğnizi soyleyebilirsiniz sakince..
Çağırsın beni ilgilendirmez orda annesiyle muhabbet ediyordu onu açıklamak için eltimin ailesi de vardı dedim. Başkalarının yanında Üslubu ses tonu taklidi çok çirkindi. Tam saat yoktu arayan olmadı.

Sizi en iyi anlayanlardanım emin olun, 56 kilo bir insanım boyum da 1.62 uzun da değil, zayıf durmuyorum çok şükür turp gibiyimdir grip bile olmam buna rağmen somalili çocuklar gibi davranılması o kadar canımı sıkıyo ki, maalesef eskiler kiloyu güzellik ölçütü sanıyo yoksa sağlığınızı düşündüklerini asla zannetmiyorum öyle olsa ailenizden de duyardınız kilo muhabbetlerini. Ama beni konunuzda asıl yaralayan kvsi gelirken sizden rol yapmanızı istemesi Allah sabır versin böyle zor zamanınızda böyle insanlarla muhattab olmak zorunda kaldığınız için
Eşim kilolu ve sağlıklı da değil ona rağmen annem babam ailem sülalem hiç ona bişey demez. Hatta ye ye diye zorlarlar ki ben engel olurum. Allah razı olsun ben nasıl bir aileye düştüm kendime kızıyorum

Aslında biz dün ilk bayram bir arada olalım diye görümcemler falan oradaydık. Eşim abisigilin gideceğini duymuş olmalı ki babam sizde gelin dedi demişti bana. Bende bugünde evde kahvaltı yapalım dedim. Eşim gitmek istedi kırmadım çünkü 7 aylık evliyim kahvaltıya hiç gitmemiştik. Hafta içi çalıştığı için bugün uyudu eşim. Saat 11 de abisini aramış oda biz yeni geldik demiş. Bizde giyinip çıktık en fazla 20 dk ordaymısızdır.
Belki abi de yetisememistir kahvaltiya. Kotu dusunemeyecegim cunku yabanci ev degil,kahvaltiyi sizden ve esinizden esirgeyecek insanlar olsalar cagirmazlar. Kaldi ki tekrar etmisler hadi siz de yiyin diyerek. Kendiniz icin dert etmiyorsunuz da esiniz icin dert ediyorsaniz onun da anasinin evi,acar dolabi yer teklif beklemez yani. Dert etmeyin bence

Belki abi de yetisememistir kahvaltiya. Kotu dusunemeyecegim cunku yabanci ev degil,kahvaltiyi sizden ve esinizden esirgeyecek insanlar olsalar cagirmazlar. Kaldi ki tekrar etmisler hadi siz de yiyin diyerek. Kendiniz icin dert etmiyorsunuz da esiniz icin dert ediyorsaniz onun da anasinin evi,acar dolabi yer teklif beklemez yani. Dert etmeyin bence
Ya esirgemezler elbette ama sözde aile kahvaltısı beklemeleri gerekmez mi. İnanın çok bekletmedik yani en en en fazla 20 dk bekleseler ölmezler veya arayabilirler çok acıktık nerdesiniz diye. Çağırma konusu da muallakta muhtemelen eşim gitmek istedi ve çağırdılar dedi

Ya esirgemezler elbette ama sözde aile kahvaltısı beklemeleri gerekmez mi. İnanın çok bekletmedik yani en en en fazla 20 dk bekleseler ölmezler veya arayabilirler çok acıktık nerdesiniz diye. Çağırma konusu da muallakta muhtemelen eşim gitmek istedi ve çağırdılar dedi
Bekleyebilirlerdi de
Beklemeyene de niye deyip kafa yormanin anlami yok. Kvnizin sozlerine de cehalet deyip gecmek lazim

Sallamayın insanlar densiz boşuna eşinizinde canını sıkmayın napsın annesini mi azarlasın yıllarca anneme zayıf yemiyo diye laf etmişler kilo alınca da gelin löp löp yutuyosun diye laf ettiler ,kahvaltı konusunda ayıp etmişler bekleselermiş sizi

Ağlayacağınıza kvye cevap verseydiniz. Bu lafa ağlanır mı cidden de sulu gözlü olmayın.
Millet niye sizi beklesin gelince yiyin, hem gelip yemeyeceğiz diyorsunuz hem bizi bekleselerdi diyorsunuz siz bilerek zıt gitmişsiniz bir de üstüne ağlamışsınız.
Kvye cevabınızı verin eşi karıştırmaya gerek yok

Ağlamak yerine cevabını verseydiniz keşke... ayrıca ne olursa olsun beklemeleri gerekirdi... bir telefon etmek zor değil geliyormusunuz diye sorulur ona göre beklenirdi

Niye beklemediler, yemeyeceğim demek yerine, kahvaltiliklari sofraya geri koyar, çay varsa koy derdim eltime eşimle kahvaltımı bas basa yapardım :)) Yapmadigim sey degil. O oyle dedi bu boyle dedi diye diye hasta olacaksınız. Anlık hareket edin biraz. Ben depresyondan dolayı 6 aydır geçmiş geleceğime ediyor. Toparladım biraz. Kendine ve çevrene bu kötülüğü yapma. Ya o anda karşındakine cevabını ver ya da kafandan sil at.

Çağırsın beni ilgilendirmez orda annesiyle muhabbet ediyordu onu açıklamak için eltimin ailesi de vardı dedim. Başkalarının yanında Üslubu ses tonu taklidi çok çirkindi. Tam saat yoktu arayan olmadı.
Kahvaltiya baslanilmasi da hos degil ama dert etmeye o konuyu gerek yok bence. Ama taklit hiç hos degil. Sizin zayıflığıniz sizi ilgilendirir

Usaklıkız kvn iftarda artık yemekleri önünüze koymuştu hala ne cesaretle kahvaltıya gidiyorsunuz anlamadım cidden?
Eşine midemiz bozuk hayatım evde hafif birşeyler atıştırıp öyle çaya gidelim diyemedin mi?

Canim üzüldüm böyle bir duruma bizde ky sozlestik bizde kahvaltı olucak hersene böyle yaparız biz gelmeden asla kahvaltı masasına oturulmaz herkez gelir öyle otururz ayıp etmişler bende yemek çok yemem kiloma dikkat ederim annem. Der banada yeme yeme zayiflicam diye hasta olucaksin der şaka der ben hiç üstüme alinmam o konuda beni düşündüğü için hep der o konuda biraz alıngan olmuşsun ama kahvaltı sofrasına sizi beklemedikleri için çok kizdim çok ayıp:KK12::sinirli:

Back
X