Bayram bayram sinirlerim bozuldu

Bugün eltimler kv de kahvaltı için sözleşmişler. Eltim gittiği her yere anne babasını da götürür Kp eşime sizde gelin demiş.
Abisi aradı biz geldik diye Herneyse cok oyalanmadan gittik baktık ki kahvaltılar yapılmış eltim sofrada oturuyor anne babasıyla muhabbet ediyor kv mutfakta bulaşık başında. Biz girince eltim ayaklandı güya iş yapıyor. Sofra falan toplandı. bende bozuldum çünkü aile kahvaltısıysa bizi de bi 10 dk bekleyebilirlerdi.
Kv sizde yapın kahvaltı dedi. Dünden eşimle biraz midemiz bozuktu bende yemeyeceğiz dememle kv bağırması bir oldu. “ hiç sevmiyorum senin şu huyunu, yemeye yemeye şu haline bak, her şeyde yemeyeceğim yemeyeceğim ( bu arada taklitimi yapıyor). Bende ne huyumu sevmiyosun dünden midemiz karışık yemek istemedim dedim. Eşim o sırada mutfaktaydı zaten onun olmamasını fırsat bildi.
Her neyse zaten 10 gün önce anneannem vefat etti annemler memlekette içim çok buruktu. Gözlerimden yaşlar istemsizce süzüldü. Bu arada 55 kilo 1.70 boyundayım ve gayet sağlıklıyım. Ağladığımı görünce annem sen buna mı sulandın(ağladın) ben senin iyiliğin için diyorum dedi yapmacık bir şekilde. Bende cevap vermedim.

O sırada eşimin babaannesi geldi. Kv bana “ sus sus kaynanam geliyor ona anneannem için ağlıyorum de “ dedi. Sonra kv evinden çıktık bayramlaşmaya. Eşim üzüldüğümü gördü neşelendirmeye falan çalışıyor muhtemelen duydu annesinin dediklerini. Şimdi eşim evde yok iş arkadaşlarıyla bayramlaşmaya gitti. Geldiğinde bu konuyu konuşmak istiyorum. Lafa nasıl başlamalıyım ? Çünkü İnan’ın bıktım artık sürekli zayıfsın yemiyosun demelerinden. Eltim kilolu yemeyi seviyor ayrıca sağlığı da pek iyi değil. Onlara göre kilolu olda ne olursan ol.
Başınız sağolsun .
Arkadaşım ben de 170 boy 48 kiloyum sen bı de beni düşün evliyim çocuğum da var beni gorenler de çok zayiflamissin diyor az daha kilo alsan daha güzel yakışır diyor ne bileyim bazıları suratın kaşık kadar kalmış gibi abuk sabuk benzetmeler tavsiyeler , ulan biz inek gibi şismissiniz diyor muyuz ayrıca ayna diye bir şey var kendimizi görebiliyoruz bu tarz konuşmaları kirilmaktan ziyade basit buluyorum , sana ne size ne isterse 5 kilo olurum isterse 100 kilo benim bedenim sana dokunan ne diyesi geliyor da insan kendine yakistiramiyor umursamamak en iyisi dicem ama kafaya takip uzulmussinuz baya böyle insanların içinde hiç ses etmemek veya cidden bilginizle agirliginizla cevap vermek en iyisi . Anlamıyorlar gerçi bünye meselesi ama insanlık ölmüş napalim

7 aylık evliliğe dünyaları sığdırdınız , eş tarafı sülalece hep sorunlu , yani ne denirki , allah hepinize sabır versin .

Ayyy bende 167 boyundayım 45 kgim yani senden daha zayiif otesi durumdayım.
🤣🤣🤣
Esimin memleketine gittik yemek hazırlıyorlardi kaynana bana yemek öncesi hazirladigi bir hamurisini ye diyip durdu. O değil esimin anneannesi de ayni şekilde yok dedim yemicem yoksa yemeyi yiyemem. 2 tabak yemek yedim. Ordaki kimse 2 tabak yemedi bu arada. Ustune de 3 dilim baklava yedim. Anlatamiyorum ki derdimii bi rahat bırakın bizi ya. Ama bagirmasi ayıp olmuş
Ay bunlarda ailecek kilolular anlatamazsin ki eski nesil biraz kilolu seviyor. Oysa kilo hastalık anlamazlaaaaar

Madem mideniz karışıktı ve kahvaltı yapmayacaktınız neden siZi beklememelerini problem ettini anlamadım. İyi ki beklememişler zaten yemeyecektim demeniz gerekmiyor mu 😂 zaten 11.30 bayram günü bile olmasa geç bir saat kahvaltı misfirliğine gitmek için

Siz biraz dolmuşsunuz anneanneniz sebebiyle basit bir şeye de patlamışsınız. Normal şartlarda kv zayıfsın dedi diye ağlanmaz çünkü.
Niye aglanmasin birsey yuzd defa soylenince aglanir bem bir defa elektrik supurgesinin hortumu o sinirle yere vurdum. Yeri supuruyorum gunde 3 defa bana diyorki zaten zayifisim yapma oleceksin. Aman ne zayofsin. Aman sen yemek yeme zaen oleceksin. Hey yavrumm heyyy kendiside 80 kilo.sagligi yerle bir.

Valla sizden 11 kilo fazlayım buna rağmen kayinvalidem bana bile zayıfsın,yemiyorsun diyor. Onlarin standart ölçüleri kendileri. Boşverin hiç takılmayın. Kendinizi sağlıklı hissettiğiniz şekilde yaşamaya devam edin. Kilo sağlık getirseydi herkes diyetisyenlere onca parayı ödemezdi

Back
X