Mutlu aileleri gordukce sinirim bozuluyor bebeklerini almis kucaklarina gidiyorlar( herkes esimi soruyo toplamissin kilo almissin uzulme vs.
Dipnot: esim bayramda kusluk olmasin annem de seni bekliyor dedi ne yapayim bilmiyorum.
öncelikle hala boşanıyorsunuz di mi?
annesine gitme tabiki de. ama arayıp bayramını kutlayabilirsin.
ben de özeniyorum başbaşa olan çiftlere ya da sadece tek takılanlara.
aile içinde olmayı hiç istemiyorum.
sinir stres sahibi yaptılar beni.
Insanin moralini bozuyorlar degil mi. Sorgu sual. Kotu niyetle degil aslinda ama yaslilar iste dusunemiyorlar. Siz en azindan kavusacaksiniz. Evet hala bosaniyoruz ama gorusmek istedi esim ben de buraya gelince tuhaf oldum acikcasi. Senle ayni sehirdeyiz yanlis hatirlamiyorsam su an aramizda kalsin ama :)
Benim de teyzem boşanıyor 2 çocuğu var
Onların da böyle ilk bayramları
Zamanla hepiniz alışırsınız
Geçecek bu günler üzülme
Çok takılma bayram diye ya
kimbilir belkide benden daha şanslısınız,annem babam abilerim ve eşimde var ve ben evde yapayalnızım,bir abim dışında telefonla dahi kimseyle bayramlaşmadım,bayramlardan nefret eder hale geldim,kalabalığın içinde yapayalnızım.
alt komşumun ailesi geldi taa Ankaralardan,balkonda gülüş oynaş oturuyorlar şimdi,evde olduğum belli olmasın diye parmaklarımın ucunda yürüyorum
kimbilir belkide benden daha şanslısınız,annem babam abilerim ve eşimde var ve ben evde yapayalnızım,bir abim dışında telefonla dahi kimseyle bayramlaşmadım,bayramlardan nefret eder hale geldim,kalabalığın içinde yapayalnızım.
alt komşumun ailesi geldi taa Ankaralardan,balkonda gülüş oynaş oturuyorlar şimdi,evde olduğum belli olmasın diye parmaklarımın ucunda yürüyorum
Mutlu aileleri gordukce sinirim bozuluyor bebeklerini almis kucaklarina gidiyorlar( herkes esimi soruyo toplamissin kilo almissin uzulme vs.
Dipnot: esim bayramda kusluk olmasin annem de seni bekliyor dedi ne yapayim bilmiyorum.
eşim döndü 1 hafta önce just, ama bu defa da akrabalar ne zaman iş bulcaksın muhabbetine başladılar. bunaltıyolar iyice.
valla herkes ailesiyle gülmek, beraber olmak, mutlu olmak ister ama bizde tam tersi.
eşimin ailesinin ikiyüzlülükleri, benimkilerin memnuniyetsizlikleri...
bazen diyorum keşke telefonları falan kapatıp 3 günlüğüne kaçabilsem..
yaa aynı şehirde olmanız insanda gerçekten değişik bir his yaratır, anlıyorum şu anda seni.
ama annesine gidersen eşini de görürsün.. :26:
3 senedir bayram yaşamıyorum bende ailemin yüzünü hatırlamakta zorlanır oldum neyse zaten gazzede okadar kan dökülmüşken nasıl bayram kutlarımki.😞
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Bu bayram ben de ilk defa yalnızım.. Oturuyorum evde tek başıma. Eşinin ailesine gitme. Arama da, hoş şeyler söylenmedi çünkü her haltı yiyip de bayramı bahane etmesinler
Bizde esimle evdeyiz.ramazanda cok yogundu ,1.gun icin tesaduf izinli bakalim.hala pjamalari cikarmadim bile,bayram oldugunu mesajlardn anliyoruz.ailelerimiz memlekette.gidemedik.aslinda bu bayram giderdik ama kurban bayramina izni kullanalim dedik.ayrica 1ay once dusuk yaptim biz unuttuk bile cok yeniydi cunku.ama simdi herkes soracak falan.bi tarftan buruk,herkes kalabalik gule oynaya bayram yapiyor,bir taraftanda gitsem neyapacaktim da gelen giden hizmet et suraya gitmelisiniz bunlarada gidin vs laflar,uzulduk tekrar olur falan muhabbetler kesin olurdu,evimde huzurluyum kafam rahat diyorum..hepinize mutlu bayramlar
tabiiki gitmelisin..benimkiler rahmetli olmada önce küslük olsa bile eşimin hatırına giderdim..abla tavsiyesi canım git soyutlama kendini..evliliğe zarar,her nekadar haklı olsanda..
Ablacim sen bizim durumlardan haberdar misin ki
Carsida oturdum kararsizlik icinde donup duruyorum elimde telefon of
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım bakarım
Kendisi de annesi de s...sin gitsin be, ne bayrami bunca rezillikten sonra?
Kendi ailen nerde kiz, atla otobuse git.
Bakmana gerek yok canim ben esimle 4 aydir ayriyim :26: simdi ayni sehre geldim o yuzden dusunuyorum uzaktayken kolaydi
Zaten kendi ailemin yanindayim canim ben of ne vardi buraya gelecek izmirde cok mutluydum ben burda onun annesi de isi de o yuzden 10 dk uzagimda su an :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?