Bayram buruklugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umarım geçici bir süreçtir, ama duygularınızı onu suçlamadan sadece kendi duygularınızı ona açın, bende pek işe yaramadı bu tavsiye ama, belli mi olur belki eşiniz benimkinden çok seviyordur sizi, toparlanır belki, ama sakın normal bir durummuş gibi davranmayın üzüldüğünüzü dile getirin.
Umarım aranız iyileşir...

Eşim her zamanki gibi görevde :))

bayram olunca herkes birden melek mi oluyor anlamıyorum yaptıkları siliniyor mu
valla ben yapmacık seylerden hoşlanmam sevmediğim birinide öpemem elini yüzünü ..tabi tercih senindir

sistem beğenmeme izin vermedi +1:13:

kafam durdu galiba, boşanma aşamasındaysanız neden annesinin bayramını kutlamaya gideceksin anlamadım hala, bunu o istemiş galiba, annemin elini öp diye, o daha bi enteresan

gittin sanırım:26:

Çıkarsın canım, şu cümlelerinden bile ne kadar güçlü bi kadın olduğun anlaşılıyor...Yıllarca aynı yastığa başını koyduğun adam nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorumBu çocuk olayını kafaya takmış olabilir ve aklınca seni böyle bahanelerle uzaklaştırmaya çalışmış bence.Evlenirken iyi günde kötü günde beraber olucaz diye yola çıkılıyor, varmı böyle yarı yolda bırakmak, gerekirse evlatlık edinilir bu sorun beraberce çözülebilirdi, kendi bilir...Sen dimdik durmak için elinden geleni yap, onu da Allah!a havale et

Hala girip yazmamissin,bunca rezillikten sonra umarim su an o adamla birlikte degilsindir:26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…