- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
aslında biz tüm aile aynı şehirde yaşıyoruz,akrabalarım dahil,ama babamla zaten 8 senedir küsüm anlatmaya kalksam uzun hikaye,abimin biri hanımının ailesinin yanına gitti sadece onunla telefonda konuşabildim ve döndüğünde nöbetçi,diğer abimi aradım ne baktı nede bana geri döndü,annemse babamın yanına yaylaya gitti,oradan da ne telefon çekiyor ne birşey,eşim ise işte,bende evde oturdum duvarlarla konuşuyorum,oysaki bayram günü ne olurdu tüm aile birlikte olsak,bayram kahvaltımızı beraber yapsak,gülsek oynasak,yesek içsek...herkes yaşıyor ve hepimizz aynı yerde yaşarken bu kadar kopuk olmamız canımı acıtıyor.Siz neden yalnizsiniz ki anlamadim . Ben de cumbus halindeki kalabalik ailelere ozeniyorum su an cok ayni sekilde cikmislar balkonda topluca gulusuyorlar
neden canım..okul durumu falanmı..
ben alıştım artık..zaten iki kardeşim var onlarda oturduğum yerde değil..eşim çalışmak durumunda..kayınvalide kayın peder ,annem rahmetli oldu..
canım inşallah herşey gönünce oluraslında biz tüm aile aynı şehirde yaşıyoruz,akrabalarım dahil,ama babamla zaten 8 senedir küsüm anlatmaya kalksam uzun hikaye,abimin biri hanımının ailesinin yanına gitti sadece onunla telefonda konuşabildim ve döndüğünde nöbetçi,diğer abimi aradım ne baktı nede bana geri döndü,annemse babamın yanına yaylaya gitti,oradan da ne telefon çekiyor ne birşey,eşim ise işte,bende evde oturdum duvarlarla konuşuyorum,oysaki bayram günü ne olurdu tüm aile birlikte olsak,bayram kahvaltımızı beraber yapsak,gülsek oynasak,yesek içsek...herkes yaşıyor ve hepimizz aynı yerde yaşarken bu kadar kopuk olmamız canımı acıtıyor.
crypticiğim durum yukarıda yazdığım gibi canım;başın sağolsun,bak şimdi sen istesende onlarla görüşemezsin ama bende elimizde bu fırsat varken neden bu kadar saçma durum yaşıyoruz anlam veremiyorum,tatil planımı bile yaparken bayramı düşünerek bayramdan sonraya plan yaptım,sırf ailemi bayramlayayım diye ama onların benim kadar hassas olmadıklarını görünce üzüldüm,kimsenin umurunda değilmiş,ama bu bayram bana çok büyük ders oldu.neyse ya bunalım takılmayayım ben.
İYİ BAYRAMLAR HERKESE CANLAR...
Mutlu aileleri gordukce sinirim bozuluyor bebeklerini almis kucaklarina gidiyorlar( herkes esimi soruyo toplamissin kilo almissin uzulme vs.
Dipnot: esim bayramda kusluk olmasin annem de seni bekliyor dedi ne yapayim bilmiyorum.
Valla sorma evlerinin asagi yolda oturdum sigara iciyorum :26: geri de gidemiyorum ay salak gibi kaldim burda :26:
Mutlu aileleri gordukce sinirim bozuluyor bebeklerini almis kucaklarina gidiyorlar( herkes esimi soruyo toplamissin kilo almissin uzulme vs.
Dipnot: esim bayramda kusluk olmasin annem de seni bekliyor dedi ne yapayim bilmiyorum.
Kiyamam sormuyorlar mi babalarinio daha zor ya
Siz neden yalnizsiniz ki anlamadim . Ben de cumbus halindeki kalabalik ailelere ozeniyorum su an cok ayni sekilde cikmislar balkonda topluca gulusuyorlar
bayram olunca herkes birden melek mi oluyor anlamıyorum yaptıkları siliniyor mu
valla ben yapmacık seylerden hoşlanmam sevmediğim birinide öpemem elini yüzünü ..tabi tercih senindir
Aynen 35 yaşındayım bayramlarda hoşlanıyorum, nedenini bilmiyorum,çocukluğumdan fakirlik, kimsemiz yoktu,ondan acaba,büyüdüm param olunca yurtdışına kaçtım tatile,ama bu yıl kaçamadım, şu saat olmuş halen Ağlıyorum, bişey yok ama Ağlıyorum, neyse herkese hayırlı bayramlar dicem komik olcak
Selam neyi nasıl yapacağımız düşünürken, boşanma süreci ile ilgili makaleleri incelerken buradaki başlığa denk geldim ve benzer bir konudan muzdarip olduğumu paylaşmak istedim, zira kendim hariç kimseye birşey anlatıp başkalarının da bayramını mahvetmek istemedim.
Konu şu ki 7 yıllık evliyim, çocuğumuz yok tür bebek tedavisi gördük birkaç kez olmadı ekim gibi bir deneme daha planlıyorduk ki uzun zamandır bastırdığım bir konu sabah zirveye ulaşıp patladı.Konu şu ki eşim 1 yıldır bekar arkadaşlarıyla sürekli iş çıkışı dışarıda, başka kadınlarla ilgilendiğini sanmıyorum sadece benden bıktı ya da bekarlık hayatına tekrar özlem duymaya başladı diye düşünüyordum, ne zaman bir plan yapsak mutlaka arkadaşlarını da dahil ediyor başbaşa hiçbirşey paylaşmaz hale geldik, defalarca bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen tamam diyip aynı şekilde devam ediyor, birşeyleri bahane edip sürekli ya dışarıda ya da eve çağırıp arkadaşlarıyla zaman geçirme derdinde, gecenin biryarısı eve geliyor ve konuşacak vakit bile bulamıyoruz.Sabah kalktık tatil bayram güzel bir kahvaltı ederiz öyle başlarız güne derken yüzünü yıkayıp geldi ve dedi ki arkadaşımı kahvaltıya çağırıcam, bende dedim ki yuh daha yeni gözümüzü açtık, ve tartışma başladı, bu nasıl bir tavırmış vs vs, bende öfkeyle giyindim, dedim ben çıkıyorum çağır istediğin arkadaşını, sokaklarda kimsenin olmadığı park yeri aradım yarım saat gözler çeşme, hıçkıra hıçkıra, sonra sakinleşip bir mail yazdım, ben bu duruma daha fazla dayanamayacağım bu evliliği tek başıma sürdürmeye çalışıyorum tükendim diye, bu konuyu çöz benim buna gücüm yok dedim, ben kalacak bir yer ayarlıycam kendime dedim, gelen cevap evine dön ben eşyalarımı topluyorum şeklindeydi, eve döndüğümde gitmişti, yine ağlamalar zırlamalar, yine mail attım bu evlilik böyle mi bitecek diye hiç çaba göstermeyecek misin sürdürmek için diye, söylediği şu ben karar vermişim bu duruma ve ne durumu düzeltmek için bir girişim ne de durumu düzeltmek için olumlu birşey.Sudan çıkmış balık gibiyim, bu tartışma onu kendine getirir sandım ama o dünden hazırmış bitsin dememi bekliyormuş, ne acı ben bu evlilik için aileme sırt çevirdim, annemle konuşmuyorum, ve sevdiğim adam beni kaybetmekten hiç çekinmeden beni bıraktı gitti...
Anlayacağınız hayat böyle işte yapıştırıyor tokadı hiç beklemediğin anda.
Malesef hata ettim ailemi de dinlemedim ama senin esin iyi biriymis abla ben esimden cok cektim mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?