canım gidersin biraz oturur kalkarsınız..erkek ailesiyle uğraşmak zor anlatsam dudağın uçuklar..ama zaman herşeyi hallediyor..
Kararsız cimcime, bu adam seni kandırcak bi gün ya
Kendisi de annesi de s...sin gitsin be, ne bayrami bunca rezillikten sonra?
Kendi ailen nerde kiz, atla otobuse git.
Of tamam gideyim baktim ters bir sey oldu kalkarim senin de annenin de belani versin deyip :26:
Valla sorma evlerinin asagi yolda oturdum sigara iciyorum :26: geri de gidemiyorum ay salak gibi kaldim burda :26:
boşver diyorum ya neler oldu neler:)ama mecbur gideceksin..eşine saygından,bayıldığından değil yani..evet çok zor..ayağın geri gitmek ister ama zamanla herşey iyi olacak..şirin bir ifade takın..
O zaman sen gitmeye karar vermişsin bebeğim. Git bi konuş bakalım ne dicek, ben de merak ettim.
Valla sorma evlerinin asagi yolda oturdum sigara iciyorum :26: geri de gidemiyorum ay salak gibi kaldim burda :26:
Tamam kuzular sagolun aksama yazarim neler oldugunu :26:
Tamam kuzular sagolun aksama yazarim neler oldugunu :26:
lütfen bir an önce git aşıksın sonuçta seviyorsun..başkasıylada evlensen seni sevmeyen bir anası olabilir..
tartışmalar zamanla bitebilir..bizde tartışıyorduk..karşılıklı hataları anlayıp konuşmak lazım..benim eşimde kendini ağırdan satardıCanim anasi problem degil ben annesini hic umursamadim zaten problem esim benim bosanmam lazim bu adamdan
tartışmalar zamanla bitebilir..bizde tartışıyorduk..karşılıklı hataları anlayıp konuşmak lazım..benim eşimde kendini ağırdan satardı
Hic boyle ayrildiniz mi bu kadar kotu oldu mu araniz peki ablacim :26:
senin yaşın çok küçük canım ya evlilik zor..sorumluluğu yüklenmek zor..kimse toz pembe olacak diye evlenmesin bence..
Malesef hata ettim ailemi de dinlemedim ama senin esin iyi biriymis abla ben esimden cok cektim mahvetti beni
Neden gormuyorsun aileni canim dertleselim bari bugun bayrami yasayamayanlar olarak
Küslük başka şehirler amaan hepimiz için hayırlısı inşallah bidahaki bayramlara herkes gibi gireriz 😇..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?