Bayram buruklugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım gidersin biraz oturur kalkarsınız..erkek ailesiyle uğraşmak zor anlatsam dudağın uçuklar..ama zaman herşeyi hallediyor..

Of tamam gideyim baktim ters bir sey oldu kalkarim senin de annenin de belani versin deyip :26:

Heyecandan kusucam :26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of tamam gideyim baktim ters bir sey oldu kalkarim senin de annenin de belani versin deyip :26:

boşver diyorum ya neler oldu neler:)ama mecbur gideceksin..eşine saygından,bayıldığından değil yani..evet çok zor..ayağın geri gitmek ister ama zamanla herşey iyi olacak..şirin bir ifade takın..

boşver diyorum ya neler oldu neler:)ama mecbur gideceksin..eşine saygından,bayıldığından değil yani..evet çok zor..ayağın geri gitmek ister ama zamanla herşey iyi olacak..şirin bir ifade takın..

O zaman sen gitmeye karar vermişsin bebeğim. Git bi konuş bakalım ne dicek, ben de merak ettim.

Tamam kuzular sagolun aksama yazarim neler oldugunu :26:

Valla sorma evlerinin asagi yolda oturdum sigara iciyorum :26: geri de gidemiyorum ay salak gibi kaldim burda :26:

lütfen bir an önce git aşıksın sonuçta seviyorsun..başkasıylada evlensen seni sevmeyen bir anası olabilir..

lütfen bir an önce git aşıksın sonuçta seviyorsun..başkasıylada evlensen seni sevmeyen bir anası olabilir..

Canim anasi problem degil ben annesini hic umursamadim zaten problem esim benim bosanmam lazim bu adamdan

Canim anasi problem degil ben annesini hic umursamadim zaten problem esim benim bosanmam lazim bu adamdan
tartışmalar zamanla bitebilir..bizde tartışıyorduk..karşılıklı hataları anlayıp konuşmak lazım..benim eşimde kendini ağırdan satardı

tartışmalar zamanla bitebilir..bizde tartışıyorduk..karşılıklı hataları anlayıp konuşmak lazım..benim eşimde kendini ağırdan satardı

Hic boyle ayrildiniz mi bu kadar kotu oldu mu araniz peki ablacim :26:

Hic boyle ayrildiniz mi bu kadar kotu oldu mu araniz peki ablacim :26:

benim annem rahmetli olmuştu gidecek bir yer yoktu tartışma olunca gidemedim..:)ama en önemli neden eşimin özünde aslında iyi biri olmasıydı..zamanla oturdu evlilik..

senin yaşın çok küçük canım ya evlilik zor..sorumluluğu yüklenmek zor..kimse toz pembe olacak diye evlenmesin bence..

senin yaşın çok küçük canım ya evlilik zor..sorumluluğu yüklenmek zor..kimse toz pembe olacak diye evlenmesin bence..

Malesef hata ettim ailemi de dinlemedim ama senin esin iyi biriymis abla ben esimden cok cektim mahvetti beni

Malesef hata ettim ailemi de dinlemedim ama senin esin iyi biriymis abla ben esimden cok cektim mahvetti beni

ama belki kötü değildir canım..belkide sen şu an genç bir kızsın sonuçta evliliğin ağırlığını kaldıramayabilirsin..onda fazla beklenti olmuş olabilir..neyse sen bir git bakalım yazışırız..

Kusluk vs olsaydi ve barisacak olsaydiniz adam hakli, kv ile bi sorunun yok, bayramda buyuktur ara vs derdim.
Ama siz bosanmiyor muydunuz? Annemin elini op demek ne kel alaka birsey...

Eger kadinin senin uzerinde cok emegi varsa ve seviyorsan bellki aranabilir, kv olarak degil deger verdigin bir insan olarak.
Fakat yine de gereksiz bir hamle....

Esin barisacaginizi ve seni ikna edecegini dusunuyor...
Zaten evlilik boyunca uzakta oldugunuz icin saf midir nedir ayriligi hala algilamamakta israrci.
Gecmis olsun diyorum just...yerinde olsam cinnet gecirirdim herhalde.

Neden gormuyorsun aileni canim dertleselim bari bugun bayrami yasayamayanlar olarak

Küslük başka şehirler amaan hepimiz için hayırlısı inşallah bidahaki bayramlara herkes gibi gireriz 😇..

•••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…