Bayram da kimsesi olmayanlar

Benim dolu geçiyor. Esimin ailesinin yanindayiz bayramlasmayi bitirdik 3 4 kapı gezdik. Evde dinleniyoruz yarın köye cikicaz. 3.gun benim aileme gidicez benim için şimdilik güzel gidiyor
Ne çok kalabaligiz ne de kimsemiz yok . Tam ortası....

Bayramlarınız nasıl geçer .Akraba zıyaretleri ,komşu zıyaretlerı böyle dolu dolu mu ,yapılan tatlılar hiç mi boşa gitmez. Bayramlarda alışveriş merkezlerı daha ılk gunden dolu dolu gıdecek yerlerı mı yok yoksa artık bayramlasma mı yok ?

pff bayram beni çok bayıyor
akrabalardan da çok sıkılıyorum
yalandan yapmacık yapmacık davranıyoruz
sonra herkesin dedikodusu yapılıyor arkamızdan
akrabalar toplanınca herkes birbirine hava atmaya çalışıyor
kimse bişeyden memnun olmuyor aslında

o yüzden arefe gününden gittim aile büyüklerinde akrabalarda birer saat durdum laf söylemesinler diye.bugün de keyfime bakıyorum
yarın da evime dönüyorum
mübarek 11 aylar hayırlı olsun
kurbanı da bi atlattım mı 9 ay rahatım

Bizimde hep çocuklugumdan beri gurbette geçmiştir.oturdugumuz şehirde ne annemin ne babamin bir tane akrabasi var.hepsi bir gunluk yol.her bayram gidemezdik öyle yalniz çok bayramimiz gecti.ondan hala bayram gelirken nasil geceçek diye bir sikinti kaplar içimi .şimdi evliyim okadar yalniz geçmiyo ama yinede bayramlari çok sevemiyorum

Biz yillardir bir bayrami benim ailemde bir bayrami esiminkinde geciririz bu arada. Maksat buyuklerin gonlu olsun.
Ama iki aile de kucuk sehirde yasadigi icin ozellikle ilk gun fenalik geçiriyorum. Zaten su an hava 40 derece, evde kac kafa var sayamadim bu kadari bana fazla geliyor yahu, keske opusmeyi bu kadar seven bir millet olmasaydik:110:

Iki yasindaki kizim icin babasini tembihledim sakin onun bunun elini op diye kizimi zorlama dedim millette hadi op elimi para vercem ee opmuyor ya bu opmesin daha ogrenmemis zaten istemiyorum ben daha iki yasindaki cocuk bu..

Back
X