bayram .eş ve kV

Konuyu okurken sinirlendim, bu kadar olmaz ya.
Henüz bir aylık evlisiniz ve buna karşın evliliğiniz 3 kişilik bir evlilik. Hatta 2 kişilik bir evlilik kv ve oğlunun evliliği, siz ancak hizmete ve oğlu ile sevişmeye yönelik birisiniz onların gözünde. Sizi tınlamıyorlar bile, bu nedir ya?

Yorumlar gelmiş zaten, kesinlikle geri adım atmayın, nasıl başlarsa öyle gider. Bayram için babanıza söz verildiyse, oraya gidilecek, son anda caymak, "Annemin dediği olur" demek nedir ya? Zaten şu 1 ayın içinde kaynanaya yapışık yaşamışsınız, aman diyeyim eşinize uyayım demeyin. Toplayın iki parça eşyanızı "Hade iyi bayramlar olsuuun" deyip basıp gidin anne ve babanızın yanına.

Ah bu koca, bu kv bende olacaktı, mum ederdim ikisini de mum.

Buyuyemis yada evliliğe adapte olamamış ,önemli olan siz pasif durmayin bu kadar baskın karakterler karşısında ,çünkü duzelmezler daha fazla ezilir uzulirsunuz . Kararlı olun

Yok kuzum yokk, hiiic ne bayrami bekle ne annesi annenle konussun.
Direk baban kayinbabayi arayip bak arkadas, bunlar bir bucuk aylik evli, hic kari koca gibi bas basa kalamdilar, simdide kv izin vermiyormus ki bayrama bizimle gelsinler. Benim kizim sizin maliniz degil, eger oglunuza bu kadar merakliysaniz evlendirmeseydiniz, ben simdi gelip aliyorum kizimi desin, ve dedigi gibi de gercekden gelsin alsin sizi.

Senin yerinde olsam bavulumu toplarim babamın planlarına dahil olurum. Eşin de gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Sürekli gorüstügün kaynana ile bayramda tatile çıkmak ne demek ya. Cadı kaynana. Sınır olurum böyle tiplere.

Ya sen git bayrama babanlara. Yazık adam o kadar uğraşmış olan yapmış. Kendisi de annesiyle napıyorsa yapsın. Böyle evlilik yürümez ağır olacak üzgünüm ama gerçek bu. Su kvlere toplu bir yaşam boyu terapi şart ya. Oğlunun birey olduğunu, gelininin birey olduğunu, onların kendi aileleri olduğunu ve saygınlık kazanmak için gereği gibi davranılması gerektiğini aşılamak lazım yoksa olmuyor. Kp hayatta mı??

Insani zorla Raskolnikov yapar bu erkekler ya ! Bi sizin anneniz var sanki . hepsi bi "kiymetlimissss" modundalar. Esin bu senin ya adi ustunde EŞ . senin diger yarin annen degil karin ya hu.

Öncelikle merhaba, korunmuyorsan hiç zaman kaybetmeden korunmaya başla ilk olarak.
Eşin büyüyememiş canım ondan sana koca olmaz. Elbette annesi gitsin görsün ama herşeyin fazlası zarar.
Anasının danasının sözünden çıkmıcaktı neden evlendi? Bu şekilde yürümez sen kendini yer durursun.
Bayramdan sonra bence hiç konuşmayın eşine restini çek ben gidiyorum de onuda çok sevdiği anasının yanına gönder.
Ailen de arkanda dursun bir güzel gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır.

aynen öyle yüzlerini görmeye tahammulum yok eşimle birbirimize 1 ayda saygı da oluşamadı bu gısıle sevgide biticek
Buyuyemis yada evliliğe adapte olamamış ,önemli olan siz pasif durmayin bu kadar baskın karakterler karşısında ,çünkü duzelmezler daha fazla ezilir uzulirsunuz . Kararlı olun

evet kesinlikle çok sıkıldım artık

babamı annem durduruyor şu an zaten babamda terstir sinirlidir kayınpederim gibi sakin sessiz değildir çok kötü olacak zate n sonunda
evet öyle yapıcam . aynen zaten her gün gördüm yetmedi bide tatile gidicem annesiyle orda gülecek eğlenecek ben kenardan bakacam ah yaa deli olyorum

Insani zorla Raskolnikov yapar bu erkekler ya ! Bi sizin anneniz var sanki . hepsi bi "kiymetlimissss" modundalar. Esin bu senin ya adi ustunde EŞ . senin diger yarin annen degil karin ya hu.
aynen öyle önce allahın sonra da babam benı sana emanet etti diyorum bana kendin yapıyorsun herşeyi nankörlük ediyorsun he p birlikte olsak ne oluyor diyo evimize geldiğimiz zaman al geldik eve işte ne oldu geldik ne var evde diyor düşün

korunuyorum evet oda çocuk istemiyor annesi emretmiş olabilir bunuda

bilmiyorum neden evlendı neden başımı yaktılar

yok demek ki ailemle iyi olursan bende iyi olurum dedi bana yani annesinin her dediğini yaparsam

Boyle evlilik mi olur?

yok demek ki ailemle iyi olursan bende iyi olurum dedi bana yani annesinin her dediğini yaparsam
Bak arkadaşım annem ne derse o olur zihniyetindeki bir adamı kaprisle kavgayla, susmakla, kavgayla değiştiremezsin. Resti çekebilecek cesareti kendinde görmezsen bi 10 sene geçer, burada yazan bazı arkadaşlar gibi eşim kendi gördü gerçeği düzeldi dersin. Belki bu da. Kimi de ne yazıyor babam hala anne anne diyor, babaannem ne derse o oluyor biz sanki ailesi değiliz. Sen yıllarını böyle sana değer vermeyen bir adam için harcamayı göze alıyorsan suyuna git, konuşmaya çalış, yeri gelince sus. Sen didin uğraş eşine yayıla yayıla anasına köle etsin seni.

aynen öyle yüzlerini görmeye tahammulum yok eşimle birbirimize 1 ayda saygı da oluşamadı bu gısıle sevgide biticek

Evlilik öncesi hiç belli etmedi mi kendini?
Nişanlılık zamanınızda, ne bileyim evinizi döşerken perdedir, koltuktur vb. seçerken, kv hiç müdahil olmadı mı? Oldu da eşinizin tutumu nasıldı? Bir anda böylesine bir değişim, çok zor. Fark etmediniz mi acaba bugünlerin gelişini?

Şu tarif ettiğiniz şeye evlilik demem ben, ya set gibi girerim araya, burunlarından getiririm ne varsa, ya manipüle eder yönetmenin bir yolu var mı ona bakarım, ya da "Uğraşamam" der baştan boşanır yoluma bakarım.
Hiç basit bir şey değil şu hal, erkek olarak bile görmem böyle birini şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…