bayram .eş ve kV

aynen nasıl diyorum senın aklın fikrim zaten kendim de istemiyorum diyor ben öyle dedim diye hepsi bahane aslında

rest çekmek şart oldu zaten

Size soruldu mu hayır.
Toplayın eşyalarınızı gidin ailenizin yanina.
Eşinize bir soğuk duş lazım.
Ne o öyle çocuk mu var karşısında?
Koca koca insanları hiçe saymis.

Ayri bayram gecirse ne olacak ki . kv aynen soyle dusunecek :" bu artik evli nasil olsa bayramdan sonra tipis tipis geri donecek " .illaki kendini rahatlatacak bi gerekce bi savunma mekanizmasi gelistirir. Onemli olan esinin kafasini değiştirmek. Bu kolay olmaz elbette hızlı da olmaz.

Konunu takip ediyor olacağım. Kararlarınıda hakkında hayırlısı olur inşallah

Size soruldu mu hayır.
Toplayın eşyalarınızı gidin ailenizin yanina.
Eşinize bir soğuk duş lazım.
Ne o öyle çocuk mu var karşısında?
Koca koca insanları hiçe saymis.
dimi . bir de bana sormadan her şeyi planlamışlar kaçta çıkarız ne zaman döneriz. benim adım bile yokk

ama ben ona sormadan babama plan yapmayı bırak tamam bile demedim fikrini aldım ah aptal kafam

evet kendıne getirmek lazım

işte bayramda onlarla gitmezsek dediğini yaptıramamış olacak ya o yüzden bu telaşı eşimi doldurması

EŞİNE DİYECEĞİN ŞEY ŞU ''ANAN KADAR KAFANA TAŞ DÜŞSÜN EMİ''
herkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )

değermi şu Aziz mübarek günlerde huzursuzluk çıkarmaya ya
plan yapılmış eşın kabul etmiş nedır yanı bu comak sokmak
bu bayram senın dedıgın olur obur bayram esının
illa nefret ettırecekler kendılerınden
üzüldüm senın adına ustelık yenı evlısın daha

her gece olduğu gibi benı kadir gecesi de çok ağlattılar mübarek günlerde çok dua ettim bazen dayanamadım onlara beddua da ettim ama çok bittim artık hıc bısey umrumda degıl benımde

Hiç düşünmeden ailenin yanına git. O da gitsin ne yapıyorsa yapsın. Tam sopalık yaa

Ah ah yillardir anlamam hep kadin kadina cektirir. Oysa ki o da gelindi bi zamanlar seni anlamasi lazim ama cozemedim ben bu isi . en iyisi adem ve havva olmak vardi :) insallah cok guzel bir bayram gecirirsin hic ummadigin gelismeler yasanir ve bizimle paylasirsin.

inşallah

evet yazık gerçekten

herkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )
Canım sen o adamla aile olamazsın. o ailesi olarak seni değil annesini görüyor. eğer düzelmeyecek gibiyse yol yakınken çocuk olmadan dön. böyle bir insanla ömür geçmez çok yıpranırsın. allah korusun hastalığa yakalanırsın. eşinin yaptıkları kafaya takılmayacak gibi değil. mevlam sabır versin sana

Bence babani dinle sen ailenle git o ailesiyle gitsin asla geri adim atma bir kere dediklerini yaptirdiklarini gorunce hep baski yaparlar esini dinleme sacindan tutup goturcek hali yok ya ne guzel ailen arkanda duruyor keske benimkiler de oyle olsa

babana bırakmadan eşinle sen konuş. budurumdan rahatsız olduğunu söyle onun artık evli bir insan olduğunu evinizin direği olduğunu söyle. böyle devam ederse dayanamayacağını ve ayrılacağını söyle. eşinden gelen tepkiye göre kararını ver.

ailen ve eşin zaten plan yapmış,baban yer ayırtmış filan,son anda cayıp kendi ailesiyle gitmesi çok yanlış
sende gitme onun ailesiyle,bir bahane bulsan

Şu an bana yapılmış gibi sinirlendim gerildim.. arkadaşım gidin ailenizle geçirin bayramınızı. Baştan ipi sıkı tutup iyi bi ders verin şunlara akıllanırlarsa ne ala.. yok düzelmedi dersen bakarsın yoluna.. mübarek saatler kötü laf çıkarcaklar ağzımdan tövbe ya ruh hastası kadın oğlu da ×2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…