aynen nasıl diyorum senın aklın fikrim zaten kendim de istemiyorum diyor ben öyle dedim diye hepsi bahane aslındaAcayip gicik oldum. Kendisi ailenizle gelmek isterken sirf annesi bizle gelin dedi diye annesi oyle istiyor diye fikrini degistirmek nedir? Bide bunu utanmadan soyluyor acikca. Karakter sahibi insan kararini verir uygular. Bu kadar olay haline getirmek cok sacma. Kv zaten 40 kat daha suclu. O konuya hic girmuyorum. Yerinizde olsam 1 sn durmam bende. Madem biz aile olamadik sen ailenle ben ailemle der resti cekerdim ve uygulardim...
aynen öyle çok haklısın kii bunları hep düşünüyorum ne emeklerle çıktım bu yola
o kadar üzgünüm ki duygusal olarakta çok yıprandım çokk
düzelir mi bilmiyorum şaşırmış durumdayım artık hayırlısı bakalım
dimi . bir de bana sormadan her şeyi planlamışlar kaçta çıkarız ne zaman döneriz. benim adım bile yokkSize soruldu mu hayır.
Toplayın eşyalarınızı gidin ailenizin yanina.
Eşinize bir soğuk duş lazım.
Ne o öyle çocuk mu var karşısında?
Koca koca insanları hiçe saymis.
işte bayramda onlarla gitmezsek dediğini yaptıramamış olacak ya o yüzden bu telaşı eşimi doldurmasıAyri bayram gecirse ne olacak ki . kv aynen soyle dusunecek :" bu artik evli nasil olsa bayramdan sonra tipis tipis geri donecek " .illaki kendini rahatlatacak bi gerekce bi savunma mekanizmasi gelistirir. Onemli olan esinin kafasini değiştirmek. Bu kolay olmaz elbette hızlı da olmaz.
amin inşallahKonunu takip ediyor olacağım. Kararlarınıda hakkında hayırlısı olur inşallah
herkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )EŞİNE DİYECEĞİN ŞEY ŞU ''ANAN KADAR KAFANA TAŞ DÜŞSÜN EMİ''
her gece olduğu gibi benı kadir gecesi de çok ağlattılar mübarek günlerde çok dua ettim bazen dayanamadım onlara beddua da ettim ama çok bittim artık hıc bısey umrumda degıl benımdedeğermi şu Aziz mübarek günlerde huzursuzluk çıkarmaya ya
plan yapılmış eşın kabul etmiş nedır yanı bu comak sokmak
bu bayram senın dedıgın olur obur bayram esının
illa nefret ettırecekler kendılerınden
üzüldüm senın adına ustelık yenı evlısın daha
inşallahAh ah yillardir anlamam hep kadin kadina cektirir. Oysa ki o da gelindi bi zamanlar seni anlamasi lazim ama cozemedim ben bu isi . en iyisi adem ve havva olmak vardi :) insallah cok guzel bir bayram gecirirsin hic ummadigin gelismeler yasanir ve bizimle paylasirsin.
Canım sen o adamla aile olamazsın. o ailesi olarak seni değil annesini görüyor. eğer düzelmeyecek gibiyse yol yakınken çocuk olmadan dön. böyle bir insanla ömür geçmez çok yıpranırsın. allah korusun hastalığa yakalanırsın. eşinin yaptıkları kafaya takılmayacak gibi değil. mevlam sabır versin sanaherkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )
Bence babani dinle sen ailenle git o ailesiyle gitsin asla geri adim atma bir kere dediklerini yaptirdiklarini gorunce hep baski yaparlar esini dinleme sacindan tutup goturcek hali yok ya ne guzel ailen arkanda duruyor keske benimkiler de oyle olsaSelam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?