bir de baştan neler diyordu genç bide anlayışlı sandım ama nerdeeeYa sen git bayrama babanlara. Yazık adam o kadar uğraşmış olan yapmış. Kendisi de annesiyle napıyorsa yapsın. Böyle evlilik yürümez ağır olacak üzgünüm ama gerçek bu. Su kvlere toplu bir yaşam boyu terapi şart ya. Oğlunun birey olduğunu, gelininin birey olduğunu, onların kendi aileleri olduğunu ve saygınlık kazanmak için gereği gibi davranılması gerektiğini aşılamak lazım yoksa olmuyor. Kp hayatta mı??
yok herşeyi göze aldım düzelmeyecekse bitmesini bile..Bak arkadaşım annem ne derse o olur zihniyetindeki bir adamı kaprisle kavgayla, susmakla, kavgayla değiştiremezsin. Resti çekebilecek cesareti kendinde görmezsen bi 10 sene geçer, burada yazan bazı arkadaşlar gibi eşim kendi gördü gerçeği düzeldi dersin. Belki bu da. Kimi de ne yazıyor babam hala anne anne diyor, babaannem ne derse o oluyor biz sanki ailesi değiliz. Sen yıllarını böyle sana değer vermeyen bir adam için harcamayı göze alıyorsan suyuna git, konuşmaya çalış, yeri gelince sus. Sen didin uğraş eşine yayıla yayıla anasına köle etsin seni.
hiç renk vermediler annemde diyor kadın nasıl iyiydi nasıl sözler verdi güzel konuştu diyorEvlilik öncesi hiç belli etmedi mi kendini?
Nişanlılık zamanınızda, ne bileyim evinizi döşerken perdedir, koltuktur vb. seçerken, kv hiç müdahil olmadı mı? Oldu da eşinizin tutumu nasıldı? Bir anda böylesine bir değişim, çok zor. Fark etmediniz mi acaba bugünlerin gelişini?
Şu tarif ettiğiniz şeye evlilik demem ben, ya set gibi girerim araya, burunlarından getiririm ne varsa, ya manipüle eder yönetmenin bir yolu var mı ona bakarım, ya da "Uğraşamam" der baştan boşanır yoluma bakarım.
Hiç basit bir şey değil şu hal, erkek olarak bile görmem böyle birini şahsen.
şu an işteyim evde değilim .sabah ailemle gidicem. benı zorla götüremez zatenTamam gitmicem diyorsun anladim da, simdiden neden babanin yanina gitmiyorsun onu anlamadim. Adam tabi ki takmaz cünkü sen hala evdesin ve adam nasilsa yarin benimle gelecek modunda. Senin yerinde olsam babanim evine giderdim, babami arattirirdim, eger bidaha kizimi görmek istiyorsan, kizim bu bayrami sensiz gecirmeyecek dedirtir kapatirdim, ardindan da ayni telefon, kayinbabaya, karin sayesinde kizim evi terk etti, ya toparlansin ana ogul ikiside yada kizimi yollamiyorum geriye. Nokta.
şu an işteyim evde değilim .sabah ailemle gidicem. benı zorla götüremez zaten
evet babam öyle yapacak zaten sonunda
korunuyorum evet oda çocuk istemiyor annesi emretmiş olabilir bunuda
bilmiyorum neden evlendı neden başımı yaktılar
hiç renk vermediler annemde diyor kadın nasıl iyiydi nasıl sözler verdi güzel konuştu diyor
ev döşenirken hep benim fikrimi sordu kv hep sen nasıl istersen dedi çok iyiydi bende seviniyordum .
ama şimdi de diyor ki konusu geçinde başkalarına fılan bu eşyaları ben beğendim bu evi ben seçtim bunu ben yaptırdım kendi evinden bahseder gibi bahsediyor
yok onlar boşver git demiyor zateno zaman tamam, cok merak ediyorum tepkisini sen kendi bavulunu hazirlarken.
Umarim baban yada annende bosver onlarla git demezler.
Ayrica otele bugün karar verip yarin gidemezsin ki, ya doluysa?!
aynen öyle çok haklısın kii bunları hep düşünüyorum ne emeklerle çıktım bu yolaSorununuzun bir tek siz rest çekerseniz düzeleceğini düşünüyorum. Yorum yapan arkadaşlar babanlarla git tatile demişler kesinlikle katılıyorum.
Sokma akılla gitmez bu işler, eşini seviyormusun bilmiyorum ama inan çok üzüldüm adına daha evliliğinin 1 ayında bu tür sorunlar sürekli ağlıyorum demişsin ki bu aylar senin en mutlu el üstünde olacağın aylar olması gerekirdi.
Aşk veya sevgi bilmiyorum hangi duygularla evlendiğini ama eşin böyle devam ettikçe sende olan duygular bitecek.
Karşındaki birine boşan ayrıl vb cümleler kurmak dile kolay ama balık baştan kokar.
İleride kendini nasıl görüyorsun mutlu olacağına inanıyor musun? eşinin düzeliceğine inanıyor musun? yada sen ne kadar böyle tahammül edebilirsin ?
Hayat çok kısa başkası başkaları yüzünden senelerce mutsuz olup sonrasında mutlu olmak için çok kısa.
En azından 1 aylık evlisin ve çocuğun yok bunlar şuanda senin için avantaj bence.
Duygusal anlamda senin için çok üzgünüm ama eşinden ayrılınca mutlu olacağına inanıyorum ben.
Bayramda babanlarla gidiceksen eşyalarını al ve geri dönme açıkcası kv denin sana şiddet uygulatma ihtimali var mı tereddütlüyüm şuan.
Sen köle,eşya,bir mal değilsin seninde düşüncelerin isteklerin taleplerin ihtiyaçların var. Eşin ben mutlu oluyım yeter gibi düşünüyor.
Canım eşin dolduruşla iş yapıuorsa sende doldur zormu kavga kavga nereye kadar tarlı dil yılanı deliğinden çıkarır güzelce işle eşini hayatım şöyle olur böyle olur zaten ailenle yakınız onlar başta tatile gitcekleri zaman söylememişti gibi xor değilki kızlar bu erkek milletleri üstün gibi durmayı severler dedim olsun derler üstünmüş gibi göstercen ballican tuzlican ama senin istedin olcakSelam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum
evet ben artık eşim nereye oraya gidicekmişim benım ailem yo k mu dediğimde onlara da sonra gıderız dıyor hep annesının lafları offfSen kendi ailenle git ister gelsin ister gelmesin. Niye sürekli Onun istedikleri yapılıyor ki onun annesi anne de senin annen bostan korkuluğu mu
eh dinleme bence artık...evet ben artık eşim nereye oraya gidicekmişim benım ailem yo k mu dediğimde onlara da sonra gıderız dıyor hep annesının lafları offf
maalesef öyle o kadr üzülüyorum kı benle birlikte bir akrabam daha aynı zamanlarda evlendi bakıyorum öyle iyiki eşi ağzının içine bakyor onunda kaynanası var ama kadın 1 kere gelmiş daha sadece oda davetlı olarak .benım suçum neydi diyorum ben nuye bunları yaşadım1.5 aylik evlilikte bunlari yaşadığınıza göre gelecek gunler pek aydınlık gözükmüyor maalesef
Sizin yerinizde olsam esimle net konusup bayramda ailemin yanina giderdim
Sana "dur" demiyorsa zaten dönmemek en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?