bayram .eş ve kV

bir de baştan neler diyordu genç bide anlayışlı sandım ama nerdeee
ağlıyor zırlıyor dediğini yaptırıyor

kayınpeder var ama yok gibi kadın onu da kendine köle etmiş herkes kadın ne derse onu yapıyr

yok herşeyi göze aldım düzelmeyecekse bitmesini bile..
çünkü dediğim gibi çok yoruldum çook

hiç renk vermediler annemde diyor kadın nasıl iyiydi nasıl sözler verdi güzel konuştu diyor

ev döşenirken hep benim fikrimi sordu kv hep sen nasıl istersen dedi çok iyiydi bende seviniyordum .

ama şimdi de diyor ki konusu geçinde başkalarına fılan bu eşyaları ben beğendim bu evi ben seçtim bunu ben yaptırdım kendi evinden bahseder gibi bahsediyor

Tamam gitmicem diyorsun anladim da, simdiden neden babanin yanina gitmiyorsun onu anlamadim. Adam tabi ki takmaz cünkü sen hala evdesin ve adam nasilsa yarin benimle gelecek modunda. Senin yerinde olsam babanim evine giderdim, babami arattirirdim, eger bidaha kizimi görmek istiyorsan, kizim bu bayrami sensiz gecirmeyecek dedirtir kapatirdim, ardindan da ayni telefon, kayinbabaya, karin sayesinde kizim evi terk etti, ya toparlansin ana ogul ikiside yada kizimi yollamiyorum geriye. Nokta.

o kadar doluyum ki ailemde üzülyor hepimizin ahını aldılar en çokta benım

şu an işteyim evde değilim .sabah ailemle gidicem. benı zorla götüremez zaten

evet babam öyle yapacak zaten sonunda

şu an işteyim evde değilim .sabah ailemle gidicem. benı zorla götüremez zaten

evet babam öyle yapacak zaten sonunda

o zaman tamam, cok merak ediyorum tepkisini sen kendi bavulunu hazirlarken.
Umarim baban yada annende bosver onlarla git demezler.

Ayrica otele bugün karar verip yarin gidemezsin ki, ya doluysa?!

korunuyorum evet oda çocuk istemiyor annesi emretmiş olabilir bunuda

bilmiyorum neden evlendı neden başımı yaktılar

Sorununuzun bir tek siz rest çekerseniz düzeleceğini düşünüyorum. Yorum yapan arkadaşlar babanlarla git tatile demişler kesinlikle katılıyorum.
Sokma akılla gitmez bu işler, eşini seviyormusun bilmiyorum ama inan çok üzüldüm adına daha evliliğinin 1 ayında bu tür sorunlar sürekli ağlıyorum demişsin ki bu aylar senin en mutlu el üstünde olacağın aylar olması gerekirdi.
Aşk veya sevgi bilmiyorum hangi duygularla evlendiğini ama eşin böyle devam ettikçe sende olan duygular bitecek.
Karşındaki birine boşan ayrıl vb cümleler kurmak dile kolay ama balık baştan kokar.
İleride kendini nasıl görüyorsun mutlu olacağına inanıyor musun? eşinin düzeliceğine inanıyor musun? yada sen ne kadar böyle tahammül edebilirsin ?
Hayat çok kısa başkası başkaları yüzünden senelerce mutsuz olup sonrasında mutlu olmak için çok kısa.
En azından 1 aylık evlisin ve çocuğun yok bunlar şuanda senin için avantaj bence.
Duygusal anlamda senin için çok üzgünüm ama eşinden ayrılınca mutlu olacağına inanıyorum ben.
Bayramda babanlarla gidiceksen eşyalarını al ve geri dönme açıkcası kv denin sana şiddet uygulatma ihtimali var mı tereddütlüyüm şuan.
Sen köle,eşya,bir mal değilsin seninde düşüncelerin isteklerin taleplerin ihtiyaçların var. Eşin ben mutlu oluyım yeter gibi düşünüyor.

Ha bi de yalancı.
Oğlunu da, neler neler diyerek dolduruyordur eh tabi. Oğlu da dolmasın, o da ayrı mesele.
Bu insanlar hayatınızda olmalı mı? Bi düşünün, şahsen yalancı birine anne, güdülen bi vitaminsize de koca demezdim yerinizde olsam. Kendinize hakaret gibi bir evlilik bu.

Gidin babanızın yanına, güzel bir bayram geçirin. Hatta akıllarına düşüp onlar sizi arayana kadar da arayıp sormayın. "Gel beni al buradan" deyin eşinize, bakalım gelebilecek mi anasının cüssesi insan, aklı kuzu oğluşu. İnceldiği yerden kopsun.

o zaman tamam, cok merak ediyorum tepkisini sen kendi bavulunu hazirlarken.
Umarim baban yada annende bosver onlarla git demezler.

Ayrica otele bugün karar verip yarin gidemezsin ki, ya doluysa?!
yok onlar boşver git demiyor zaten

babamlarla gidersem yer konusunda sıkıntı yok babam zaten herşeyi ayarlamıştı

vay be adama bak, evlenmek icin evlenmis resmen.
bos bos.
babanla git. cok net.
bu ana kuzusuyla ömür gecmez.

aynen öyle çok haklısın kii bunları hep düşünüyorum ne emeklerle çıktım bu yola

o kadar üzgünüm ki duygusal olarakta çok yıprandım çokk

düzelir mi bilmiyorum şaşırmış durumdayım artık hayırlısı bakalım

Iste bu sebeplerden dolayi kadin hastaliklari diye bi bolum var siz hic erkek hastaliklari uzmani gordunuz mu. Boyle boyle arada kala kala kadinlar vucut bi yerden patlak veriyor iste. Guya bayram de mi ...

Canım eşin dolduruşla iş yapıuorsa sende doldur zormu kavga kavga nereye kadar tarlı dil yılanı deliğinden çıkarır güzelce işle eşini hayatım şöyle olur böyle olur zaten ailenle yakınız onlar başta tatile gitcekleri zaman söylememişti gibi xor değilki kızlar bu erkek milletleri üstün gibi durmayı severler dedim olsun derler üstünmüş gibi göstercen ballican tuzlican ama senin istedin olcak

Sen kendi ailenle git ister gelsin ister gelmesin. Niye sürekli Onun istedikleri yapılıyor ki onun annesi anne de senin annen bostan korkuluğu mu

1.5 aylik evlilikte bunlari yaşadığınıza göre gelecek gunler pek aydınlık gözükmüyor maalesef
Sizin yerinizde olsam esimle net konusup bayramda ailemin yanina giderdim
Sana "dur" demiyorsa zaten dönmemek en iyisi..

Sen kendi ailenle git ister gelsin ister gelmesin. Niye sürekli Onun istedikleri yapılıyor ki onun annesi anne de senin annen bostan korkuluğu mu
evet ben artık eşim nereye oraya gidicekmişim benım ailem yo k mu dediğimde onlara da sonra gıderız dıyor hep annesının lafları offf

maalesef öyle o kadr üzülüyorum kı benle birlikte bir akrabam daha aynı zamanlarda evlendi bakıyorum öyle iyiki eşi ağzının içine bakyor onunda kaynanası var ama kadın 1 kere gelmiş daha sadece oda davetlı olarak .benım suçum neydi diyorum ben nuye bunları yaşadım

Acayip gicik oldum. Kendisi ailenizle gelmek isterken sirf annesi bizle gelin dedi diye annesi oyle istiyor diye fikrini degistirmek nedir? Bide bunu utanmadan soyluyor acikca. Karakter sahibi insan kararini verir uygular. Bu kadar olay haline getirmek cok sacma. Kv zaten 40 kat daha suclu. O konuya hic girmuyorum. Yerinizde olsam 1 sn durmam bende. Madem biz aile olamadik sen ailenle ben ailemle der resti cekerdim ve uygulardim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…