bayram .eş ve kV

konuşmaz olur muyum

zamanla alışırsın diyor bana bir nevi kabullenıceksın diyor yani bişey değişmeyecek hep bir arada yaşayacağız diyor o yüzden bende artık son çare aileme açtım konuyu

Bence babani dinle sen ailenle git o ailesiyle gitsin asla geri adim atma bir kere dediklerini yaptirdiklarini gorunce hep baski yaparlar esini dinleme sacindan tutup goturcek hali yok ya ne guzel ailen arkanda duruyor keske benimkiler de oyle olsa
çok şükür babam en ufak bişey yaparsalar hemen benı ara diyor sakın kendını ezdırme diyor çok şükür

ailen ve eşin zaten plan yapmış,baban yer ayırtmış filan,son anda cayıp kendi ailesiyle gitmesi çok yanlış
sende gitme onun ailesiyle,bir bahane bulsan
aynen öyle babam resmen kalakaldı adam herkse haber vermiş herşeyi ayarlamış bende dedim ki evet baba eşim annesi izin vermediği için gelmiyor. babam haklı olarak eşimin tutumuna deli oldu nasıl iş bu diyor

bende gitmicem onlarla

bir beni düşünün her gün sinir harbi yaşıyrum

Ne kadar guzel ailen boyleyken sen sakin alttan alma onunkiler kiymetli de seninkiler degil mi!
e zaten kv o yüzden deliriyor ya onun dediklerini yapmıyorum diye ah ah

Bence eşine söyle ya ikimiz basbasa tatile gideriz yada sözünde durur ailemle bayramı geciririz. Senin ailenle zaten hep birlilteyiz bayram dönüşüde ailenle bayramlasırız deyip rest cek kabullenme hep böyle devam eder !

evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum

babam da diyor seni borçları öde diye mi evlendirdim bu yüzden mi evlendi senle diyor bazen benımde aklıma böyle sorular gelmiyor değil

söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladım

Ev ve kredi kimin adina?

ne diyosun ya ciddi misin manyak bunlar kuzum kaç kurtul bu aileden.

Canım benim yasiniz kac çocuk gibi davranmayin?
Evlilik böyle yurumezki ne onun annesi ne senin baban iş icinden çıkılmaz bir hal alır.
Eşini al karsina konuş annesiyle muhatap olma.Babangile cidden ayip olmuş ama bebek gibi davranma artik evli bi kadinsin oda çok üzülür.

Konuyu okurken boğazım düğümlendi resmen.. Allah kolaylık versin.
Evliliğin başı neyse sonuda öyle gidiyor ailen madem arkanda bence hiç taviz verme

Ve ve ve eşinin karşısında sakın ağlama arkadaşım
Çünkü hep bunu kullanır bu zaten bana dayanamıyor der çıkar

Şu kaynanalara Allah AKIL FİKİR versin...

söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladım
Sana bay bay de . O nasıl net konusuyorsa "hayır annemle gitceğiz!" Diye, sende net ol hayır gitmeyeceğiz konu kapanmıştır de.

Ev kimin üstüne eğer eşinin üstüne ise ve borca ortaksan yarı hissesini al üstüne bence

ikimizde 27 yaşındayız ama eşim 6 yaşında olabilir

inanın bebek gibi davranmak değil çok yıprandm

ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değil
eşimse asla kabul etmiyor bende ödüyorum ne saçmalıyorsun diyor . iş paraya gelince benim evim oluyor ama başka zaman annesinin evi annesi istediğini yapar evimizde

Yok artik ne olur dogru olmadigini söyle, simdi sen, kimin evinin borcunu ödüyorsun???????

Seni yeminle tuttup iki kolundan sallayasim geldi, kendine gel diye!

ama annesi ağlayınca dünya başına yıkılıyor oda bunu kullanıp her dk ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…