konuşmaz olur muyumbabana bırakmadan eşinle sen konuş. budurumdan rahatsız olduğunu söyle onun artık evli bir insan olduğunu evinizin direği olduğunu söyle. böyle devam ederse dayanamayacağını ve ayrılacağını söyle. eşinden gelen tepkiye göre kararını ver.
çok şükür babam en ufak bişey yaparsalar hemen benı ara diyor sakın kendını ezdırme diyor çok şükürBence babani dinle sen ailenle git o ailesiyle gitsin asla geri adim atma bir kere dediklerini yaptirdiklarini gorunce hep baski yaparlar esini dinleme sacindan tutup goturcek hali yok ya ne guzel ailen arkanda duruyor keske benimkiler de oyle olsa
aynen öyle babam resmen kalakaldı adam herkse haber vermiş herşeyi ayarlamış bende dedim ki evet baba eşim annesi izin vermediği için gelmiyor. babam haklı olarak eşimin tutumuna deli oldu nasıl iş bu diyorailen ve eşin zaten plan yapmış,baban yer ayırtmış filan,son anda cayıp kendi ailesiyle gitmesi çok yanlış
sende gitme onun ailesiyle,bir bahane bulsan
bir beni düşünün her gün sinir harbi yaşıyrumŞu an bana yapılmış gibi sinirlendim gerildim.. arkadaşım gidin ailenizle geçirin bayramınızı. Baştan ipi sıkı tutup iyi bi ders verin şunlara akıllanırlarsa ne ala.. yok düzelmedi dersen bakarsın yoluna.. mübarek saatler kötü laf çıkarcaklar ağzımdan tövbe ya ruh hastası kadın oğlu da ×2
Ne kadar guzel ailen boyleyken sen sakin alttan alma onunkiler kiymetli de seninkiler degil mi!çok şükür babam en ufak bişey yaparsalar hemen benı ara diyor sakın kendını ezdırme diyor çok şükür
e zaten kv o yüzden deliriyor ya onun dediklerini yapmıyorum diye ah ahNe kadar guzel ailen boyleyken sen sakin alttan alma onunkiler kiymetli de seninkiler degil mi!
evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorumbu konu beni çok gerdi. galiba ben olsam boşanma davasını açardım. adamın söyledikkerinin hepsini okudum da çekilir dert değil. açacaksın davayı anlayacak anyayı konyayı. sonra gidip annesiyle mutlu mesut yaşar.
söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladımBence eşine söyle ya ikimiz basbasa tatile gideriz yada sözünde durur ailemle bayramı geciririz. Senin ailenle zaten hep birlilteyiz bayram dönüşüde ailenle bayramlasırız deyip rest cek kabullenme hep böyle devam eder !
evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum
babam da diyor seni borçları öde diye mi evlendirdim bu yüzden mi evlendi senle diyor bazen benımde aklıma böyle sorular gelmiyor değil
evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum
babam da diyor seni borçları öde diye mi evlendirdim bu yüzden mi evlendi senle diyor bazen benımde aklıma böyle sorular gelmiyor değil
Ev ve kredi kimin adina?
ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değilne diyosun ya ciddi misin manyak bunlar kuzum kaç kurtul bu aileden.
Sana bay bay de . O nasıl net konusuyorsa "hayır annemle gitceğiz!" Diye, sende net ol hayır gitmeyeceğiz konu kapanmıştır de.söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladım
Ev kimin üstüne eğer eşinin üstüne ise ve borca ortaksan yarı hissesini al üstüne benceevet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum
ikimizde 27 yaşındayız ama eşim 6 yaşında olabilirCanım benim yasiniz kac çocuk gibi davranmayin?
Evlilik böyle yurumezki ne onun annesi ne senin baban iş icinden çıkılmaz bir hal alır.
Eşini al karsina konuş annesiyle muhatap olma.Babangile cidden ayip olmuş ama bebek gibi davranma artik evli bi kadinsin oda çok üzülür.
ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değil
eşimse asla kabul etmiyor bende ödüyorum ne saçmalıyorsun diyor . iş paraya gelince benim evim oluyor ama başka zaman annesinin evi annesi istediğini yapar evimizde
ama annesi ağlayınca dünya başına yıkılıyorKonuyu okurken boğazım düğümlendi resmen.. Allah kolaylık versin.
Evliliğin başı neyse sonuda öyle gidiyor ailen madem arkanda bence hiç taviz verme
Ve ve ve eşinin karşısında sakın ağlama arkadaşım
Çünkü hep bunu kullanır bu zaten bana dayanamıyor der çıkar
Şu kaynanalara Allah AKIL FİKİR versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?