bayram .eş ve kV

Ne alaka otele gideceksiniz maaile ne işiniz var. 1.5 ayda çok erken başlamış sorunlar maalesef iş eşinizde bitiyor siz yeni evlisiniz ne işiniz var ailesiyle otelde. Hem babanız daha bayrama kaç gün var ne rezervasyonu yaptırmış o kadar onu da anlamadım abartı geldi yani. Siz eşinize sözünden dönüyorsun annenin suyuna gidiyorsun ne işimiz var orada dediğinde seni tutmuyorsa bu evlilik olmaz ki.

Yok artik ne olur dogru olmadigini söyle, simdi sen, kimin evinin borcunu ödüyorsun???????

Seni yeminle tuttup iki kolundan sallayasim geldi, kendine gel diye!
şöyle eşime kredi çıkmadı o yüzden krediyi kardeşi çekti evde haliyle onun üstüne oldu ama işte kredi bitince tapuyu devredcekler vs vs

ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değil
eşimse asla kabul etmiyor bende ödüyorum ne saçmalıyorsun diyor . iş paraya gelince benim evim oluyor ama başka zaman annesinin evi annesi istediğini yapar evimizde
Arka na bakmadan kaç.
Hemen yuva yıkılmaz kimseye boşan demem ama ya karşılarında dik durup kv yi saf dışı bırakıp eşinle mutlu olacaksın yada

Arka na bakmadan kaç.
Hemen yuva yıkılmaz kimseye boşan demem ama ya karşılarında dik durup kv yi saf dışı bırakıp eşinle mutlu olacaksın yada
evet maalesef

Ben senin yerinde olsam yikarim ortaligi sende ne sabir varmis, daha sakin sakin yaziyorsun.

Bence ya hemen baban aramali, yada sen kayinbabani ara madem sakin, durum böyle böyle böyle eger devam ederse ben sabah esyalarimi toplayip gidiyorum derdm. Tabi eger gercekden bunu yapabileceksen. Yoksa yuvani yik demiyorum ben sana.

herkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )

Ahaha bu erkek analarında olan bişey.
Oğluşum ben senin için yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye diye büyütüyo lar. Valla ben çok rast geldim böyle düşünen erkeklere, bakıyorsun anneleri normal anne işte, anne dediğin fedakar olur zaten, illa ki fedakar da abartı bir zorluk da yok hayatlarında.

kayınpederi aramak çözüm değil onu dinleyen yok

akşam bakalım işte ne olcak gidicem zaten

Zaman 20 30 yıl önceki gibi değil ki
Ama kv ler bunu kabullenemiyor işlerine gelmiyor
Bizde yeni evliyken kv evini beklerdik biz bide 1.5 saat mesafede otururduk hemen her gün oradaydık kalırdık çoğu zaman 2 yıl böyle geçti ne kavgalar ne konuşmamalar fayda etmedi en son hamile kalınca gitmedik ama olan benim yeni evliliğime oldu eşimle kaybolan zamanlarımız geri gelmedi tabi

aynen öyl e hayır bıde yaşlı da değil çok genç güya bana arkadaş kardeş abla olacaktı ah ah

bide meraklı çok her dk arıyor herşeyi soruyor içtiğimiz suya kadar eşim anlatıyor

ikimizde 27 yaşındayız ama eşim 6 yaşında olabilir

inanın bebek gibi davranmak değil çok yıprandm
Şimdi ben esime baskasinin yaninda yanlış bisey yapsada karışmam ama eve gelince o kapiyi kilitleyip evi basina yıkarim.
Annesi herseye karsirsa oda izin verirse siz nasıl aile olcaksiniz?
Ben babama anlatmam biliyorum çok üzülür bide bütün gemileri yakar şimdi senin babanda hem sinirlidir hemde üzülüyordur.Anneme anlatırım annemde olsun kızım hayırlısı olsun diye olayi kapatir.
Ne demek annesi aglayinca herseyden vazmigeccek o anansa bende karinim...

ama annesi ağlayınca dünya başına yıkılıyor oda bunu kullanıp her dk ağlıyor
O annesi işte ağlar duygularını sömürür oğulcuğunun..
Bakalım bugün annenlere bi git bakalım ne olursa olsun arama ama ve duygusal karar verme

Çünkü senin bu dönemde sergileyeceğin tavır evliliğinin gidişatını belirleyecek

Unutma kimse vazgeçilmez değil
Ömrünü kv evinde geçireceğine ona buna işten gelip hizmet edip, gönülleri olup evine gitmene izin vermelerini bekleyip, bebeği ne zaman yapacağından tut adına odasına doğum yapacağın hastaneye ve en önemlisi lohusalık döneminde seni sinir krizlerine mahkum bırakmalarını beklemektense kestirip atmak en iyisi..

Bize buradan konuşmak kolay gelebilir yaşamak tabi en zoru
Ama burda bunları acı bi şekilde yaşayıp tecrübelerine tecrübe katmış yüzlerce insan var

Senin istediğin gibi gitmeyecekse kendi hayatını uzaktan izleyeceksen baştan bitmeli bazı şeyler

Konuş iyi düşün tart kararını öyle ver...

aynen öyl e hayır bıde yaşlı da değil çok genç güya bana arkadaş kardeş abla olacaktı ah ah

bide meraklı çok her dk arıyor herşeyi soruyor içtiğimiz suya kadar eşim anlatıyor
Eşinin göbeği kesilmemiş belli
Sen herşeyi babana anlatsan nolurdu acaba herşeye karıştırıp her gün annemlere gideceğiz ben annemi babamı kıramam onların dediğini yapacağız desen tamam karıcım dermiydi acep

burda cok cok tecrübeli evli insanlar var bizleri dinle.
kendini ezdirme sakın ama sakın ailenide ezdirme
bu erkekler ne nankör yahu
adamcagız hevesle damadım geliyor diye hazırlanıyor
saygı gösteriyor eşin kendini gözden düşürüyor
senide küçük düşürüyor annem de annem YAZIKLAR OLSUN

evet babam bir erkek olarak bile komiğine garibine gitti bu derecesini hiç duymamıştım dedi karısına sahip çıkamıcak mı dedi

Babanız böyle konuşarak aslında size kötülük yapıyor.
Tamam haklılar ama bunları size söylemesi işe yaramaz.

Bayramda organize yapıldığında hep sıkıntılı olur zaten. Hele evliliğin başlarında.
Sizin babanız , " karısına sahip çıkamıyor mu ? " derse , onun annesi , " artık evlendi , karına hüküm kur " derse bu evlilik karışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…