- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
şöyle eşime kredi çıkmadı o yüzden krediyi kardeşi çekti evde haliyle onun üstüne oldu ama işte kredi bitince tapuyu devredcekler vs vsYok artik ne olur dogru olmadigini söyle, simdi sen, kimin evinin borcunu ödüyorsun???????
Seni yeminle tuttup iki kolundan sallayasim geldi, kendine gel diye!
Arka na bakmadan kaç.
ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değil
eşimse asla kabul etmiyor bende ödüyorum ne saçmalıyorsun diyor . iş paraya gelince benim evim oluyor ama başka zaman annesinin evi annesi istediğini yapar evimizde
şöyle eşime kredi çıkmadı o yüzden krediyi kardeşi çekti evde haliyle onun üstüne oldu ama işte kredi bitince tapuyu devredcekler vs vs
nişanlıydık ev alınırken bende istemedim öyle bişey yapmakIkiniz birlikte niye kredi almadiniz? Beraber alsaydiniz mutlaka cikardi? Ne sacma ya.
Gelinin üstüne olmasın diye abiye çektirdilerse şaşmamIkiniz birlikte niye kredi almadiniz? Beraber alsaydiniz mutlaka cikardi? Ne sacma ya.
evet maalesefArka na bakmadan kaç.
Hemen yuva yıkılmaz kimseye boşan demem ama ya karşılarında dik durup kv yi saf dışı bırakıp eşinle mutlu olacaksın yada
Almasaymissiniz daha iyiyimis kardesin üzerine yapmakdansanişanlıydık ev alınırken bende istemedim öyle bişey yapmak
herkesin annesi kıymetli diyorum adam bana diyor ki kimsenin annesi benım gibi değil kimsenin annesi benım annemın yapıgını yapmadı (yaptığı şeylerde herkesin yaptığı basit şeyler )
tabı canım böyle olacaığını bilsem o evi aldırmazdımAlmasaymissiniz daha iyiyimis kardesin üzerine yapmakdansa
kayınpederi aramak çözüm değil onu dinleyen yokBen senin yerinde olsam yikarim ortaligi sende ne sabir varmis, daha sakin sakin yaziyorsun.
Bence ya hemen baban aramali, yada sen kayinbabani ara madem sakin, durum böyle böyle böyle eger devam ederse ben sabah esyalarimi toplayip gidiyorum derdm. Tabi eger gercekden bunu yapabileceksen. Yoksa yuvani yik demiyorum ben sana.
aynen öyl e hayır bıde yaşlı da değil çok genç güya bana arkadaş kardeş abla olacaktı ah ahZaman 20 30 yıl önceki gibi değil ki
Ama kv ler bunu kabullenemiyor işlerine gelmiyor
Bizde yeni evliyken kv evini beklerdik biz bide 1.5 saat mesafede otururduk hemen her gün oradaydık kalırdık çoğu zaman 2 yıl böyle geçti ne kavgalar ne konuşmamalar fayda etmedi en son hamile kalınca gitmedik ama olan benim yeni evliliğime oldu eşimle kaybolan zamanlarımız geri gelmedi tabi
Şimdi ben esime baskasinin yaninda yanlış bisey yapsada karışmam ama eve gelince o kapiyi kilitleyip evi basina yıkarim.ikimizde 27 yaşındayız ama eşim 6 yaşında olabilir
inanın bebek gibi davranmak değil çok yıprandm
O annesi işte ağlar duygularını sömürür oğulcuğunun..ama annesi ağlayınca dünya başına yıkılıyoroda bunu kullanıp her dk ağlıyor
Eşinin göbeği kesilmemiş belliaynen öyl e hayır bıde yaşlı da değil çok genç güya bana arkadaş kardeş abla olacaktı ah ah
bide meraklı çok her dk arıyor herşeyi soruyor içtiğimiz suya kadar eşim anlatıyor
evet babam bir erkek olarak bile komiğine garibine gitti bu derecesini hiç duymamıştım dedi karısına sahip çıkamıcak mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?