Ben zaten bana göre yapsınlar demiyorum ki. Annem ve babam aylarca yanlızlar zaten kimse yok yanlarında çoğundada köye gidiyorlar.biz bayramdan bayrama anca biraraya geliyoruz onun dışında 2 bazen 3 ayda bir falan gidiyorum ben.İnsanlar yaşlı kafa dinlemek istiyor olabilirler. Kendilerince bir plan yapmışlar çıkmış gitmişler. Belki akrbalarıyla görüşmek istiyorlar belki köyde biraz dinleniriz diyorlar.
Planlarını sizlere göre yapamazlar, salın insanları
Bende abimde onlar için geliyoruz sonuçta. Abimede ayıp olduğunu düşünüyorum babamızın evi alt katındayken onlari yengemin evine yolluyorlar. Kaç aydır görmedikleri halde kalkıp bi gün önce köye gidiyorlar ve şurda beraber geçireceğimiz 2 günü gelmiyorlar resmen. Sonuçta evlat olarak kalkıp bayramda biz gitmesek üzüleceklerini düşünüyorum insan bayramda çoluk çocuk torun görmek ister. Köyde öyle görüşecekleri kişiler yok olsada bikaç hafta öncede oradalardı. Gidip gideceğimiz bi bayram zaten öncesi sonrası dinleyebilirler kafalarını bayram diye ayrı bir güncelleme mi oluyor. Zaten gitmiyorum da kimseye engel de olmuyorum herkes kafasına göre takılıyor sadece yapılan harekete alındım o yuzden açtım konuyu