Bayram günü evde olmayan aile.

Biz 98 tayfa Z kuşağı değiliz

Ya cidden cok alakasız olduğunu düşünüyorum zorunluluk vs. Zorunluluk değil derken farkında mısınız bilmiyorum ama büyükler daha çok zorunluluk olarak bakıyor olaya. Ben evet bayram dışındada görmeye gidebilirim ancak kırk yılda bi abim gelecek şehir dışından. Hemde bayram. Köy evi kaçmıyor taş çatlasın 3 gün birarada durabileceğiz bunu benim ailem zorunluluk görüp aman ben kafa dinleyeceğim dese birdaha gitmeyi düşünmem zaten. Hergün yanlarında değiliz sonuçta, kimseyi de zorlamıyoruz illa bizimle olun diye..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten içimden geçenleri yazmışsınız

Onu yapabilirlersi bunu yapabilirlerdi kafanızdaki planları nerden bilsin insanlar ? Ayrıca beni alın demek ne diye yük olmak olsun aileniz değil mi onlar sizin yani aranızda nasıl bir mesafe böyle? Bence açık açık sorun beni neden beklemediniz ben nasıl geleceğim diye

Onu bunu boşver de kocan nerde? Konu da hiç geçmiyor.

Daha tam olarak konuşmamıştık ancak son görüsmemizde söylemistim arefeden gelirim diye unutmuşta olabilirler tabi
Ayy daha doğru düzgün plan bile yapmamışsınız söylememişsiniz ki insanlara bırakıp gittiler diyorsunuz . Bana çok saçma geldi .

Sonra gelirim dedikten sonra anneniz ne dedi ?
Eşiniz nerede ?
Ben nasıl geleceğim keşke önce sizde bi toplansaydık dedim Tersler bi şekilde sen söylemiyorsun ki ben gelecem diye desen biz gelmezdik dedi de dalga mı geçıyor başka bi sorun mu var inanın anlayamadım arife günü gitmesem bayram sabahı gideceğim zaten bunu biliyorlar. Mantık olarak bi önceki akşam mesajlaşırken diyebilirdi sabah biz gidiyoruz köye gelirsiniz diye. Sabah direk biz köydeyiz köye geldik sizde köye gelirsiniz falan demiş. Buarada anlık herşeyi yazar annem şunu yapacağız gideceğiz gibisinden.
Eşime ben demistim arife günü gideceğim diye utancımdan onada söyleyemedim cidden dillendirince sanki bizden kaçmışlar gibi oluyor daha geçen oradalardı bayram zamanı gitmeleri tuhaf oldu.

Ben de alıngan gördüm sizi. Neden bayram günü gitsinler ki? Erken gidip o evi bayrama hazirlamak, temizlik alışveriş yapmak gerekmez mi?
Bence en güzel bayram kocan çocuğunla olan bayram . Neden eşini bırakıp bekar gibi annenlerde bayram kutlayasin ki? Hiç gitme daha iyi

Ayy daha doğru düzgün plan bile yapmamışsınız söylememişsiniz ki insanlara bırakıp gittiler diyorsunuz . Bana çok saçma geldi .
Onlar plan yaptıysa söyleyebilirdi biz yarın gidiyoruz diye. Resmen kaçar gibi gittiler evet. Bayram bayramdır her bayram annem babam evde olur babam önem verir böyle seylere. 1 hafta oncesınden plan mı yapacağım ayrıca bayram günü benim asla gidemeyeceğimi bildikleri biyere bi gün öncesinden çıkıp gidecekleri hiç aklıma gelmedi

Anneniz size çok mantıklı bir açıklama yapmış daha ne desin dalga geçmek ne alaka ? Eşinizden niye utanıyorsunuz altı üstü köye gitmişler . Böyle konuşup daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum ama etrafınız için baya yorucu bi karakteriniz var umarım bunu farkına varırsınız Hem kimseye muhtaç değilim kendi başımın çaresine bakarım diyorsunuz bu imajı veriyorsunuz hem de sürekli bişeyler bekliyorsunuz.

Çok istiyorsun bayram gezmesini. Kocanın tarafa git o zaman. Onlar beklemez mi?
Ay evet çok istiyorum ölüyorum bayram gezmesi için. Siz iyi misiniz ya gezmek istesem tonlarca gezeceğim yer var zaten
? Daha fazla yazmazsanız sevinirim pek bi yararı olmuyor çünkü yorumlarınızın. İyi geceler.

Ne beklemişim pardon da? Bana göre hiç mantıklı değil ailemi tanıyorum çünkü. Ayrıca yeğenimle vs konuştuk ve kimse bu şekilde gitmelerine bi anlam veremedi

Konudan engelleme seçeneği var o hakkını kullanabilirsin. Annenler niye köy evine kaçtı anladım. Onlari da her konuda bu kadar darliyorsan, hep bir beklentin varsa kökten cozmusler meseleyi

Ablacım bize bile alınıyorsun ya
Alınmakla ne alakası var? Hiçbirşey bulamamışta kocan nerde diyor. Boş alınmakla hiçbir alakası yok emin olun çünkü ailemi tanıyorum. Buarada kimseyi yormuyorum merak etmeyin ben kendi içimde düşündüklerimi yazdım buraya kalkıp bu yuzden tartışacak değilim ailemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…