Bayram ızdırabı resmen

Bu arada ben bayramda köyümüzde idim nişanlı iken dönüşte anne tarafına gittik, ankaraya dönüşte ben sadece anne babasının bayramını kutlamaya gittim

Gitme ve ailenle vakit gecir. 3 aylik evli biri olarak soyluyorum. Kayinvalidenin her çağırdığı yere gidersen ilerde isin zor. Hayir demeyi ogren ve ailemle zaman gecirecegim diyerek kestirip at.

lütfen kvalidenin seni kontrol etmesine izin verme.. gitmek istemiyorsan gitmezsin, hepsi bu..
Bahane uydurmaya gerek yok ayy çok sinir oluyorum ya bu konuları görünce. Akşam da eşimle aynı tartışmayı yaptım ben kendi ailesini beraber geziyoruz benim ailem e gelince işteyim ben sen git gel oldu canım ben nasıl tek gidiyorsam sende öyle gidersin dedim senin maksadın bu diyor ne derse desin o gelmezse bende gitmem

Sizi göstermek istiyorlar gibi geldi bana, buldumcuk olmuşlar gibi
Isin ciddisi istemediğiniz hic birsey yapmak zorunda değilsiniz.

Sende kendi adetleriniz icin diret.

dürüst olmak gerekirse onun aileye gelince adet benimkine gelince eskidenmiş onlar dense s.... git çok adet biliyosan derdim. kim köpek o ya?

Konu sahibi gitti mi acaba meral ettim

Konu sahibi öğleden sonra 3 te gitti canım. Suratını da beş karış salladı oturdu. İki ev dolaştı üçüncüsüne ben gelemem yoruldum dedi.

Ertesi gün tanıdığı, uzaktan tanıdığı, akrabası olduğunu o gün öğrendiği insanlar da dahil olmak üzere nişanlısını kapı kapı dolaştırarak huzur buldu.

Bir daha da emrivaki yapılırsa kopacak kıyametin fragmanını izletmeyi de ihmal etmedi.

Konu sahibi coook iyi yapmis.. aklimizda bulunsun kizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…