- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
eşim yokken kayınvalidem de ne işim var ki? ben annemde kalır, kayınvalidemleri de ziyaret ederdim.Merhaba arkadaşlar eşim ile ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile 20 gün sonra falan gelebilecek. Ben şimdi gittiğimde önce kayınvalidemlere mi gitmeliyim? Bu süre içinde kimde ne kadar kalmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Fikriniz benim için değerli. Teşekkür ederim
Ben yurtdsndan gelmstm gecen sene. 3 ayligina ve esim gelene kadr gitmedm hic. Annemgile uzakti ve bebekle gidemezdim ama ayni sehrde olsalardi arada gunduz ziyart ederdm. Kalmazdm yine. Yakin olslardi 2 3 gun kalrdm:))Merhaba arkadaşlar eşim ile ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile 20 gün sonra falan gelebilecek. Ben şimdi gittiğimde önce kayınvalidemlere mi gitmeliyim? Bu süre içinde kimde ne kadar kalmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Fikriniz benim için değerli. Teşekkür ederim
Günleri eşit olarak paylaştırın. Eşiniz gec gelecekse önce kendi ailenizden baslayinMerhaba arkadaşlar eşim ile ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile 20 gün sonra falan gelebilecek. Ben şimdi gittiğimde önce kayınvalidemlere mi gitmeliyim? Bu süre içinde kimde ne kadar kalmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Fikriniz benim için değerli. Teşekkür ederim
Ben hep böyle yaptım ,bizde şehir dışında yaşadık uzun yillarBen annemlerde kalıp kayınvalideye ziyarete giderdim. Eşim gelince kalmaya giderdim.
Ben de bayramın birinci gününü kayınvalidemlerle ikinci gününü ailem ile mi geçirsem diye düşündüm.ilkönce kayınvalıdeme gıderım.onun torunuda var yanımda sonuçta.kayınvalıdemde sonrasında annenlerın babanların yaınına gt dıyede kendı ısrar eder.ne zaman ıstersen o zaman gel der.yalnız olduğu için kendı aıleme gtsemde ıkı sun sonra tekrar kayınvalıdeme gecerım . sonra yıne aıleme oyle oyle ıdare edıyoruz bırbırımızı çok şükür.aynı şehırde ve evler yakın olduğundan boyle yapıyoruz.farklı şehırde olsakta yıne kayınvalıdme gıder bır hafta kalır kendı aıleme gecer eşim gelene kadarda annemde kalırdım.bayramın ılk kahvaltısını aılemle yapmış olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?