Bayram ziyareti

O biraz ailelere bağlı benim kv mesela dünya tatlısı meleğim, kesinlikle git annenle kal keyfine bak derdi.

eşim yokken kayınvalidem de ne işim var ki? ben annemde kalır, kayınvalidemleri de ziyaret ederdim.

çoğunluğun yorumunA katılıyorum. kendi ailende kalırsın arada eşinin ailesini ziyaret edersin. eşin gelince ailesinde birlikte kalırsınız. 2 aile arasındaki mesafe ne kadar

İlk olarak kv gider kalmadan annemlere geçerdim.Eşim gelince beraber giderdim kv ye.

6 ay eşim görevdeyken memlekete gittim bende.Eşim 1 2 gün geldiğinde kv ye uğrardık eşim gidince tekrar ailemin yanına giderdim.Eşim olmadan hiç kalmadım.Gel dediklerin de bile gitmedim.Eşim izin vermedi mesela.

Ben yurtdsndan gelmstm gecen sene. 3 ayligina ve esim gelene kadr gitmedm hic. Annemgile uzakti ve bebekle gidemezdim ama ayni sehrde olsalardi arada gunduz ziyart ederdm. Kalmazdm yine. Yakin olslardi 2 3 gun kalrdm:))

Bence daha cok aranizdaki iliskiye bagli, ben mesela cok severim cok iyiyzdr ama gece 11 de orda olacakmissinz zaten gecin kendi ailenizde kalin ertesi gun annenizle beraber gidersiniz biraz zaman gecirirsinz sonrasinda da gunduzleri ugrarsiniz onlari davet edersinz esiniz gelince de beraber onlarda kalirsinz

Annemlerin yanında kalırdım. Gündüz bir iki kere ziyarete giderdim. Eşim gelince de onuna birlikte ailesinin yanında kalırdım. Eşinin tatili kısa sanırım. O yüzden kendi ailenin yanına götürüp orada kalmak pek mantıklı değil.

Kendi annemlerde kalırdım.
Kayın aileye ziyarete giderdim, belki bir gün kalır belki kalmazdım.
Eşim gelince oraya giderdim.

Kendi ailem dururken neden önce kayınvalideye gideyim ki? Erkek ailesi daha mı önemli? Eşiniz aynı durumda olsa "Dur önce eşimin ailesine gideyim, kendi annem beklese de olur." mu der?
Erkek çocuk kız çocuktan daha önemli, çiftlerde erkeğin isteği kadınınkilerden daha önemli, erkeğin ailesi kadının ailesinden daha önemli vs uzar gider bu. Sonra da "Bu erkekler neden böyle?" diye düşünüp duruyorsunuz.
Neden acaba?
Bunun eş ailesini sevip sevmemekle de alakası yok. Eşimin ailesine bayılıyor bile olsam öncelik kendi ailemindir. Ne münasebet yani!
Önce ailemi görürüm, arada eşimin ailesine ziyarete giderim. Eşim gelene kadar da kendi ailemle kalırım. O geldikten sonra iki tarafta da kalınabilir.

Annemde kalır, esin gelene kadar da 1-2 gündüz kayinvalideme ziyarete giderdim. Eşim gelmeden kesinlikle kalmazdim

Günleri eşit olarak paylaştırın. Eşiniz gec gelecekse önce kendi ailenizden baslayin

Çocuk var mı? Çocuk yoksa KV de kalmak gereksiz bence. Eşin gelince orada kalırsınız

Kayınvalidenizde kalmamanız sorun olmuyor muydu?

Kendi aileme gider, kv yi bayramda ziyarete giderdim. Bende cocuklar da oldugu icin cocuklari gorsun diye eger imkanim varsa sik sik da gunduz ziyaretine giderdim eger yakinsa.
Suan ben de cocuklarla kendi ailemde misafirim. Kv nin evi kendi aracim olsa bir saat mesafede, ama toplu tasima kullanmam gerektigi icin pek ziyaretine gitmiyorum. Donmeme yakin cocuklari gorsun diye giderim muhakkak ama.

ilkönce kayınvalıdeme gıderım.onun torunuda var yanımda sonuçta.kayınvalıdemde sonrasında annenlerın babanların yaınına gt dıyede kendı ısrar eder.ne zaman ıstersen o zaman gel der.yalnız olduğu için kendı aıleme gtsemde ıkı sun sonra tekrar kayınvalıdeme gecerım . sonra yıne aıleme oyle oyle ıdare edıyoruz bırbırımızı çok şükür.aynı şehırde ve evler yakın olduğundan boyle yapıyoruz.farklı şehırde olsakta yıne kayınvalıdme gıder bır hafta kalır kendı aıleme gecer eşim gelene kadarda annemde kalırdım.bayramın ılk kahvaltısını aılemle yapmış olurdum.

Be
Ben de bayramın birinci gününü kayınvalidemlerle ikinci gününü ailem ile mi geçirsem diye düşündüm.

aranızdaki ilişki güzelse onlardada kalınabilir tabi ..ama benim gibiyse her bayram her özel gün bir işkence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…