Bayram ziyareti

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar eşim ile ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile 20 gün sonra falan gelebilecek. Ben şimdi gittiğimde önce kayınvalidemlere mi gitmeliyim? Bu süre içinde kimde ne kadar kalmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Fikriniz benim için değerli. Teşekkür ederim

önce k.valideme gider akşama kadar kalır sonra anneme geçerdim orada kalırdım ama eşim gelene kadarda bir-iki gece kalıp onların da gönlünü alırdım.

İlk önce kv gider. Akşam yemeğine kadar kalıp annemın yanına giderdim. Eşim gelene kadarda birkaç gün onların yanına giderdim . Yalnız kayınvalıdemde eşim gelmeden kalmazdım .

Kendi anne babam her zaman önceliklidir. Erkek ailesi diye öncelikli olmuyor.

Biz kim daha yakınsa ilk ona gideriz. Eşimin ailesi yakın olduğu için de evlendiğimizden bu yana sıra bellidir.
Benim ailem yakın olsaydı önce onlara giderdik.
Ve tek başımaysam tabi ki önce kendi aileme giderim..
Kalma süresi de aranızdaki ilişkiye bağlı..

Merhaba arkadaşlar eşim ile ailelerimizden uzakta yaşamaktayız. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile 20 gün sonra falan gelebilecek. Ben şimdi gittiğimde önce kayınvalidemlere mi gitmeliyim? Bu süre içinde kimde ne kadar kalmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Fikriniz benim için değerli. Teşekkür ederim
aileme gider orada kalırım bayramın ilk günü kayınvalidemleri ailemle ziyaret ederim yeterli..

Ben önce kayınvalideme gider, akşama kadar kalırdım. Akşamda anneme geçerdim. Haftanın 2 gün 1 gecesinide kayınvalidemlere ayırır, gerisni annemlerde tamamlardım.

zaten annenlere kalmaya gidiyorsun..dolaysıyla ilk annenleri göreceksin..sonra gün içinde kayınvalidenleri ziyarete gidersin..

Kendi aileme gider orada da kalirim. Kayinvalideye sadece bayramlasmaya gider 1-2 saat oturur kalkarim

Ben önce kayınvalideme gider, akşama kadar kalırdım. Akşamda anneme geçerdim. Haftanın 2 gün 1 gecesinide kayınvalidemlere ayırır, gerisni annemlerde tamamlardım.
Akşam 11 gibi orada olabileceğim

Kayınvalidemlerde de kalmayı düşünüyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum

Kayınvalidemlerde de kalmayı düşünüyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum

neden?
kendi ailen varken eşinde yok ne işin var orada. anlamsız işgüzarlığa gerek yok. sonra acısınıda siz çekersiniz.
gidin ailenizde kalın gün içi ziyaret edersiniz birkaç kere. eşiniz gelincede birlikte kalırsınız.

Esin yokken kv ye gitmek gereksiz
Annenlere git bastan
Arada kv ye ugra gunduz ama kalma
Esim gelince kv de kalirsiniz

Ben önce anneme giderdim orda bi gece kalıp kv ye gidip aksama kadar oturur sonra yine aileme dönerim daha sonra bi ara bi gece de kv kalıp esiniz gelene kadar ailenizde kalın sonra esinizle kv lerde kalın sonrada bi gece eşinle ailende kal anlatmak bile yordu ya allah kolaylık versin

Back
X