- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ovvv baklava açan nişanlı,benim canım kociskomda perdeleri asti taam mi?Bu saatte kalkamam yegenimi çişe tutcam yanımda yatıyornisanlım cok yorgun olmasa baklavayı ona verirdim aslında. Yine de Bi sansımı denicem yarın insallah. Ev bakmaya da beraber gitsek. Dolma kalsın artık ya da yarın gece olabilir. Uyuyamam maalesef en kötü yarın full ev bakmam lazım. Valla içim sisti dünyaya iş yapmaya gelmiş gbi hissediyorum bazen
BittiSabah aynı durumdaydim camları sildim mutfağı topladım dolapları sildim iki çocuğum var biri 4 yasinda biri 11 aylık ufaklığı yurutece koydum sabah cam sildim.
Sonra perdeleri makineden aldım astim. En son cinnet gecirdim ikisini de babasına postaladimyarın banyo lavoba kapılar kaldı ve ütü kaldi
Gözünüzde buyutmeyin bir yerden başlayınca bitiyor sıraya koyun işleri babasına ver o bakarken sen topla baska türlü bitmiyor işler
Acabiliyor mu bilmiyoruz henüz kiOvvv baklava açan nişanlı,benim canım kociskomda perdeleri asti taam mi?
Aman dedim bı kaltim,daha oturmuş değilim. Ama bitirdim şükürler olsun.Yavaş yavaş yaparsın canım yorma sıkma canını bebekli annesin kim yadırgayacak senin evin boşver sağlık olsun canını sıkıpda sağa sola sakdırma canım temizlik edemiyorum edecen die kafanı yorma
Ohhh maşallah
Yapsın tabi ama canını sıkmak gibi olmasın,benim bu oturusunu yidigim,yerinden kalkmayisini sevdiğim adamda nisanliyken cam,kapi Allah nasıl iş yapardi. 10 sene sonunda oturan boğaya evrildi. Umarım böyle olmaz tabi.Acabiliyor mu bilmiyoruz henüz kisadece acmak isterim annen öğretir mi demişti. Ama ben verdim gazı bence yapacak
Kimse gelmezdi de bebek dogurdum,onu bahane eden koşuyor. Bir de bayramla birleştirdiler oh ne ala.Kim gelecek ki
40 yaşındayım hiç bayram temizliği yapmadım
Kimse gelmez gelse de normal günde ne kadar kirli ya da temizse bayramda da o kadar
Toplayın ortalığı yeter
Eğer bayram ziyaretibevgtlğp de yatak odasındaki dolabı alan varsa da kovun gitsin valla
Misafir gösterilen yerde oturur sonra da kalkar ve gider
Yok bence benimki de o yolda evrilebilir. İyi oldu sölediğinbak yarın Bi konusayım benYapsın tabi ama canını sıkmak gibi olmasın,benim bu oturusunu yidigim,yerinden kalkmayisini sevdiğim adamda nisanliyken cam,kapi Allah nasıl iş yapardi. 10 sene sonunda oturan boğaya evrildi. Umarım böyle olmaz tabi.
Ya sizde de öle mi bilmiyorum ama bize gelen misafir sagolsun kılını kıpırdatmaz. Yedin içtin bari az otur dmi saatlerce otururlar artık uykum geliyorKimse gelmezdi de bebek dogurdum,onu bahane eden koşuyor. Bir de bayramla birleştirdiler oh ne ala.
Valla mı kız benim ki daha bitmedi uyumak bilmediki sıpa yarım saate bir uyandıTemizlik bitti,dağılın uleynnn.
Ben de yapmazdım Bayram temizliği,bahar vs ama bebeğim doğdu Doğalı zor bir bebekti,o uyuyunca ben de uyudum. Öyle böyle evler aldı başını gitti. Detaykiya sanırım bı beş sene giremecem. : (Ben normalde duzenliyimdir ama bayram falan diye hic ozel temizlik yapmam. Rutin temizlik yaptigim bir gun vardir o gun hallederim, baytam oldugu icin degil. Evime de temiz olup olmadigima bakacak biri de gelmesin diye dusunenlerdenim. Mumkunse beni seven ve oldugum gibi kabul eden, benimle muhabbet etmek icin gelen gelsin diye dusunurum. O yuzden dert etmeyin. Neyse ki bitirmissiniz ama dostlariniz da iki cocuklu birini eminim anlayisla karsilayacaktir.
Allah tan benim ki bugün baya uyudu,isleri bitirmek uzereydim babası geldi. Ona verdim,sonra tekrar uyuttum beraber giristik. Bugün iyi gunundeydi herifim.Valla mı kız benim ki daha bitmedi uyumak bilmediki sıpa yarım saate bir uyandı
Öyle değil,iceceklerini içen gidiyor,sonra bir başkası Sürekli evde birileri vardı geçen bayram bu bayram bilemecem.Ya sizde de öle mi bilmiyorum ama bize gelen misafir sagolsun kılını kıpırdatmaz. Yedin içtin bari az otur dmi saatlerce otururlar artık uykum geliyorben cok korkarım rahatsızlık vericem Die ama
Oh miss vallaAllah tan benim ki bugün baya uyudu,isleri bitirmek uzereydim babası geldi. Ona verdim,sonra tekrar uyuttum beraber giristik. Bugün iyi gunundeydi herifim.
İyi bari en azından az oturuyorlar =)Öyle değil,iceceklerini içen gidiyor,sonra bir başkası Sürekli evde birileri vardı geçen bayram bu bayram bilemecem.
Sen uykusuz nasıl dayanacak,bak kanıma girme ben de uyumam banyo ciflerim.Oh miss vallamaşallah paşaya nazar değmesin hep öyle olsun inşallah ❤ ben yeni başlıyorum işe saat 4 de kadar zamanım var (yani inşallah ) saat 4 de kalkıyor uyumuyor tekrar
3 gündür uyumuyorum dün elektrik kesildi saat 3 de öyle yattım zaten oğlanında uyanma zamanıydı gece iş yapmayı dah çok seviyorum benSen uykusuz nasıl dayanacak,bak kanıma girme ben de uyumam banyo ciflerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?