- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bütün her şey bitmiş olacak gece,haydi hodri meydan.3 gündür uyumuyorum dün elektrik kesildi saat 3 de öyle yattım zaten oğlanında uyanma zamanıydı gece iş yapmayı dah çok seviyorum benama sen gaza gelme yoruldun gündüz
Hadi bakalım ben börek srcam şeker pare yapcam lavabo cifleyecem sen napcanBütün her şey bitmiş olacak gece,haydi hodri meydan.
Oturma odasını hallerdecem,detaylı içime sine sine. Haki koltuk altı unite hatta duvarinida silecem. Gor de bak.Hadi bakalım ben börek srcam şeker pare yapcam lavabo cifleyecem sen napcan
Oturma odasını hallerdecem,detaylı içime sine sine. Haki koltuk altı unite hatta duvarinida silecem. Gor de bak.
Hadi bakalım kolay gelsinOturma odasını hallerdecem,detaylı içime sine sine. Haki koltuk altı unite hatta duvarinida silecem. Gor de bak.
Tokalasirken,kolum kadının elinde kaliyormus. Gözümde canlandi da komik gelmişti : (ı
Maşallah ya ama sen böyle devam edersen misafir geldiğinde kapıyı açacak kolun kalmayacak :))
Katil gitsinBen de annemin evini sildim süpürdüm geldim evime bi ton iş beni bekliyo:\ ben de mi size katılsam acep
Evi feci dağıtmışlığım vardır oradan biliyorumSevgiler kk..
Dün itibariyle asla susmayan sürekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram önümüzde ki hafta içi.. Halıları gönderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan çıktı,çocuk odası keza öyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor sürekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar günüymüş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hiç bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Üç seçenek var önümde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi çıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken müzikle durum paylasacam,ben kaçar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gözünüzü seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,bı günümde öyle geçecek,kaldı bir gün haydi hayırlısı.
Utuyude yaptim.Evi feci dağıtmışlığım vardır oradan biliyorum
O çamaşırlar kalkmadan o ev toparlanmaz
Ütü mütü uğraşma bayram üstü al katla katla yerine koy her şeyi
Bir de temizlik yapmaya başlarken evin her yerini birbirine katmayın
Annemde de o huy var deliriyorum
Maşallah ama yorma kendini bu kadarUtuyude yaptim.
Öyle ama içim rahat etmiyor : (Maşallah ama yorma kendini bu kadar
Dünyanın en nankör işi ev işidir
Kimse bu kadın iyi temizlik yapıyor diye madalya vermiyor
Senin koca yine az yardım etmiş ben bayram haftası yüzünü görmüyorum özledim resmen adamıOvvv baklava açan nişanlı,benim canım kociskomda perdeleri asti taam mi?
Anamdan örnek vereyim yıllarca hem dışarıda 8-5 çalıştı hem temizlik yaptı hem yemek yaptı hem elde çamaşır yıkadıÖyle ama içim rahat etmiyor : (
Aşk olsun annene,doğru soyluyorsun. Fakat hiç kimse için değil,kendim için yapmak zorundaymisim gibi bir his bı gitse o his içimden,al bı ara gitti evler ne hale geldi. İki ucu bokku değnekAnamdan örnek vereyim yıllarca hem dışarıda 8-5 çalıştı hem temizlik yaptı hem yemek yaptı hem elde çamaşır yıkadı
hemde yardım falan almadan Temizliğe kadın çağırmadan
Ne oldu şimdi her gün bir yerden ağrısı çıkıyor
Boyun düzleşmesi sinir sıkışması menüsküs (dizini o zıkkım halılara vere vere silmekten)
Bileklerinde çıkıklık yok yok
Kim aman x hanım ne temizdin diyor hiç kimse sallamak lazım bazen
ne iş yapıyorSenin koca yine az yardım etmiş ben bayram haftası yüzünü görmüyorum özledim resmen adamı
Bizim Rus karısı olan bir komşu vardı bulaşıklar dağ olur birikirdi adam işten gelir bulaşığa girişirdi gık demezdi ağzının içine düşerdi kadınınAşk olsun annene,doğru soyluyorsun. Fakat hiç kimse için değil,kendim için yapmak zorundaymisim gibi bir his bı gitse o his içimden,al bı ara gitti evler ne hale geldi. İki ucu bokku değnek
Kuaförne iş yapıyor
Haklısın : (Bizim Rus karısı olan bir komşu vardı bulaşıklar dağ olur birikirdi adam işten gelir bulaşığa girişirdi gık demezdi ağzının içine düşerdi kadının
Kadın bir yandan ojesi i kuruturdu kocası bulaşık yıkarken
Türk kadını kendini perişan ediyor derz arasını nasıl sileceğim diye
Tabii pis evde oturulmaz ama ben temizlik yaparken kendini paralama her yeri birbirine katma anlamında söylemiştim
Yavaş yavaş yapmak lazım
Bir de cidden asla şu dizleri yere vere vere yer halı silmemeli
Hiç bir halı parke insanın dizinden değerli değil o aradaki kıkırdak dokusu kayboluyor öyle yapınca
Börekler ne oldu,benim yarım saatlik isim kaldı. Kızım uyanacak diye çok veremesemde kendimi.Kuaför
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?