Bayrama iki gün kalmış 😮

Evi feci dağıtmışlığım vardır oradan biliyorum
O çamaşırlar kalkmadan o ev toparlanmaz
Ütü mütü uğraşma bayram üstü al katla katla yerine koy her şeyi
Bir de temizlik yapmaya başlarken evin her yerini birbirine katmayın
Annemde de o huy var deliriyorum

Utuyude yaptim.

Öyle ama içim rahat etmiyor : (
Anamdan örnek vereyim yıllarca hem dışarıda 8-5 çalıştı hem temizlik yaptı hem yemek yaptı hem elde çamaşır yıkadı
hemde yardım falan almadan Temizliğe kadın çağırmadan
Ne oldu şimdi her gün bir yerden ağrısı çıkıyor
Boyun düzleşmesi sinir sıkışması menüsküs (dizini o zıkkım halılara vere vere silmekten)
Bileklerinde çıkıklık yok yok
Kim aman x hanım ne temizdin diyor hiç kimse sallamak lazım bazen

Aşk olsun annene,doğru soyluyorsun. Fakat hiç kimse için değil,kendim için yapmak zorundaymisim gibi bir his bı gitse o his içimden,al bı ara gitti evler ne hale geldi. İki ucu bokku değnek

Aşk olsun annene,doğru soyluyorsun. Fakat hiç kimse için değil,kendim için yapmak zorundaymisim gibi bir his bı gitse o his içimden,al bı ara gitti evler ne hale geldi. İki ucu bokku değnek
Bizim Rus karısı olan bir komşu vardı bulaşıklar dağ olur birikirdi adam işten gelir bulaşığa girişirdi gık demezdi ağzının içine düşerdi kadının
Kadın bir yandan ojesi i kuruturdu kocası bulaşık yıkarken

Türk kadını kendini perişan ediyor derz arasını nasıl sileceğim diye

Tabii pis evde oturulmaz ama ben temizlik yaparken kendini paralama her yeri birbirine katma anlamında söylemiştim
Yavaş yavaş yapmak lazım
Bir de cidden asla şu dizleri yere vere vere yer halı silmemeli
Hiç bir halı parke insanın dizinden değerli değil o aradaki kıkırdak dokusu kayboluyor öyle yapınca

Haklısın : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…