- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Hiç bir şey yapmayın. Gelen olursa da "kusura bakmayın ben bunu damızlık almistim" der kocanız olacak öküzü gösterirsiniz.Sevgiler kk..
Dün itibariyle asla susmayan sürekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram önümüzde ki hafta içi.. Halıları gönderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan çıktı,çocuk odası keza öyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor sürekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar günüymüş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hiç bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Üç seçenek var önümde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi çıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken müzikle durum paylasacam,ben kaçar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gözünüzü seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,bı günümde öyle geçecek,kaldı bir gün haydi hayırlısı.
Bitti sonunda ama ben de bittim. Şimdi güle güle kirletebiliriz.Ay com güldüm,çok yaşayın. Bende aynen kkda dolaşıp duruyom. Bir rahatlama,bir aman bananedir gidiyor,hayırlısı. Havuza gir havuza.
Kız sirke karışımına beyaz sabun da mı katılırmış hiç duymadım dı dur onu bi şeyedeyim
Sağ kolumu feda ettim.Ama nasıl
Ay yapmayın böle seyler ya =( bunu diyen de boynunu feda etti gerci deSağ kolumu feda ettim.
Boyuna,bele,bacağa hiç girmedim yaramı deşme. Bir de halıları fircaladimmiydi,gönül rahatlığıyla düşüp bayilabilirim.Ay yapmayın böle seyler ya =( bunu diyen de boynunu feda etti gerci de
Halı fırcalama mı en sevdiğimBoyuna,bele,bacağa hiç girmedim yaramı deşme. Bir de halıları fircaladimmiydi,gönül rahatlığıyla düşüp bayilabilirim.
Kalk dolma sar,sabah ev bak. Baklavayı annen açsın. Ya da aman uyu gitsin.O değil de annemlerle yasıyorum gelen giden olur illa ki. Yarın dolma mı sarayım, kendime ev mi bakayım, baklava mı acayım?kafamda deli sorular, biri de bana el atsın
Temizlik bitti,dağılın uleynnn.
Kolum bı kendine geleydi,kendinde değil şu an kendine gelmesini bekliyom.Halı fırcalama mı en sevdiğimyeni tip halılar bu yüzden cabuk eskise de çok ii yöntem aman bayılmayın tabi
Ama güzel oldu be,sağol gulum güle oynaya kirletelim.Benim de an itibariyle bitti, ama ben de bittim.
Keşke hiç kalkışmasaydım
Gözünüz aydın
Bu saatte kalkamam yegenimi çişe tutcam yanımda yatıyorKalk dolma sar,sabah ev bak. Baklavayı annen açsın. Ya da aman uyu gitsin.
Kas gevsetici sürün bence ii gelecektir. Test ettim onaylıyorum.Kolum bı kendine geleydi,kendinde değil şu an kendine gelmesini bekliyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?