Bayrama iki gün kalmış 😮

Hiç bir şey yapmayın. Gelen olursa da "kusura bakmayın ben bunu damızlık almistim" der kocanız olacak öküzü gösterirsiniz.

Reactions: csi
Yaşınız bayramda size ziyarete/el öpmeye gelinecek kadar yoksa neden bayram temizliği diye kastığınızı anlamadım.
Ben sadece tatildeyim diye, evde vaktim var diye temizlik yaparım bayram diye değil..

Biz zaten büyükleri ziyarete gidiyoruz, kimse bize gelmiyor daha..

He yapacaksam da o çocuğu oyalayacak biri şart olurdu..

2.5 yaşında hala aynı ben de babasıyla dışarı yolluyorum yardım etmeseler de çok güzel çocuk oyalıyorlar

O değil de annemlerle yasıyorum gelen giden olur illa ki. Yarın dolma mı sarayım, kendime ev mi bakayım, baklava mı acayım?kafamda deli sorular, biri de bana el atsın

Kalk dolma sar,sabah ev bak. Baklavayı annen açsın. Ya da aman uyu gitsin.
Bu saatte kalkamam yegenimi çişe tutcam yanımda yatıyor nisanlım cok yorgun olmasa baklavayı ona verirdim aslında. Yine de Bi sansımı denicem yarın insallah. Ev bakmaya da beraber gitsek. Dolma kalsın artık ya da yarın gece olabilir. Uyuyamam maalesef en kötü yarın full ev bakmam lazım. Valla içim sisti dünyaya iş yapmaya gelmiş gbi hissediyorum bazen

Yavaş yavaş yaparsın canım yorma sıkma canını bebekli annesin kim yadırgayacak senin evin boşver sağlık olsun canını sıkıpda sağa sola sakdırma canım temizlik edemiyorum edecen die kafanı yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…