- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
O aklıma geldi konuyu yazarken ama geleceği kesin olanlarla bı ihtimal olanlari nasıl ayirp nasıl duyuracam o var.Bacım evine çok misafir mi geliyo? Herkese bi şekilde tatile çıktığını duyursan kapını çalmazlar heraldeayrıca küçük bebeklisin yani çok mu meraklılar evine doluşmaya?
Benim 23 aylık oğlum evin her yerine afedersiniz mıçmış zaten o yüzden hiç kendimi yormuyorumevim derli topludur, iyi kötü hergün temizliğimi yaparım
e tabi küçük çocuk olunca özellikle halılarla koltuklar pırıl pırıl durmaz onları da gelenler hoş görsünler napayım... Seni bence en güzeli herkes tatilde bilsin yoksa kocanın işin ucundan tutması lazım
Aynen minik bebeğin var ..Ben de zamanında aynı yollardan geçtim. Yaşadıkların çok normal..Biz unu ekledik eleği astık.Okurken içim acildi. Yaklaşık 10 ay öncesine kadar oylydi,hatta yarına gelenlerin temizliğini begenmezdim. Sonra bir çocuk dogurmusum Allah seni inandirsin,dunya ya gözünü açtı ağlayarak hala daha ara vermiş değil 8 aydır hala agliyor.Onunla ilgilenmekten önce detayı bıraktım,sonra genel temizligi derken ev oldu b.k ben bu hallere düşecek kadın değildim de çocuğum ağlıyor napayim
Senin bebeğinde hep agliyor mu? Hayır Bayram bahenem olur temizliğe dedim,oda olmadı
Espriye vuruyorum ama coktum. Hiç mi susmaz bir bebek ağlarken yorulmaz mi,sebeklik yaptığımda aglamasina bir zahmet verip siritip,tekrar başlıyor ağlamaya. Sanki hiç buyumeyecekmis gibi hep böyle kalacak gibi : (Aynen minik bebeğin var ..Ben de zamanında aynı yollardan geçtim. Yaşadıkların çok normal..Biz unu ekledik eleği astık.
Çocuklar büyüyünce tekrar eski düzeninize dönersiniz.
Yakında benim de olmayabilirbenimki de kucaktan inmiyor aynı sizin dediginiz gibi. diş çıkarıyor bir de.
bende ps oynayan bir koca denen şahıs da yok
akşamdan akşama gelip alıp yarim saat gezdirip getiriyor.
İşe yariyirmus gibi gözüktü,tık uyudu. Sanki yedim bilmiyoz dolaplara tikistirdigini haspam.Ben 2.seçeneği seçerek kocayı boğ diyorum. Zaten bir işe yaramıyormuş
Yakında benim de olmayabilir
Sanırım bebeğiniz kolik. .Telefondan uygulama indirin ordan fön sesi dinletin belki iyi gelir.Espriye vuruyorum ama coktum. Hiç mi susmaz bir bebek ağlarken yorulmaz mi,sebeklik yaptığımda aglamasina bir zahmet verip siritip,tekrar başlıyor ağlamaya. Sanki hiç buyumeyecekmis gibi hep böyle kalacak gibi : (
Seninkinin son kullanma tarihi geçmiş bence, at bunuİşe yariyirmus gibi gözüktü,tık uyudu. Sanki yedim bilmiyoz dolaplara tikistirdigini haspam.
Oteledigim sorunlar var,mesela temizlik.Zamanı gelince soracam bir bir hesap. Sizin hakkınızda da en hayırlısı olsun inşallah,kurtulma imkani varsa yuvanizin,inşallah kurtulur. Huzur dolar eviniz evladinizi hatrina.Allah korusun öyle demeyin, büyük sorunlarınız yoksa dursun durduğu yerde
Büyük değil de bebek var işte,gelen ona geliyor. Büyük olsa ne,bebek de ayni.Evde büyük mü var kim geliyor size bayram ziyaretine? Büyüklere gidildiği gibi gelen olmaz bence eğer oluyorsa da siz gidin en mantıklısı
Gecmis olsunBelim değilde,böbreğim ağrıyor : ( Vücudum en alakasız yerden vuruyor.
Denedim olmadı,sağlıklı büyüsünde evim biraz dağınık olsun napayim.Sanırım bebeğiniz kolik. .Telefondan uygulama indirin ordan fön sesi dinletin belki iyi gelir.
Bayramda bebek görmeye mi gidilirBüyük değil de bebek var işte,gelen ona geliyor. Büyük olsa ne,bebek de ayni.
O çalışıyor cunku.Seninkinin son kullanma tarihi geçmiş bence, at bunu
Ben anlamıyorum bu erkekleri yahu, insan kalkıp karısına yardım eder. Bu kadının görevi değil ki aynı evde o da yaşıyor, o da yemek yiyor. İnana bir işin ucundan tutar.
Sanada gülüm.Gecmis olsun
Aynen Sağlıkları yerinde olsun gerisi hallolur.Denedim olmadı,sağlıklı büyüsünde evim biraz dağınık olsun napayim.
Her şeye okeyim ama 3 ayda 1 halilari komple yıkatip ayda bir silmek aşırı değil miAslında sizin küçük bebeğiniz var o yüzden olmamış olabilir. .
Düzenli bir şekilde ev detaylı temizlenirse bayram temizliği diye bir şey yapmaya gerek kalmıyor.
O yüzden bayram temizliği, bahar temizliğim gibi rutinlerim yoktur.
3 ayda bir halilarımi yıkatirim, ayda 1 sabunlu suyla silerim.
Kapılarımı haftada 1 tozları alırken silerim.
Camlar 15 günde 1
Mutfakla her gün uğraşırım. Bir yeri siler bir yeri toparlarım.
Hafta da 1 Bütün ev detaylı silinir 2 gün de 1 Süpürüm küçük çocuğum yok temiz kalır. Ayda 1 yatak yorgan havalandırir toparlarım.
Her gün çamaşır yıkarım. Ütüyü eşim yapar.
Banyomu düzenli yıkar temizlerim öyle öyle bir düzen oturuyor.
Geliyorlar görüp,napacaklarsaBayramda bebek görmeye mi gidilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?