Bayrama iki gün kalmış 😮

Üniversiteden evli olmayan arkadaslarla hele ne goygoyu oluyor fasulye kirmanin, yoğurt yapmanın. Öyle olmuyormuş o işler vallahi evlenince gorecegim ben onlari da misyon mu birden flash belleğe yuklenen bilgi gibi bir sey mi bilmiyorum ama evlenince içinden geliyormuş zaten ve becerebiliyormussun sana o zaman cok külfet gelen şeyleri degisik ya
İyi geceler diliyorum bende

kız millette sanki bayramlaşmaya değil de teftişe geliyor. Story koyup kenara çekilmekle olmaz bu işler kocan patlatır bombayı kendi milletine “ evdeyiz”. En temizi 2. Plan bir taşla 2 kuş. Hem kocadan kurtulursun hem temizlikten. Amaan temizlikten soğudum valla evi bir süpürim diyordum vazgeçtim.

Yani tamam temizlik imandan gelir de. Temizliyorsun geri kirleniyor zaten ben evimin 2 gün temiz kaldıgını hiç görmedim o yuzden degerli vaktimi gezip tozmaya ve sosyalleşmeye harciyorum

Bu yaşlara bidaha gelmycem sonucta

En mi kolayı tekrardan bir maşallaaahhh...
Pratigini mi bilmedigimdendir nedir aşırı zorlaniyorum. Zaten bir cam silsem 1 hafta omuz ense baş sırt agrisindan yatiyorum.
Ama rutine baglamaniz güzel.

Yaz ayları toz açısından daha fena oluyormuş evlendikten sonra anladim

Hahahaha bende kışın degerini anladim camlarimi yagmur sagolsun temizliyor yok neymis damla kaliyormuş yagmurdan sonra silecekmisim ki cam gibi gözükecekmiş. Kaynanam oyle soyluyor ee allahin kışı hergun yagmur yagiyor. Yok yok bu temizlik gercekten bana göre degil. Yaza ayri bir ayar oluyorum zaten

Bende aynı durumdayım ama sadece görünen yerleri temizlemiş gibi yapcam 3 aylık bebemle bir de 4 yaşında bebem var onu ananesine postaladım
Sende koca varmış bende o da yok(çalıştığından gece 2 de geliyo eve :) bir rahatım sorma ama yemek mevzu var o vahim

Son düzenleme:
Yani tamam temizlik imandan gelir de. Temizliyorsun geri kirleniyor zaten ben evimin 2 gün temiz kaldıgını hiç görmedim o yuzden degerli vaktimi gezip tozmaya ve sosyalleşmeye harciyorum

Bu yaşlara bidaha gelmycem sonucta
Canımm gel sarılak tıpkım ben
Temizliği severim ama yapmam anam temizlik yaparken hastalanmış bende kendimi yıpratamam derim hep

Canımm gel sarılak tıpkım ben
Temizliği severim ama yapmam anam temizlik yaparken hastalanmış bende kendimi yıpratamam derim hep

Ben anamın evinde hiç temizlik yapmadim biliyormusun elin oğlunun evinde her gün koltuklarin altından çorap topluyorum

Şaka bi yana cidden hrseyi yaparim ama bu temizlik konusunu beni benden aliyor. Düzeni çok severim ama temizlik yapamiyorum
Zaten alerjik rinitim var kimyasallara karşi. Bir mutfakta yag çozsuz temizlenmiyor. O yuzden temizlikten aşiri sogudum 1 gun temizlik yapiyorum 1 hafta oram buram agriyor burnum tikaniyor akmaya hapsirmaya basliyorum geniz akintim basliyor o cigerlere iniyor bronsit oluyorum sonra gelsin serumlar gitsin buharlar ahey aheeeey

Ben anamın evinde çok iş gördüm anam hep hayret eder ben sana işde öğrettim ama ne bu pasak diye aman anne sen temizliyonda noluyor hep aynı derim bende düzeni severim evdeki fazlalıklardan kurtuldum olabildiği kadar ama temizlik olmuyor sevemiyorum mutfaga da şu 101 de satılan gri silindir şişeli fırın köpüğü harika oluyor a dan Z ye herseye

Kokusu varmi kokusu koku beni benden alip hastaneye götürtüyor da

Var az maalesef bi kokusuz yapamadılar şunu bide v ile başlayan toksit kimyasal içermeyen temizleyiciler var onlar da güzel denedin mi

Yani çogu şeyi denedim ama yinede etki etmiyor sirke bile birsure sonra burnumu tıkıyor. Eger ben o şeyin kokusunu almaya devam edersem o gece hiç uyuyamiyorum. Burun etlerim şisiyor. Ve bunun ameliyatini oldum ben. Ama gecmedi. Nasil yasayacagim bununla bilmiyorum. V denemedim dur onu d deneyeyim

Su temizlk avcıları var ya orda bi karışım yapmıstı kız sirke karbonat bişey dha vardı sanırsam öyle seyler dene Instagram da cbb diye etiket yapan sayfa var ona bak en olmadı aman sanki seninle mi yaşayacak temizlemezsin bayramdan bayrama yardımcı alırsın olur biter

Mutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (
Mutfak dolaplarının sadece dışlarini,kapilar,Balkonlar,ev süpürmeyi de eşinize paslayin ve arta kalan zamanda çocukların ikisine bakıversin.
Dağınıklık toplama,camasir yikayip katlama , banyo tuvalet,toz alma ve yer silme işinide siz hallederseniz enazindan ortalık toparlanmış olur gel giden için yeterli bukadarı.
Dolap içleri,baza altları,camlar da bayramdan sonra halledersiniz.Bayram için acil değil bu alanlar.
Eviniz dereli toplu olsun,toz olmasın banyo tuvalet temiz,mutfak toplu ve temiz olsun yeter.
Zaten bebeğiniz var bunları bile halledebilmeniz büyük nimet.
Bayram için tatlı,sarma,börek işinide ev yemekleri yapan yerden alabilirsiniz durumunuz müsaitse.

hayrına temizliğe yardıma gelesim geldi

Temizlik için bir yardımcı al elini kana bulama

Sırtınızda çocukla iş yaptınız ya, helal olsun size!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…