Bayramdada gelmiyormuss

Ben alay edilmesini asla onaylamıyorum yanlış evet.
Ama senin olayı anlayış biçiminde yanlış açık açık ilk konundan bahsedeceksin içinde bulunduğun şartlar vs.
Insanlar bilmiyor senin içinde bulunduğun durumları nerede yaşadığını vs.
Kısaca anlatıp geçmişsin herkes ilk acitigin konuyuda okumamış veya unutmuş olabilir.

Konumu kapatirmisiniz
Yok daha fenası bende var bende yaşıyorum benzer kötü bir durum ama içimde bulunduğum psikolojiyi esprili bir dille yaşadım hep aslında amacım kötü değildi internette çok dolanan bir espri ama yanlış anlaşılmaya müsait oldu geç fark ettim özür dilerim şahsım adına

Bir insan bir anne bir kadın !hemcins...Okuduklarıma gerçekten inanamıyorum.Kadın kadının düşmanı mı gerçekten !
Kadın herşeyin farkında farkında olduğu için bulunduğu şartlar altında bir güç bir destek belki biraz umut hissetmek istiyor hepsi bu .Kadın bakkala gittiğimde laf çıkartılıyor diyor siz İstanbul diyorsunuz yaşadığınız şartlar altında.Aşağlamak ,aşağı çekmek midir akıllı gösteren ,güçlü gösteren.Bir kaç gün önce kendi ciddi dertleriyle uğraşanlar bile nasıl empatiden yoksun olabiliyor .konu sahibi dilerim en kısa zamanda içinde bulunduğunuz belirsizlik çözülür .Bayramda olmaz bayramdan sonra olur,Yalnız değilsiniz bunu bilin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…