Bayramdada gelmiyormuss

Ben sana geçen konuda da yazdım.Siginma evine git iş bulsunlar sana ailemden hayır yok diyorsun çünkü.
Çalışmak zorundasın iki çocuğuna bi hayat vermek zorundasın.
Boşanırım nafakayla geçinirim hayalleri kurma böyle sorumsuz bir adam nafakasını zamanında ödemez seni mağdur eder.

Bak bayram geliyor üvey kaynana kayinpederle oturcaksin çocukların gene rezil durumda.
Onlar için bosan kurtar yakanı kadınlar güçlüdür o güç vardır içinde.

Onceki konularinizi biliyorum
Siz doguda bir yerde kv ile yasiyorsunuz esiniz istanbulda calisiyor yasiyor.

Valla ne diyim
Keyfini bozmak istememis beyefendi
Allah yardimcin olsun

Siz zaten kararinizi vermiştiniz. O kadar kusurlu olan bi adam bayramda gelmiyormus cok mu? Sizi harekete gecirecek cok sey vardi zaten onceden. Bu olayin artık fitili ateslemesi gerekir.

seninki de kibariyenin olayina benzemis..
kocasi gitti kendine ayri bi ev açtı kac kere aldatti evine haciz getirtti ama affetti
boyle adamlara prim vermeyin
yahu evli barkli bi adam maddiyati iyi oldugu halde niye gider kendine bi ev acar ki safmisin sen ??

Narin Şamverdi senmisin,karagül dizisinin devamı mı çekiliyor
Üzüldüm senin için
İnşallah bir çözüm bulursun...

Eşim polis memuru ve zorunlu hizmet için doğuya tayin beklerken bana bir kere “eğer kötü bi yer çıkarsa sen gelmezsin,burda kalırsın istersen” dedi. “Dağdaki tek ev dahi olsa seninle geliyorum” dedim. Yani bence ne olursa olsun eşinizin yanında olmanız lazımdı. İstemiyosa boşasın. Kaldı ki yaşadığı yer İstanbul. Mahrumiyet bölgesi değil. Sizi götürmediyse orda bambaşka bi hayatınvar demektir bence.

Eşinizin orada bir ailesi daha var bence. Resmi nikahınız var mı bilmiyorum ama böyle bir insanı neden çekiyorsunuz. Bir senedir sizi geçtim çocuklarını görmeye gelmeyen birinden bahsediyorsunuz. Eşinizin ailesinin de herşeyden haberdar olduğunu düşünüyorum. Olmasa çağırırlardı ve o adam her türlü bileti bulurdu.

Yapicam tanik
yapicam tabikide

Gerçekten şaka olmalısınız yoksa bu kadar iyiniyetin hoşgörünün başk açıklaması olamaz eşinizin hem durumu iyi hem yanına almıyor sizi babanızın evinde 1 senedir ayrısınız ve bayramda da bilet bulamadım yani mümkün mü herkes nasıl gidiyor? insan 1 ay 15 gün önceden falan alır biletini gelmek istedikten sonra yani istemiyor kabul edin adam başka hayat kurmuş anlamanızı bekliyor

Safmısın kızım sen adam senı boynuzluyor emınım dayalı döselı kombılı kalorıferlı evındr sevgılısıyle oturuyordur hatta kadın kocana eşim dıyordur yakında adam kucağında bebe kolunda kadınla gelır allah askına bu kadar ezık olmayın cıldırıyorum ya tamam okumamak sözün sucunuz. Okutulmamak sızın sucunuz degıl ama kendınızı az gelıstırın ya

Ben bugun buraya kocam gelmiyor bari bayramda gelsin diye dert yanmadim konusacaktim bu bardagi tasiran son damla diye yazdim paylastim..nasilda dalgalar nasilda alay etmeler nasilda elestiriler..rabbim size yasatmasin...konum kapatilsin Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…