- 24 Haziran 2011
- 23.560
- 49.210
- 798
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
benim kız öğrencilerim canavar gibi seni beni yer
Kizlarimizin böyle olmasi şart degil mi??Konu dışı ama bu cümleye bayıldım ben
Kizlarimizin böyle olmasi şart degil mi??
Konu dışı ama bu cümleye bayıldım ben
Onceki konularinizi biliyorumMrb arkadaslar onceki konumu bilenler bilir..esim 1 yildir bizi babasini evine koyup kendisi istanbulda ev tutup yasiyordu maddi durumuda cok cok iyi olmasina ragmen...sizlerle konusmustuk bayrami bekliyorduk konusma icin bugun ogrendim ki bilet bulamamis bayramdada gelmiyormus
Var araba istemedi gelmek desek daha dogruYahu bu adamın 3 tane şirketi var demiştin
Bi araba alacak parası olmazmı şirketleri olan adamın
yapicam tabikideBabasının evinde kuzu kuzu ikinci kadın hayatı yasamak yerine artık bir şey yapmanız gerekiyor. Kendinize gelin lütfen.
Siz gidin istanbula olay çıkarın gerekiyorsa boşanın madem durumu var yersin çocuklarınla nafakasını çatır çatır. Aldatıyorsa tazminatını da alırsın.
Lütfen birşey yap bir kadın olarak benim kadınlık gururum eziliyor. Kendine bunu reva görme.
ne alaka hanfendi sadece dogru adimlar atmak.istedigim icin yazdim burayaBu durumda kadin esir desenize. Polisten baska kim el atabilir o zaman?
Konumu kapatirmisinizKonu komik değil, dalga geçilip geyik yapılacak bir topik hiç değil, rica ediyorum espri yeteneğinizi geyik bölümünde kullanınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?