Bayramdada gelmiyormuss

Bu adamın bayramda gelmesini beklemek niye ?
Sen bilet al evde rahat vermezler diyorsun istanbulda teyzen varmış sessiz sedasız git yanına kimseye söylemesin seni arasın biraz ama senden önce boşanma dilekçesi gitsin kocana sonra sen de "yıllardır sen hayatını yaşıyordun sıra bende" deyip boşa kurtul.

Bilet mi bulamadi? Saka yapiyor olmali. Daha sIkI yalan uydursun. Muhtemeken hayatinda baska biri var.

Sizi çocuklarınızla tehdit ediyor vermem diye ama ne tezatki çok sevdiği çocuklarını bu adam bir yıldır görmeye de gelmiyor. merak etmeyin çocukları size karşı blöf için kullanıyordur, siz ciddi ciddi bir adım atsanız bakabileceğini zannetmiyorum çocuklarınıza, kaldıki çoktan başka bir hayat kurmuş gibi gözüküyor.

Çocukları hayatta yanına almaz. Kendi düzenini bozmaz.. Şuan rahat ve sakinliğe alışmış.. Çocuklar arasında duygusal bağ olmadığı için çocukları istemez..

Arkadaşlar, konu sahibi Ağrı’nın bir ilçesinde yaşıyor. Eşinin ailesiyle oturuyor. Oralarda genelde erkekler eşlerini ve çocuklarını ailelerine bırakıp güya çalışmaya İstanbul’a giderler. Bu şartları düşünerek çözüm önerilerinde bulunmamız gerekir.

Van değil miydi ?

Ağrı değil Van'ın bir ilçesinde yaşıyor canım, ben Vanda öğretmenlik yaptığım için öğrencilerimden biliyorum bu durumu hepsinin babası arar ara gelir okula da uğrarlar bayramda zaten gelmeme durumları olmaz yani gelecek olan insan illa ki bir fırsat kollayıp geliyor. Konu sahibinin resmi nikâhı yok muhtemelen yaşadığı yerde genel olarak öyledir zaten iki eşli, imam nikahı ile evli olmak bir de tabi kız çocukları sindirilmiş oluyor genelde(benim kız öğrencilerim canavar gibi seni beni yer eski jenerasyondan bahsediyorum) o yüzden fazla bir şey yapamıyor muhtemelen

Ağrı diye hatırlıyordum. Yanlış olabilir. Ben de Siirt’te öğretmenlik yaptım. Oralardaki durumu, kocası İstanbul’da olan evli, en az üç çocuklu 20-22 yaşlarında kadınların bunalımdan nasıl intihar ettiğini biliyorum.

"Aaa ne guzel oldu bu bayramda biz yanina gelelim" de olsun bitsin hemen yarina bilrt bulur gelir.
Uzgunum arkadasim adina, Allah yardimcin olsun. Ama biraz gözlerini ac

gelmek isteyen insan çok önceden alır biletini. istemeyen böyle bahaneler uydurur. adamda aile kavramı yok belkide vardır yaşadığı yerde başka ailesi.

Okuduğum an tek düşündüğüm
Orda bi aile ve hayat kurdugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…