- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Van değil miydi ?Arkadaşlar, konu sahibi Ağrı’nın bir ilçesinde yaşıyor. Eşinin ailesiyle oturuyor. Oralarda genelde erkekler eşlerini ve çocuklarını ailelerine bırakıp güya çalışmaya İstanbul’a giderler. Bu şartları düşünerek çözüm önerilerinde bulunmamız gerekir.
Ağrı değil Van'ın bir ilçesinde yaşıyor canım, ben Vanda öğretmenlik yaptığım için öğrencilerimden biliyorum bu durumu hepsinin babası arar ara gelir okula da uğrarlar bayramda zaten gelmeme durumları olmaz yani gelecek olan insan illa ki bir fırsat kollayıp geliyor. Konu sahibinin resmi nikâhı yok muhtemelen yaşadığı yerde genel olarak öyledir zaten iki eşli, imam nikahı ile evli olmak bir de tabi kız çocukları sindirilmiş oluyor genelde(benim kız öğrencilerim canavar gibi seni beni yer eski jenerasyondan bahsediyorum) o yüzden fazla bir şey yapamıyor muhtemelenArkadaşlar, konu sahibi Ağrı’nın bir ilçesinde yaşıyor. Eşinin ailesiyle oturuyor. Oralarda genelde erkekler eşlerini ve çocuklarını ailelerine bırakıp güya çalışmaya İstanbul’a giderler. Bu şartları düşünerek çözüm önerilerinde bulunmamız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?