Bayramı yalnız geçirmek :(

Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Hayırlısıyla karşına biri çıkar inşallah
Erken evlenip mutsuz olmaktansa bekleyip em güzelini bulursun insallah

Biraz empati yapmak lazim bence. Ben de senin yerinde olsam diyenler konu sahibinin yerinde olsalardi onlar da sikayet edebilirlerdi bu durumdan. Hayatta isteklerimiz olene dek bitmez. Aile de isteriz, para da, huzur da... bunlardan biri olmayinca orasi bizim yumusak karnimiz, yaramiz olur. Insallah dilediginiz gibi bir aile kurarsiniz ama unutmayin ki anne babaniz var sizi seven insanlar vardir. Mutlaka annenizin babanizin yanina gidin, evde durmayin. Ve zamanin karsiniza ne cikaracagini bilemezsiniz sizin icin de guzel planlari vardir Allah'in...

Ben de sana yakın yaşlardayım evlenmedim ve öğretmenim.Ama bu kadar takmanı anlamıyorum.

Çevrende yaşıt hiç mi arkadaşın yok birlikte tatile gitseniz illa yaşınız yakın bekar arkadaşlar vardır.ogretmen ortamlarında bulursun hele de doğudaysan orda arkadaşlıklar daha güzel.

Bu arada illa karşına birileri çıkmıştır ama elemissindir. Yani sürekli bunu düşünmek seni mutsuz eder.her evli mutlu mu ona bi bak

Ben de yalnızım bayramda. 36 yaşında ve bekarım. Görüştüğüm biri var ama o doğal olarak ilk gün kurban işleri sonrada çocuklarıyla beraber olacak bayram günü. Ben de arkadaşlarımla Karadeniz turu planladım. Yarın yolculuk var. Ve arkadaşım olmasa da yine de tek başıma tatile giderdim.

Ben de ogretmenim.Evlenene kadar (33 yasima kadar) son 4-5 sene her bayram annem babamla tatile ciktik...Ayvalik,kaş,kalkan,selimiye,akyaka..En özel tatillerdi benim icin.Simdi boyle bir tatil yapabilmek icin ailemle neler vermezdim..Son iki sene 3 kez cumadan ucaga atlayip pazartesi donmelik Istanbul gezisi yaptik,Besiktas maclarina gittik babamla.68 yasindaki adam hayatimin en mutlu gunlerinden biri dedi gittigimiz mac gunleri...Bunlarin tadi ne sevgiliyle ne eşle yapilanla bir.Cok özel.Yapin sizde.Simdi ailemden uzaktayim ve gidemiyorum yanlarina 29 haftalik hamile oldugum icin.Keske olabilseydim yanlarinda diyorum.Kiymetini bilin bu gunlerin.

Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Hayatta mutlu olmak, evlilikle mi olur?

Böyle özel günlerde insan biraz kalabalık arıyor. Ama evde kendinize zehir etmek yerine maaşınız da var gidin tatil kasabalarına deniz kum güneş yapın. İnanın iyi gelecek. Gidemeyecek durumdaysanız da başka bekar arkadaşınız varsa onlarla takılabilirsiniz. Kafa dengi arkadaşınız yoksa da ben olsan sanırım cips kola dizi yada film izlerdim.
Henüz otuz yaşındasınız biri girene kadar hayatınıza sorumluluk olmadan gezmenin tadını çıkarın. Herhangi bir pansiyonda tek başına özgürce gezmek tozmak iyi gelir eminim

Ben senin yerinde olmak istiyorum,sen benim. Ben senin yerinde olsaydım da ,benim yerimde olmak isterdim. İşte anlatmaya çalıştığım ama anlatamadigim bir gariplik. Herkes,herkeste olmayanı istiyor. 'İnsan çok nankordur'(isra_67)
Ama yinede karşınıza merhametli yuzunuzu guldurecek,sevip sevilebileceginiz birinin tez zamanda çıkması duasıyla.

Ya ama yattık yerden de koca bulunmaz ki..
Cidden kalkın, akraba, konu komşu, tatil, bayram ziyareti aklınıza ne gelirse yapın.

Elbet biri çıkar, ama eve kapanınca olmuyor işte.

Hadi biraz hareket, yarın bayram ne giyeceğinize, nerelere gideceğinize karar verin.

Ne bu karalar bağlamak.
Sağlığınız varsa şükür deyin, gerisi gelir inşallah 😊

Bende bekarım ,erkek arkadaşım bayramda 2 gün nöbetçi ,geri kala nında ailesini görecek ,ben geçen vayram seyahate gitmiştim bu bayram evimle ilgilenicem ,nedir bu kadar karamsarlık ,bir tura katılın ,yurtdışına gidin ,hayat yalnızda güzel

Bir şeyi fazla kafana takarsan olmaz gidisatina birak bir gün gelir sirf evlenmek icin evlenirsin mutlu olamadiktan sonra evliliğin bir hükmü kalmıyor illa evlenmekte sart degil hayatta gecen zamanlarin kiymetini bil

Back
X