- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.431
- 598
- Konu Sahibi aylaogretmen
Ne zamandır yoktunuz, ben de evlendiniz sanmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla karşına biri çıkar inşallahKızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Hayatta mutlu olmak, evlilikle mi olur?Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
görüyorum ve bayram namazı sonrası diyerek artırıyorum.Bayramin ikinci gunu bile diyebiliriz.
Yaaa ne güzel evli değil misiniz ben de şu an bekar hayata çok özeniyorum kafamı dinlemek çok şükür Halime ama insan özlüyorİkiye kalmaz ilk gün öğleden sonra çekirdeğimle oturuyorum ben ekranın karşısına![]()
Ah bu erkekler. Emrivaki fena olmus. Ikram ve bulasik konseptli bir bayram olacak gibi.görüyorum ve bayram namazı sonrası diyerek artırıyorum.
Başlık bile belli.
Benim annemlere gidecektik, kendimi kv evinde buldum. Sizce haksız mıyım?
Vallahii yaa. Dertsiz başa dert aramak buBayramın 4. Gününden itibaren burdan ayrılma haline şükredeceksin![]()