Bayramı yalnız geçirmek :(

Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
O zaman siz de bayramı yalnız geçirenlerle beraber olun .huzurevi ziyareti yapabilirsiniz

Aman millet bayramda kocasıyla kavga ediyo
Yanlızlığın tadını çıkart oohhh mis al kolanı cipsini çikolatanı ac tv yi
Senin yerinde olnak isterdim
Tahmin edeyim sen kesin evlisin.boyle bi sey yazdigina gore.kadin burda bayramda yalniz olmaktan dert yanmis sen de dalga gecer gibi cip kola al tv izle diyon ya

Tahmin edeyim sen kesin evlisin.boyle bi sey yazdigina gore.kadin burda bayramda yalniz olmaktan dert yanmis sen de dalga gecer gibi cip kola al tv izle diyon ya
He evliyim!! Çok zor bi tahminde bulunmuşsun
Bence sen şuan benimle dalga geçiyosun
Yada okuduğunu anlamama gibi bi problemin var tatlım...

Bayramlar bayram gibi değil, eski tadı yok. Normal sıradan bir gün gibi kabul edip olağan şekilde gününüzü geçirin. Üzülmeyin hiç yalnızım diye belki böylesi şimdilik hakkınızda iyi olandır.

Bende evliyim ve ilk gün yalnız olacağım umrumda mı?hayır.Yaşlılar yurdunda ki yaşlılar yada yetimhanede ki çocuklar kadar yalnız olamam heralde en azından kendi evimdeyim,sağlıklıyım ve daha bir sürü şükür sebebim var.Olmayana ağlamak yerine olana şükredin bence iyi bayramlar.

Beterin beteri var annesiz babasız kalıp üstelik hasta olduğu için evlenemeyen tek başına yasiyan ablasi da baska bir ilde böyle bir komşumuz vardı anneme demişki ana yok baba yok böyle bayram mi olur o kadar uzulmustukki anlatamam sizin en büyük bayramınız sağlığınız yerinde mesleğiniz var insaalah hayırlı kapılar acar Allah içinize kapannayin hasta olursunuz bende geç evlendim şimdi ailemin yanındayım eşimin ailesiyle bayram geçirmekte cok zor herşey laf oluyor

Çok güzel bir mesleginiz var işiniz gücünüz yerinde saglinizda da bir sıkıntı yoksa bunlar su hastalik ve issizlik devrinde sukretmeniz için büyük sebepler yalnızlığa gelince bir arkadaşın yazdığı gibi kimse yetimhanedeki ve huzurevindeki insanlar kadar yalniz olamaz yasinizda bu devirde evlilik icin çok gec yaş değil ki hiç umudugunuzu kaybetmeden dua edin sürekli evliliği düşünürseniz bu takıntı haline gelir ve takıntı olan her sey insana mutsuzlukluk getirir sürekli bunu düşünüp karalar baglamayin Allah yakin zamanda siz ve isteyen herkesin gönlüne göre bir es adayı çıkarır insallah 🌸dua ve sukretmekten hiç vazgecmeyin 💙

Kusura bakmayın ama sizinki biraz şımarıklık gibi geliyor. Allah anasız babasız bırakmasın yeter ki...
Şımarıklık mı? Nedir şımarıklık olan. Sürekli evde duvarları izlemek mi? Nerdeyse 10 küsür yıldır yalnız yaşayan, her işimi kendi yapan biriyim. Üzüntümü yalnız yaşayan, hastayken hastaneye kendi başına giden biriyim. Bundan dolayı isyan ediyorsam bu şımarıklık mı oluyor?

Hayatta tek eksikliğim bu. Bir ailem olmaması, yalnızlık.
Öyle düsünmeyin meslektaşım.Anne baba kardeşiniz yok mu?Illa birileri vardır.

Evlenmek güzel evet ama sanıyor musunuz evlenince tüm dertler bitecek?Her şey mükemmel olacak.

Yerinizde olmak isteyen binlerce insan var.Mesleginiz var ve sagliklisiniz.Elinizde olmayanları düşünüp uzuleceginize sahip olduklarınıza bakip mutlu olun.

Bu arada kimsem yok demissiniz.Dertlesmek isterseniz burdayim.Hayat güzel:) Moralinizi bozmayin

Back
X