Bayramı yalnız geçirmek :(

Aileniz varsa şükredin evlenipte onlarin ozlemiyle yansaniz ve eşinizle mutlu olmasaniz daha kotu olmaz miydi. Icinde bulundugunuz durumdan şikayetçi olmanin size bi faydasi yok mutlu olmaya bakin

Şımarıklık mı? Nedir şımarıklık olan. Sürekli evde duvarları izlemek mi? Nerdeyse 10 küsür yıldır yalnız yaşayan, her işimi kendi yapan biriyim. Üzüntümü yalnız yaşayan, hastayken hastaneye kendi başına giden biriyim. Bundan dolayı isyan ediyorsam bu şımarıklık mı oluyor?
Burda herkes size sahip olduklarınızı hatırlatıp bu kadar karamsar olmamanızı söylemiş. Hiç birine de cevap yazmamışsınız. Kusura bakmayın da sizinki yalnızlık değil kocasızlık. Onu da burada bulamazsınız.

Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Ben de otuzumdayım, ben de bekarım.. ama senin gibi oturup duvarlara bakıp bakıp kendime acımıyorum... Allah aşkına şu pskolojiden bir çık bence ... Ressmen kafayı evlenmekle koca ile bozmuşsun.. ben de istiyorum ama olmazsa olmaz yani hayırlısı olsun diye bir şey var ... neredeyse bütün konuların bunun üzerine koca yok koca yok koca yok birini bulamıyorum birini bulamıyorum diye .. belki de bir yerlerde yanlış yapıyorsun hiç düşünüyor musun? .. eğer yalnızsak bu %50 kendimizle alakalıdır .. Çık gez toz sosyalleş insanın arasına karış tanış yani yeni insanlarla ...

Evlenince hayat muhteşem dört dörtlük olupta nirvanalara çıkmıyorsunuz. Sadece dertleriniz değişiyor eskilerin yerini yeni dertler alıyor. Ben olsam bekarkenki dertlerime sıkı sıkı sarılırdım evlilik hiç güzel bişey değilmiş valla.

Değil mi yaaa cebinde paran var git mis gibi bi tatil köyüne..!! Az buçuk süslen gez toz... paralı, bakımlı, kadına erkek mi yok..
İşte bazı kadınlar yaşam amacını evlenmek evlendikten sonra çocuk doğurmak vs olarak görüyor. Halbuki kendine değer veren kendini bilen insan tam da o dediklerinizi yapar. Süslenir püslenir gezer tozar. Evde duvarlara bakmaz yani😂

Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Bende evliyim çocuğum var ama yine bayramı evde kızımla yalnız geçiriyorum eşim in izni yok diye gitmedik bir yere😊 sizde canınızı sıkmayın yukarıda bir üyenin yazdığı gibi şimdi evli olsaydınız eş ailesine mi kendi aileme mi gidelim diye tartışma çıkardı 😄

Bende 1 yıl öncesine kadar sizin gibi düşünüyordum . Ama şuan pişmanım . Evet evliyim ama ailemin yanına gidemiyorum eşimle sorunlarımız var . Eşimin ailesi bana kötü davranıyor . 2 ay önce 5,5 aylık erken Doğumla bebeğimi kaybettim. Böyle olup mutsuz olmaktansa şimdi diyorum ki bekar olsaydım da varsın evli arkadaşlarıma imrenerek bakıp keşke evli olsam deseydim 😢

Dalga geçmeyin lütfen. Sizlerden başka dertleşecek kimsem yok.
Dert dediğin bir anlatılır, iki anlatılır. Siz evlenmekle yatıp kalkıyorsunuz. Kendinize daha vizyonlu dertler edinseniz keşke. Yurt dışı tatili için gitmek istediğiniz ülke vizede problem çıkarsa mesela ya da katıldığınız fotoğrafçılık kursunda biri olsa da onu anlatsanız...

İnsan bazen bu boşluğa düşüyor ama ciddi bir ilişkinin içine girince de bu sakinliği özlüyorsun hocam. Şu an nişan arefesindeyim, aile prosedürlerinden bıktım, hazırlıklar bana kaldı, bunaldım, gün geçtikçe ağırlığını hissetmeye başladım birşeylerin, sürekli ev eşya konularından artık midem bulanıyo, hakikaten çok stresli dönemlermiş, hiç göründüğü gibi değil.
Yani öyle ki, sizin şu sakince oturmaktan şikayet edişiniz şuan benim hayalim. Ama sizi de çok iyi anlıyorum, zaman zaman benim de böyle boşluğa düştüğüm zamanlar olurdu, hiç kafanıza takmayın, ben takmakla hata etmişim, çünkü bir insanın nasibi, oturduğu yerde de onu buluyor.

E ben evliyim bende yalnız geçiriyorum bayramı ne ağlıyorsun gülüm eşinin işinden dolayı da bu sorunu yaşayabilirsin gerçi sorun olarak görmüyorum ben

Aslında öğretmenler diğer meslek gruplarına göre evlilik için tercih sebebi bence ama siz beğenmediniz belkide karşınıza çıkan insanlari.Turlara katılın, kendinizi eve kapatmayin.

Derdini seveyim senin evli olsaydin şimdi kaynananda hep et dograyip hem yemek yapip üstune begenilmeyip azarlanip birde değer görmuyordun bosversene ben bu yil evimde ilk defa kocamla basbasayim ve huzurluyum bayram gelmis neyime pijamalarimi giyip yayildim bütun gün yarin da etimi hallederim kafam rahat en azindan bol bol kitap okuyun film seyredin yanlizlik guzel sey yaa

Herşeyin hayırlısı olsun hocam.
Siz gönlünüzü ferah tutun, çevrenizde size uyabilecek adaylara kapınızı açın, eş dost , akrabaya kendinize uygun olabilecek adaylarla tanışmak isteyebileceğinizi belirtin. Kimin bir mutluluğa vesile olacağı bilinmez . İnsallah en yakın zamanda doğru kişiyle tanışıp, çok mutlu olursunuz .. duayı da eksik etmeyin :)

Back
X