Bence imkan bulunca cik bir daha da donme derim. Allah korusun hamile kalirsan bittin.Allaha havale ettim her şeyi 17 kilo verdim ameliyatlar geçirdim hastalığıma teshis bile koyamadılae her yerimde kistle oluşuyor kendimde rahatsızım
Ben cekmiyecegim o parayı ona çektirip okula yatıracagım kendim yurtta kalacağım aynen öyle yapıyor eşimNamaz kılmak, kuran okumak iyi insan olmanın ölçütü değildirki. O Allah'la kendi arasında olan birşey.. Din ve ahlakı karıştırıyoruz hep.. Ahlaki kısmı es geçip sadece şekli olarak dini değerleri yaşamaya çalışıyo eşiniz...
Siz üniversite hayatınız boyunca çekebilecek misiniz peki bu adamı? Rahat bırakacak mı sizi?
Yok zaten çocuğumuz olmuyor gecen sene tüp bebek tedavisi gördüm transfer edilecekler vardı onları istemedim attılar gitti eşimde sorun var olmaz çekip gideceğim zatenBence imkan bulunca cik bir daha da donme derim. Allah korusun hamile kalirsan bittin.
Hayır çekmek derken krediden bahsetmiyorum, eşinizi çekebilecek misiniz? Katlanabilecek misiniz yani eşinize üniversite hayatınız boyunca?Ben cekmiyecegim o parayı ona çektirip okula yatıracagım kendim yurtta kalacağım aynen öyle yapıyor eşim
Ben başka şehre gidecem esimle aynı evde kalmıycam ayrı yasıycam boşanma dilekçeyide verecegim üniversiteye başlayınca zaten eşim boşanmak istemeyecek çekişmeli olacak ama katlanamam asla.Hayır çekmek derken krediden bahsetmiyorum, eşinizi çekebilecek misiniz? Katlanabilecek misiniz yani eşinize üniversite hayatınız boyunca?
Anlattıklarınıza göre çekilir gibi değil çünkü... Bile bile kötülük yapan, sizi hiç düşünmeden kıran, insan içinde rezil eden acımasız biri..
Canım kamelya dediğim küçük bi masa ve tahta oturak,4 kişi anca oturabilir, bu yüzden eşime kızıyorum işte son 5 dkkada biz başka bişey yiyelim dedi, bende evde elimden haber bekliyordum canımın sıkıldığı masada oturuyor adamlar gelince kalkıyor kalkmasa adamlar oturmaya çalardı bile, en çokta ona kızıyorum beraber yapardık diye elinde ben onları sevmiyorum ywpmam etmem vs tamamen elimden kaynaklı herweyBence ramazan ayı mübarek boşuna vazgecmisiniz. Zaten dağlık alanda en fazla kaç kişi kamelyada oturabilir ki yanlış anlamayın yani bizde lojmandayiz. Hani hep beraber iftar etseydiniz gelenlerle. Mangalinizi yapsaydiniz yada masa yerine yere örtü serilebilecekse o şekilde otursaydiniz yada esiniz 20 dk içinde keşke mangal yapıp evinizde yeseydiniz vs .aileniz konusunda da hata etmiş neden öyle dediyse..kırıcı olmuş ama olan olmuş güzellikle konuşun kirildiginizi. Bizde bayramlarda eşimin yanındayız hep ama babanız hastaymis gitseymisiniz hatta bugün yarın falan bilet bulabilirseniz gidin .aglamaniz bişeyi degistirmeyecek ,kendiniz bişeyler yapın istediklerinizi.esinizin is dolayisiyla psikolojisi inişli çıkışlı olabilir bunu en iyi siz bilirsiniz tabu sizinde öyle ama esiniz izin alamadiysa kendiniz bişeyler yapın kafa dagitin bence. Uzmeyin kendinizi iyi bayramlar
Birde her yer asker tek Bi orası var iste karanlık olduğu için aksam sadece oarada aydınlatma vardı direğin dibindeydi masa gündüz olsa haklısınız ama aksam her yerde asker vardı ve tek aydınlık yer daha doğrusu tek Yee oraaıydı geri kalan yerlerde karakolun biz inemiyoruzBence ramazan ayı mübarek boşuna vazgecmisiniz. Zaten dağlık alanda en fazla kaç kişi kamelyada oturabilir ki yanlış anlamayın yani bizde lojmandayiz. Hani hep beraber iftar etseydiniz gelenlerle. Mangalinizi yapsaydiniz yada masa yerine yere örtü serilebilecekse o şekilde otursaydiniz yada esiniz 20 dk içinde keşke mangal yapıp evinizde yeseydiniz vs .aileniz konusunda da hata etmiş neden öyle dediyse..kırıcı olmuş ama olan olmuş güzellikle konuşun kirildiginizi. Bizde bayramlarda eşimin yanındayız hep ama babanız hastaymis gitseymisiniz hatta bugün yarın falan bilet bulabilirseniz gidin .aglamaniz bişeyi degistirmeyecek ,kendiniz bişeyler yapın istediklerinizi.esinizin is dolayisiyla psikolojisi inişli çıkışlı olabilir bunu en iyi siz bilirsiniz tabu sizinde öyle ama esiniz izin alamadiysa kendiniz bişeyler yapın kafa dagitin bence. Uzmeyin kendinizi iyi bayramlar
Daha gecen hafta babam konuştu bak oğlum böyle olmuyor ben hasta adamım birazda beni düşün ağzından burnumdan kan geliyor birde siz yakmayın canımı dedi ya daha 1 hafta olmadı yaAllahından korksa kanser bi adamı ciğerlerini tümör sarmış bi adamı nefes bile alamayan bi insanı bu kadar Üzmez
Yapmadığım şey kalmadı inanın cıgrımdan çıktım zaten .Hata sende .Hayvani adam yerine koyarsan boyle olur .biri benim hasta babamin agzindan kan getircek bende duzelsin diye beklicem.
Dumduz ederim onun agzini burnunu..
Yapmadığım şey kalmadı inanın cıgrımdan çıktım zaten .
İyi düşünün ve kendinizi garantiye almadan hareket etmeyin. Tamam okulun parasını verecek eşiniz de sadece okulun parasıyla kalmıyorki, faturası, yol parası, eğitimle ilgili giderler, çekişmeliyse avukat ücreti vs illaki paraya ihtiyacınız olacak..Ben başka şehre gidecem esimle aynı evde kalmıycam ayrı yasıycam boşanma dilekçeyide verecegim üniversiteye başlayınca zaten eşim boşanmak istemeyecek çekişmeli olacak ama katlanamam asla.
Burslu bi yer 4 senesi 40 bin liraSana bisi diyim mi o adam o krediyi cekip seni okutmaz.
Hadi bi kere cekti diyelim 4 sene okutmaz.
Aklini basina topla ozel degil gideceksen devlete git .
Hem calis hem oku
Bursta alirsin.
Ailene bayramda gondermeyen al canim 100000 git bunla oku der mi ?
Ahhh tanimiyosunuz koynunuza soktugunuz adamlari
4 seneliği 40 bin lira burslu olacak hiç cekmezsede araba benim adıma satıp yine okuycam ama ne olursa olsun o para ondan çıkacak benim dünya kadar altınımı birikmişimi yedi bir kere olsun bilezik takamadım , sırf bosanmanam için okutur kredi çeker ama ne olursa olsun o para ondan çıkacak gerekirse dilekçeyi yazar veririm tazminat alırım yine de okuycam bu zaman kadar hep vazgeçen oldum ama asla vazgecmiycem bu defaSana bisi diyim mi o adam o krediyi cekip seni okutmaz.
Hadi bi kere cekti diyelim 4 sene okutmaz.
Aklini basina topla ozel degil gideceksen devlete git .
Hem calis hem oku
Bursta alirsin.
Ailene bayramda gondermeyen al canim 100000 git bunla oku der mi ?
Ahhh tanimiyosunuz koynunuza soktugunuz adamlari
Sabretmek yerıne cozum arasa daha iyi degıl mi.?Gücün yettiği yere kadar
Kuzenlerim avukat o konuları sorun etmiyorum ailemde destek olur ama o para eşimden çıkacak . çok teşekkür ederimİyi düşünün ve kendinizi garantiye almadan hareket etmeyin. Tamam okulun parasını verecek eşiniz de sadece okulun parasıyla kalmıyorki, faturası, yol parası, eğitimle ilgili giderler, çekişmeliyse avukat ücreti vs illaki paraya ihtiyacınız olacak..
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah... O okulu ne yapıp edip bitirin mutlaka, yaşınız daha çok genç, ayaklarınız yere sapasağlam bassın bu hayatta.
Çok çok haklısınızSabretmek yerıne cozum arasa daha iyi degıl mi.?
İnsanız nihayetinde. İnsan gibi yaşamak var , yaşamak var
Bir daha asla bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum ağza alınmyck şeyler söyledi yeter artık bu kaç olduŞu bayram hayırlısıyla bir bitse.Her bayram hep bu tarz sorunlu konular var.Eskiden ne güzeldi bayramlar.Artık hiç tadı tuzu yok.Allah sağlık sıhhat versin ne diyelim.En önemlisi o.Eşin verçekten cok hatalı davranmış canım.Kurban bayramında 1 ay önceden yap planını git ailenle geçir.Kendi ne isterse yapsın.
Karsınıza alıp konusun ceki düzen versin kendine.. Keske bayramda gtseydın aılenın yanına. Yınede gec degılÇok çok haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?