Bazen Aynanın karşısına geçip kendime çok kızıyorum!!!

Hediye almıyor mu sevgilin ?

İyi oku ya da tavsiyem gözlük tak bir tane sevgilim oldu oda halen güzel bir şekilde devam ediyor eski sevgili falan yok ortalıkta
Ben orda baska arkadasa cevap yazdim beni alintilayip crvap vermesseniz konu uzamaz.
Size gelince, konulari silmeyi denemissiniz ama eski sevgililerinizde, erkeklerden nefret ettiginiz ve gordugunuz muamele de, eger gercekse super suren iliskinizde sevgilinize soylediginiz mesleki yalanda ortada.Yalan soyleyenn, burda actigi konulari reddeden, gercek bir hayat ve verilerle karsimda olmayip; ustelik birde yasanan GERCEK acidan belalti vuran biriyle tartismayacagim daha fazla.Burda yalandan mutlu hayat anlatip, insanlari asagilikca vurmaktansa ;paylastigim acımdan gurur duyuyorum.Birdaha beni alintilamayiniz.

Konu sahibi benim sevgilim bana yine her zaman olduğu gibi hediye almış bu sefer nazar boncuğu desenli böyle taşlı filan altın künye almış . Alma diyorum alıyor alma diyorum alıyor durduramiyoruz . Bana çok nazar degiyormus sana almicam kime alicam diyor senin için kazaniyorum diyor . Öff Üstüm başım hep hediye oldu . Çok sevdiği için alıyor çok güzel bir his hiç yasamadin mi senin adına üzüldüm.

Ne kadar basit bir yorum inan üzüldüm adına bu kadar saçmalıkları bir araya getirmek için çok uğraştın mı ? Hediye almıyor bana göre kaliteme uygun şeyler almadığından kabul etmiyorum orda yazdığımda açıklamış tım zaten gözle görülür diye benim gözüm ufak hediyeleri görmüyor anladınız mı merak ediyorum ne saçmalayacaksınz

Benden bahsetmezsen konuma yorum yapmayı kesersen tabiki de alıntı yapmam anlatabildim mi ? Ben durumundan gayet memnunum seni veya bir başkasını il gi len dir mez .

Ya bi de biz çok zenginiz nişanlim yani .
O yüzden de bana sürekli hediye alıyor olabilir .
Kalitemi biliyor seçmekte zorlanmiyor.
O yüzden hepsini kabul etmiş oluyorum .
Defneme ne alınır ya altın ya pirlanta vs diyor alıyor
Sevgilin kaliten konusunda kafa karışıklığı yaşıyor olabilir .
Orada aranızda bi uyum sorunu var sanırım .
Ayy kocisimmmmm şükürler olsunnnnn bak bir daha takdir ettim Allah herkesin karsisina kalitesini bilip ona göre hediye alacak insanlar cikarsin. Dusunsene yerimde olduğunu sürekli pahalı hediyeler ne güzel di mi ?
Olsun sen dua et bi gün o da olur

Nişanlım kocişim saçmalıklar lar lar uzar gider ulan banane sana. Ne almiş alamamış sen kimsin yani yani birisi bana hediye alsa ne almasa ne derdim o mu benim ? Param pulum herşeyim var anında her istediğimi alabilecek dutumda yım yarın evkendiğin de kocasının gözüne bakan harçlık alan bir tip değilim artı senin seviyende de değilim ki ne kendimi yoruyorsam kocişin le Mutlu luklar tabi senin gibi. Görmemiş le Mutlu olabilir se

Şu leke nasıl çıkar ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-11-13-52-58.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 35
Of. Tam senlik GGT de çok takılıyorsun galiba bu tiplere yapılan yorumlar dan da haberin vardır umarım
Hayır ne diyorlar . Vaktim yok ki sözlüklerde ekside filan öyle şeyler okumaya. Vaktim olsun istiyorum ama nisanlim o kadar ilgileniyor ki 1 dakika boş birakmiyor. İlgiden bunaliyorum sevgilim yeter diyorum biraz kendi hayatlarimiza bakalım .
Hayır diyor ilgi üstüne ilgi. Yani instagram,twitter kapatma seviyesinde ilgi değil sözlük bile okuyamama seviyesinde ilgi .

Belli burda saatlerdir ötmenden çok ilgileniyor

Belli burda saatlerdir ötmenden çok ilgileniyor
Sen neden buradasın burada olunca ilgilenilmiyor mu sen demiştin ya ilgiden bunaldim vs diye.

Ayy sıcak bastı bir an önce aşırı pahali otelimize gidip tatile baslasak.

Benden bahsetmezsen konuma yorum yapmayı kesersen tabiki de alıntı yapmam anlatabildim mi ? Ben durumundan gayet memnunum seni veya bir başkasını il gi len dir mez .
Hayal alemini kurmussun bari icinde mutlu olsaydin hayatinla mutlu olmadığına ilgili fazla acik veriyorsun. Yalanlarin ortaya cikarilmasin istiyosan baskalarinin hayatına, dil uzatma curretini gostermeyeceksin.O zaman mutlu mesut yasar gidersin ruyalarinda.Anlayabilin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…