Bazen Aynanın karşısına geçip kendime çok kızıyorum!!!

Ya bir git tamam mı alt tarafı bir gün işe gitmedim sıkıntıdan burda takılayım dedim gördüm ki bayağı boş beyin mevcut kalitem şuan yerlerde sayenizde teşekkürler

Harbi ezik sin ...yani hayatımda o kadar mal varlığı olan insanlar var senin gibisini görmedim
Bizim kadar mal varlıkları yoktur gel bizi izle .
Ama dokunmak yok hiçbir seyimize .
Sadece izle .
Ya aşırı pahali diyorum kızımmmmm her şeyimiz offf .
Nisanlimin sürekli hediye aldigindan bahsetmis miydim ? O hususu tekrar tekrar söyleyim o önemli .

Senin gibilere çok gülüyorum ya. Bir de milletin acıları ile dalga geciyosun. Ban da yiyebilirim ama içimde tutamayacagim. Bu kadar aptal olmak zorunda misin? Aşağılık kompleksini burda çok güzelim diye yazarak mi bastirmaya çalışıyorsun? Hayatı sadece güzellik ve sevgiliden ibaret zannedecek kadar basit bir hayatın mi var? Sağında solunda insanlar sana biraz aç oku hayata bak falan demiyor mu? Burada kimsenin acı olayları ile dalga geçmeye hakkın yok gerçi sende bunu anlayabilecek kafa olduğunu da düşünmüyorum. Sizin gibiler beni hayattan sogutuyor yemin ederim. Siteden tamamen bile atılsam sana bunları söylemeden gece rahat uyuyamazdim. Sen kimsin de aldatilan bir kadınla dalga geciyosun ya utanmaz.

O senin ironi yaptığıni anlayamadi hala yaristiriyo kendini yazik

Yav he he tamam sen büyüksün sus artık geveze

Gene abartılmış konu hakaretler havada uçuşuyor yapmayın bunu yaf

O senin ironi yaptığıni anlayamadi hala yaristiriyo kendini yazik
Nefret ediyorum insanların yaşadığı acilarla dalga gecenlerden. Sen birini aldatmis olsan bunu söylese umrumda olmaz ama senin hatan olmadan başkasının yaptığı serefsizligi seni acitmak için söylemesi iğrenç ya.

Gene abartılmış konu hakaretler havada uçuşuyor yapmayın bunu yaf
Ah arkadaşım bir önceki sayfalarda aldatilan bir kadınla resmen alay etmiş. Gerçek hayatta böyle bir duruma şahit olsam çok farklı tepkiler veririm ama burda hakaretten bask
Bir kibe bakar değilmi?
Bana ise bu soru çok Üzgünüm ama sadece kin yetmez dediğim gibi ben içimde tutsam kendime zarar soyleyeyim da içim rahat etsin

Sen olayın neresinde sin anlayamadım evet dalga geçtim herkesle geçmem Çünkü burda onlarca aldatılan kadın var öyle birşey olsa herkese yorum yaparım hak edene yaparım çekmem lafı mı sen kimsin ki bana Yorum yapıyorsun

Empati, vicdan herkeste bulunmayan kiymetli özellikler teşekkür ederim.Ustunden beni acitamayacagi kadar çok geçti ama yaptığı hareketin aşağılıkca olmasini degistirmiyor .Bende diger konularini gordum ama ayni şeyi yapmayacagim

Size değil konu sahibi için dedim..

Sana en baştan söyledim yorum yazma uzatma işine bak diye yapsan ne benim yaram yok ki gocunayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…