- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ya bir git tamam mı alt tarafı bir gün işe gitmedim sıkıntıdan burda takılayım dedim gördüm ki bayağı boş beyin mevcut kalitem şuan yerlerde sayenizde teşekkürlerHayal alemini kurmussun bari icinde mutlu olsaydinhayatinla mutlu olmadığına ilgili fazla acik veriyorsun. Yalanlarin ortaya cikarilmasin istiyosan baskalarinin hayatına, dil uzatma curretini gostermeyeceksin.O zaman mutlu mesut yasar gidersin ruyalarinda.Anlayabilin mi?
Hmm bugün tatil demek işyerinde... İsin de sevgiline söylediğin yalandan girdiğin sınav gibiyse neden olmasınYa bir git tamam mı alt tarafı bir gün işe gitmedim sıkıntıdan burda takılayım dedim gördüm ki bayağı boş beyin mevcut kalitem şuan yerlerde sayenizde teşekkürler
Bizim kadar mal varlıkları yokturHarbi ezik sin ...yani hayatımda o kadar mal varlığı olan insanlar var senin gibisini görmedim
rahat bir şekilde insanlar tatil sonrası yıllık izinlerini alıp birleştirebiliyor bu normal bişey senin anlamaman normalHmm bugün tatil demek işyerinde... İsin de sevgiline söylediğin yalandan girdiğin sınav gibiyse neden olmasın
O senin ironi yaptığıni anlayamadi hala yaristiriyo kendini yazikBizim kadar mal varlıkları yokturgel bizi izle .
Ama dokunmak yok hiçbir seyimize .
Sadece izle .
Ya aşırı pahali diyorum kızımmmmm her şeyimiz offf .
Nisanlimin sürekli hediye aldigindan bahsetmis miydim ? O hususu tekrar tekrar söyleyim o önemli .
Yav he he tamam sen büyüksün sus artık gevezeBizim kadar mal varlıkları yokturgel bizi izle .
Ama dokunmak yok hiçbir seyimize .
Sadece izle .
Ya aşırı pahali diyorum kızımmmmm her şeyimiz offf .
Nisanlimin sürekli hediye aldigindan bahsetmis miydim ? O hususu tekrar tekrar söyleyim o önemli .
O senin ironi yaptığıni anlayamadi hala yaristiriyo kendini
Yav he he tamam sen büyüksün sus artık geveze
Nefret ediyorum insanların yaşadığı acilarla dalga gecenlerden. Sen birini aldatmis olsan bunu söylese umrumda olmaz ama senin hatan olmadan başkasının yaptığı serefsizligi seni acitmak için söylemesi iğrenç ya.O senin ironi yaptığıni anlayamadi hala yaristiriyo kendini yazik
Ah arkadaşım bir önceki sayfalarda aldatilan bir kadınla resmen alay etmiş. Gerçek hayatta böyle bir duruma şahit olsam çok farklı tepkiler veririm ama burda hakaretten baskGene abartılmış konu hakaretler havada uçuşuyor yapmayın bunu yaf
Bana ise bu soru çok Üzgünüm ama sadece kin yetmez dediğim gibi ben içimde tutsam kendime zarar soyleyeyim da içim rahat etsinBir kibe bakar değilmi?
Sen olayın neresinde sin anlayamadım evet dalga geçtim herkesle geçmem Çünkü burda onlarca aldatılan kadın var öyle birşey olsa herkese yorum yaparım hak edene yaparım çekmem lafı mı sen kimsin ki bana Yorum yapıyorsunSenin gibilere çok gülüyorum ya. Bir de milletin acıları ile dalga geciyosun. Ban da yiyebilirim ama içimde tutamayacagim. Bu kadar aptal olmak zorunda misin? Aşağılık kompleksini burda çok güzelim diye yazarak mi bastirmaya çalışıyorsun? Hayatı sadece güzellik ve sevgiliden ibaret zannedecek kadar basit bir hayatın mi var? Sağında solunda insanlar sana biraz aç oku hayata bak falan demiyor mu? Burada kimsenin acı olayları ile dalga geçmeye hakkın yok gerçi sende bunu anlayabilecek kafa olduğunu da düşünmüyorum. Sizin gibiler beni hayattan sogutuyor yemin ederim. Siteden tamamen bile atılsam sana bunları söylemeden gece rahat uyuyamazdim. Sen kimsin de aldatilan bir kadınla dalga geciyosun ya utanmaz.
KibleBir kibe bakar değilmi?
Empati, vicdan herkeste bulunmayan kiymetli özellikler teşekkür ederim.Ustunden beni acitamayacagi kadar çok geçti ama yaptığı hareketin aşağılıkca olmasini degistirmiyor .Bende diger konularini gordum ama ayni şeyi yapmayacagimNefret ediyorum insanların yaşadığı acilarla dalga gecenlerden. Sen birini aldatmis olsan bunu söylese umrumda olmaz ama senin hatan olmadan başkasının yaptığı serefsizligi seni acitmak için söylemesi iğrenç ya.
Ah arkadaşım bir önceki sayfalarda aldatilan bir kadınla resmen alay etmiş. Gerçek hayatta böyle bir duruma şahit olsam çok farklı tepkiler veririm ama burda hakaretten bask
Bana ise bu soru çok Üzgünüm ama sadece kin yetmez dediğim gibi ben içimde tutsam kendime zarar soyleyeyim da içim rahat etsin
Sana en baştan söyledim yorum yazma uzatma işine bak diye yapsan ne benim yaram yok ki gocunayımEmpati, vicdan herkeste bulunmayan kiymetli özellikler teşekkür ederim.Ustunden beni acitamayacagi kadar çok geçti ama yaptığı hareketin aşağılıkca olmasini degistirmiyor .Bende diger konularini gordum ama ayni şeyi yapmayacagim
Bu soldan geliyor muhabetini hiçbir zaman anlamadım hanım bilmiyorumBak geliyor soldan soldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?